Grievous Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Ако нямах Incipio-то, днес щях да съм с очукан телефон. Не знам дали той го спаси, или така се случи да не се удари никъде по стъклото, но по него няма и драскотинка. Падна от 1.5 метра на земята навън. Нека да е грозен. п.п. lordfen от форума е жив свидетел, беше на по кафе при мен. Цитирай
Eureka Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Хора, искам да ви попитам драска ли ви се рамката на телефона?Тая от неръждаемата стомана.И до колко се виждат, ако има, драскотините?Питам, да знам дали да си взема бъмпер със протекторите или да карам без.Предпочитам без, телефона ми харесва като визия чист или с нещо прозрачно/невидимо. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Почети за бъмпарчето.http://bgiphone.com/topic/8823-%d0%b0pple-bumpera-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%8f-iphone-4/ Цитирай
Eureka Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 (редактирано) Четох я тази тема, затова и смятам да си взема друг бъмпер, не оригиналния, та се чудех има ли смисъл изобщо, ако телефона не се изпуска. edit: Наздраве... Редактирано Януари 6, 2011 от Eureka Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Днес си взех това: http://www.dice.bg/item4741 и за сега съм много доволен. Естествено отпред и отзад имам протектори. Цитирай
nikitobet Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Може ли само да поясниш какво значи ... "Метални бутони за бутоните за звука и power бутона" ? Приготвил съм се да сложа карбоново фолио от icarbons, иска ми се обаче и нещо такова и това ми изглежда много добре. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Вероятно има допълнителни метални капачета в самия бъмпър. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Да, така е. Аз сложих оригинален бъмпър и копченцата са метални. От "карбона" оставих задната част. Страничната не съм я лепил изобщо, просто няма смисъл от нея. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Да, а това менте е просто 1:1 с оригиналния. Поне на външен вид. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Има смисъл, Пеца. Доста шотове видях с корозивни петна по рамката - лепни си ги. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 Няма такова нещо брат. Единия телефон ще ми направи месец и има един на три/четири месеца. Не са мръднали. Е може би ако го налееш с вода... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 22, 2011 Публикувано Януари 22, 2011 И аз ги видях корозиите. Телефона ми, откакто се е пръкнал е с протектори. Надявам се да не се появи нещо! Не че не го забърсвам на два дни с микфофибър де Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 28, 2011 Публикувано Януари 28, 2011 Jett Metal Case Минуси: - платих ддс 20лв - поръчах сив, пратили ми черен Цитирай
Razer Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 и още 1 минус... за да мушна букса за слушалки обикновенна (не от тези тънките) няма да може да се мушне докрай и сигурно пак ще трябва преходника, които ползвахме при 2G-то... предполагам... Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Новата глезотийка в сервиза: Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Днес попаднах на това и страшно ми хареса. Уникално и стилно! Цената му е $48 Цитирай
eminem_4ever Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 Aз съм с BELKIN Silicone Sleeve ,засега не съм открил минуси Цитирай
Razer Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 в по-предните постове бях пуснал как изглежда телефона ми с Belkin Grip Vue безцветното... сега си купих и черния вариант и мога да кажа, че е в пъти по-добре от безцветния вариант!!! Копчето за SLEEP и за увеличаване и намаляне също си е доста лесно за натискане и мога да кажа, че съм пре доволен... а и вида на телефона стана доста STEALTH-ски хахахаахха... ето и снимчици отново но на черния вариант: Цитирай
yovet0 Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Днес ми пристигна калъфа SwitchEasy Vulca Ultra Black. Взех го от дигиталния център, там е 39 лв. Впечатленията ми като за начало са доста добри, не придава много обем на телефона и прилепва доста плътно. Тапите за стерео жака и дата кабела са доста полезни според мен, а и идва с два скрийн протектора, които не съм слагал и не мога да дам мнение за тях, но чувам добри отзиви за тях. Единствено което не ми допада много е достъпа до бутоните за усилване и Power/Sleep, просто самият калъф прилепва доста плътно до тях , и не се усеща дали ги натискаш или не. Това е нормално за този тип калъфи, но не мен ми се искаше това да малко по изпипано. Цитирай
krasi_38 Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 А слушалките нормално ли си влизат ? Цитирай
pApit0 Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Ползвам 2 калъфа - Speck Candyshell - Incipio Feather за screen protector-и имам около 70тина бройки и си ги сменям на 2-3 месеца като се позахабят Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 iPhone 4 back door silver aluminium (уж): От китайските събратя в иБей Излезе ми безплатно (накарах продавача да ми върне парите). Иначе струва 11-12$. От пластмаса е (но не прекалено евтина) + алуминиев финиш отгоре. И тия линии дето се виждат са дооста леко релефни. По-лек е от стъкления похлупак. При снимане със светкавица, се получава същия ефект както със stock протектора на нов iPhone, т.е. бледнее. Дребните буквички (designed by apple bla bla) се премахват доста лесно, останалите не. Поне не оставя отпечатъци и като цяло седи добре до алуминиевата странична част на телефона. Matte anti-fingerprint protector: Купени от тук за по-малко от 6лв. 3 броя в комплекта + микро фибър + мокра кърпичка за почистване на обективи (която използвах да си почистя обективите на апаратите, не на телефона разбира се ) Пристигнаха за няколко дни. Много съм доволен. Не оставят почти никакви отпечатъци. Матте-то седи доста приятно. Супер лесно се поставят и то без да остане нито едно балонче. Не се загъват от кейсове и бъмпъри. Един недостатък обаче: когато на дисплея има нещо много светло, например чисто бяло, тогава седи леко на дребни точици и все едно е малко навлажнен, т.е. съвсем дребен rainbow ефект. Но изобщо не е дразнещ. Свикнах доста бързо с него. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.