taumaster Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 А някакви отзиви за това чудо? Otterbox Defender Case за iPhone 4 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 Този Case-Mate Vroom Case много ми допада. Виждал съм го на 3G как стои, не вярвам да е нещо по различно на 4. Какво мислите? Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 Какво мисля? Все едно съм си резнал парче от мишелинките на бенца Цитирай
Grievous Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 А някакви отзиви за това чудо? Otterbox Defender Case за iPhone 4 Прекалено дебел ми се вижда. Ако ще е така, купи си 6600. Цитирай
graver Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Аз си взех SwitchEasy Trim и е идеален, освен че и той прави iPhone-a яко голям.. Тъч & Фийла е като да си с някакъв терминал от Star Trek затова мисля да го заменя с invisible shield и Krusell LUNA POUCH Nubuck или нещо аналогично. Цитирай
mobi Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Отзад аз ползвам Invisible shield а отпред SwitchEasy(защото по хубаво се вижда през него. Все едно го няма) 1 Цитирай
dViktor Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Както преди писах съм с Belkin Grip Vue, скрин протектора ми също е Belkin и седи добре и не остават толкова много отпечатъци. Цитирай
techo91 Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Само на мен ли ми се струва, че отворите на говорителя и микрофона не съвпадат? Цитирай
dViktor Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 Доста време си избирах калъф, от този съм доволен. Отворите са много добре изрязани само този за превключването на бутона за тих режим е малко труден за достъпване с по дебели пръсти. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 Аз съм с такъв, прозрачен. Доста ефектно стои http://www.cellularline.com/catalog/en/catalogo_cellular_line/protezione_e_utilita/custodie_per_iphone/glam_for_iphone_4 Цитирай
mvie Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Здравейте, аз имам switcheasy nude черен. Много добре стои и изглежда върху телефона, но ме е страх, че при изпускане няма да го защити от счупване, което, както за всички тук, е много важно и за мен. Някой има ли опит с такъв кейс и защитата му. Аз го избирах по интернет и купих такъв за мен и за сестра ми, но сега като е в ръцете ми се колебая дали защитава телефона на ниво Цитирай
R.Stoychev Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 От ревютата, които съм гледал в интернет мога да ти кажа, че този case предпазва само от надраскване задната част на телефона плюс страните. При изпускане няма как да защити екрана. Ако си user, който си пази нещата и не си изпуска апарата е добър, защото не придава допълнителен обем и ако е прозрачен се вижда дизайна на iphone 4. Eто няколко youtubers които следя и си набавям инфото за даден case: metagamers wwwinsanelygreatmac larrygreenberg Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Да ти кажа няма такъв, който да го защити кой знае колко от счупване при падане! От надраскване да Освен ако не сложиш накои от "слоновете" показани в темата. Цитирай
Razer Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Вече и аз съм горд собственик на Belkin Grip Vue. Уникална силиконка е ! Вече се чувствам много по-уверен като го държа в ръката а и в калъфа влиза много хубаво и грам не мърда и няма плъзгане! Моя е от по-новата модификация, който копчетата му съвпадат и се натискат нормално. Супер е Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 4, 2011 Автор Публикувано Януари 4, 2011 Аз съм с Speck PixelSkin HD - хибриден кейс за iPhone 4 (разбира се не го взех от dice съветвам ви и вие да не го правите тия са кожудери) Много съм доволен. Иделано пасва на 4ката и адски добре и седи Също много важно е че обхвата е по-добър - винаги е на max, а преди падаше с 1 чертичка сега всичко е FULL Цитирай
Eureka Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 На "Шпека" нямаше ли проблем с по-новото моделче, дето отзад изрязаното за камерата не е във формата на сълза.До колкото гледах ревюта, всички се оплакваха от новия модел, че много трудно се натискали копчетата.Иначе за стария (сълзата) няма нито едно лошо ревю в тубата. Цитирай
R.Stoychev Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Има го този проблем при по-новата версия. Ето разликите : Цитирай
nasTy Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 http://www.switcheasy.com/products/Vulcan/Vulcan.php# този ми харесва най-много, но за съжаление в iStyle го нямаше някой знае ли от къде мога да си намеря такъв (в София, че не ми се занимава с куриери :Р ) Цитирай
nasTy Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 (редактирано) Тази сутрин си го взех и току що го монтирах ! Много съм доволен, дизайна е прост и елегантен, не затруднява работата с копчетата (малко трудно ми беше самото поставяне) скрийн протекторите също са страхотни, паснаха ми перфектно. За съжаление някакси съм пропуснал точно две прашинки около които се образуваха две малки балончета :Р Ако някой си търси хубав и функционален кейс на прилична цена ви препоръчвам Вулкан !! и ако някой има излишни скрийнпротекторчета може да драсне 1 ЛС пп: Трябва ли да свалям кейса когато си зареждам телефона? Чувал съм че при някои кейсове се получава загряване на батерията и това й скъсява живота? Редактирано Януари 5, 2011 от pe6o666 Тук не е чат! Цитирай
Ангел Петков Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Не смятате ли, че всички тези калъфчета и протектори прекалено загрозяват цялостната визия на iphon-a? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Приеми го като тунинг!! Това е тема за тези, които нямат проблем с кейсовете и споделят кой, какъв... Цитирай
nasTy Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Не смятате ли, че всички тези калъфчета и протектори прекалено загрозяват цялостната визия на iphon-a? Някои го загрозяват наистина, но има и такива които изглеждат страхотно!! И освен това предпазват от издраскване, което неоспоримо загрозява :Р ако разгледаш някои от ултра тънките кейсове на Switcheasy сигурно ще намериш някой който да ти допадне, а пък и ще върши работа! Успех в избора 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.