The Shaman Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Най-важното за мен е камерата и зуума и. Нека някой да сподели моля? Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Бутона не се натиска, Жорка плюса е за теб ако гониш камера, въпреки че пак казвам аз все още не съм сигурен в смисъла на ъпгрейда заради един оптичен зуум и странен хоум бутон . Същия телефон, с гумани уплатнения кат на здрава перална машина както казават от калгон Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Да, за плюса говоря. Няма да се върна на по-малък екран, най-малкото 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Най-слабото място в камерата на iPhone, разбирай и 6S е зуума и нощното снимане. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 (редактирано) Нов хоум бутон, прахо и водоустойчивост, процесора по-бърз и по-малко консумиращ, дисплея с 25% по добри показатели, нови камери и за двата модела, по-голяма батерия спярмо предходните модели, стерео говорител два пъти по силен. Какво точно се очаква в случая за да кажете, че си заслужава смяна от S моделите? Редактирано Септември 17, 2016 от Asen_77 Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Да готви! Не се сдържах. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
sarsema Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Камерта снема една идея по добре от 6с но нищо особено.Абе нищо му няма :-) Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Днес имах възможност да поръчкам седмицата за около половин час. Доста добре се държи. Хоум бутона е малко странен в началото но се свиква. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Днес го пробвах телефона в Хамбург. Едвам намерих черна бройка (само мат имаше). Цветът е хубав на живо. Бутонът е ужасен на първо пипане; не можах да намеря на немското меню настройките му, за да видя различните опции как се усещат. След известно време може би се свиква, но на мен не ми хареса. Не е същото като преминаването от старите тракпади към новите. Може би защото е голяма площ, а при айфон винаги съм свикнал да ми потъва пръста леко. Тук просто вибрира и не се усеща като клик. При макбука е доста по-добре и реалистично направено. Камерата не ме впечатли особено в светлия магазин. Теле-то на плюса не е лошо, но само на 2х. На повече пада много качеството (нормално) и много трепери въпреки стабилизацията. Видеото е 1:1 с 6с. Звукът е осезателно по-силен, но не бих казал, че на 6с е слаб, така че... Лудница голяма беше в магазина, но не бяха дошли всички за айфона. Всеки си играеше с различни продукти. Не съм и питал кога се очакват бройки и дали има нещо останало от черните 7-ци. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
simba4 Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 А камерата изпъкнала как ти се струва?Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro! Цитирай
Dean Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 (редактирано) Everythingapplepro направи тест за водоустойчивост и изненадващо - iPhone 7 оцеля на малко повече от 10 метра дълбочина за 5 минути, докато Galaxy s7 умря, но също се справи впечатляващо на по-малка дълбочина. Въпроса е, че изглежда iPhone-a е не просто устойчив на намокряне, а си е направо waterproof и то при положение, че Galaxy s7 би трябвало да е по-издръжлив. Не знам, може би applepro-то е попаднал на късметлийска бройка, ахах, ще изчакаме още подобни тестове, за да видим. Редактирано Септември 17, 2016 от Dean 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Ето го и клипа с издържливостта във водата 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 (редактирано) Нещо интересно: Force Restart при iPhone 7 е със задържане на Power Button + Volume Down а не както досега Power + Home. Източник: iClarified Редактирано Септември 18, 2016 от ML16 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Вкарването в DFU също е различно 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Скрийншот става по стария начин. Цитирай
aserrr Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Мен много ме подразни , че камерата пак няма ръчни настройки. Това е нещото , което очаквах най накрая да се случи. Е ....немога да ги разбера.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Apple налага готови решения, креативната е тя, а потребителите просто ги използват Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 преди 21 минути, aserrr написа: Мен много ме подразни , че камерата пак няма ръчни настройки. Това е нещото , което очаквах най накрая да се случи. Е ....немога да ги разбера. Sent from my iPhone using Tapatalk Не виждам защо се дразниш, а не използваш някое от чудесните приложения за камерата. Избор има. 1 Цитирай
IskrenDimitrov Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 (редактирано) Забелязвате ли свистене от процесора когато е под натоварване? https://youtu.be/ogs_g9BlGQc Редактирано Септември 18, 2016 от IskrenDimitrov Цитирай
aserrr Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Не виждам защо се дразниш, а не използваш някое от чудесните приложения за камерата. Избор има. Прав си така е . Приложения бол. Но телефон със претенции за най добра камера и то без ръчни настройки ми се струва несериозно. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 (редактирано) Изпъкването на камерата е малко по плавно. Дупката е направена с натиск на панела сякаш, а не само със стърчаща леща . ДФУ то е като на андроидски телефон, както и рестарта, заради странния хоум бутон. Вече съм категоричен, това трябваше да се казва iPhone 6SE или SS или нещо в тази посока, а не да е мейджър модел с гръмкото име 7 . Редактирано Септември 18, 2016 от kawabiker Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Ключовата дума е "телефон", именно защото е такъв, трябва да е максимално удобен за всекидневни снимки, за останалото има фотоапарати Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 ...дисплея с 25% по добри показатели... Както показаха вече тестовете в notebookcheck.com и западните форуми- нищо такова няма. Същият 550-60 нита дисплей като при 6S , калибриран в по-топлата гама, та дори на границата да е прекалено жълт в сравнение с 6 и 6S.Този път Apple се подхлъзнаха с това изхвърляне за екрана. Цитирай
aserrr Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Ключовата дума е "телефон", именно защото е такъв, трябва да е максимално удобен за всекидневни снимки, за останалото има фотоапарати Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Не съм много съгласен. Телефон вече всеки се нарича. Телефон обаче за толкова пари трябва и да може да снима. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Ами той може, само дето няма ръчни настройки Стига сме се гъбаркали, че оспамихме темата Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.