Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Това не ми е приоритет, всеки с предпочитанията си. За мен Desmay Slight+коженото ми калъфче са идеален баланс визия-защита.

Публикувано

Аз ползвам най-тънкия, създаван някога кейс, Get Naked. И е почти без пари :)

Публикувано

Как говорите по телефона с това нещо Петя?!

Публикувано

Капака на калъфа би трябвало да може да се сгъне назад? Тогава може и да не се вади.

Публикувано

Странно....скъпо...интересно е да се види наживо :)

Аз си поръчах за 4S-а от карбоновото фолио, за 50 динара, с доставката.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Какво ще кажете за този калъф?Има ли го някой от вас и според вас удобен ли е и най важното да пази телефона?

Разглеждах и другите силиконови,но на мен ми се иска да е такъв който да предпазва и предната част на телефона.

http://store-bg.net/cellular-line-flap-bjal-kaljf-za-apple-iphone-4-p-8069.html

Публикувано

Тая 'марка' я продават и по супермаркетите. Сам си прави извода.. А и за 40 лв ще си вземеш къде-къде по-качествен кейс. Разгледай dice.bg. Имат добри промоции на доста качествени калъфи за по 20-40 лв. До преди малко и аз оглеждах, че ми се иска нещо кожено да си взема :)

Публикувано

Аз отново съм с това PinLo. Най-тънкия правен някога.

На предпоследното събиране някои го видяха на живо. ;)

+1 Изключително доволен :smile:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Не мога да се сдържа и ще покажа калъфа, който си закупих :tooth:

$(KGrHqVHJE!E88YlI4ZPBPTUpvmHVQ~~60_12.JPG

Публикувано

Надпиши го с химикал, Юръп, Бони Ем или нещо подобно :D

Публикувано

Мисля си пo-скоро за едина от първите ми касетки.

AC/DC - Back in Black

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз съм с http://dice.bg/speck-candyshell-hibriden-gumiran-keis-za-iphone-4-bql-item4400, но съм доста впечатлен от http://dice.bg/element-case-vapor4-white-edition--aluminiev-bymper-za-iphone-4-4s-bql-item7143 и се замислям дали да не направя една смяна.

Някой, ако е ползвал подобен бъмпър моля да сподели мнението си.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Бъмперите а и разните кейсове драскат антените! Който каже, че не е така, явно внимава мноооого.

Публикувано

Относно видеото има ли значение какъв скрийн протектор ползваш,защото моя телефон падна на теракота и му се счупи дисплея?

Публикувано

Видеото е реклама на конкретен скрийн протектор. Има линк под него.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

eek, от къде купи калъфчето, от нета или от магазин?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Tърсих кейс за подводни снимки и в крайна сметка се спрях на това. Издържа до 6 метра дълбочина(пробвано до около 3). Телефона си е пълнофункционален защото предната част е силикон.

post-63-0-01996100-1341995150_thumb.pngpost-63-0-66341800-1341995150_thumb.pngpost-63-0-08176500-1341995151_thumb.png

Публикувано

Пъхна си телефона в това...и го потопи на 3 метра :blink:

Е не съм толкова луд, честно :tooth:

Публикувано

Е преди това го пробвах с една хартийка вътре бре :biggrin:

На басейна го потапях в един прост найлон, така че ... :)

Публикувано

Аз смених досегашния кейс със Speck Candyshell Satin, чакам си и двата PowerSupport Crystal протектори за екрана и за гърба.

Много съм доволен от защитата, която осигурява Candyshell-ът. А Сатин - версията на допир е един път!:)

Публикувано

Сатенчето е наистина приятно, но дано не вземе да се бели.

Публикувано

Със сигурност ще започне, поне това, което аз взех (черен корпус с тъмно сиво уплътнение).

Иначе съм харесал и друг цвят, който предлага серията (но се намира само и единствено от сайта им, за съжаление) - Sour Apple/ Black и там вече отзивите са, че черната гума е от различен материал и няма проблемите с лющенето.

Публикувано

Ей това искам да купя, но не го намирам никъде. Не съм сигурен и дали е в продажба. Има го само на двата им сайта. Пиша им, но никакъв отговор.

http://www.casemarine.co.uk/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...