matsan Публикувано Октомври 27, 2016 Публикувано Октомври 27, 2016 Няма наличност. Чакаме 1 7-ца че преподписахме. 32гб черен , но..... си чакамеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
N.Grigorov Публикувано Октомври 27, 2016 Публикувано Октомври 27, 2016 До вчера си беше, че няма наличност в електронния магазин, а днес е така от обяд, но нямало. Парадокс. Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 27, 2016 Публикувано Октомври 27, 2016 Ограничени са доставките за Европа. Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 28, 2016 Публикувано Октомври 28, 2016 Аз. Смятам да ъпгрейдвам само заради цената. Затова чакам от ментел. Добри са новостите, но мога да карам с 6S+ още година, ако бяха обявени по-високи цени. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 28, 2016 Публикувано Октомври 28, 2016 С операторите биваПродаваш 6s ,даваш 200-250 кинта отгоре и си готов!По-добър хардуер,защита от вода,по-добра батерия,повече памет(аз бях с 16гб)Какво да се коментира Може да се види процесора на какво ниво е Цитирай
slavista Публикувано Октомври 29, 2016 Публикувано Октомври 29, 2016 (редактирано) Момчета ,имам проблем с микрофона ! Много тихо ме чуват от другата страна? Какво мога да направя? Пробвах със звукозаписи гласови съобщения и е добре. Но когато говоря ме чуват много слабо все едно съм заглъхнал?Сега сложих и бета версията (последния ИОС) Редактирано Октомври 29, 2016 от slavista Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 29, 2016 Публикувано Октомври 29, 2016 Кейс, който закрива първит/вторият миркофон или като говориш и си слагаш пръста на микрофона отдолу.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
slavista Публикувано Октомври 29, 2016 Публикувано Октомври 29, 2016 (редактирано) Нямам кейс , нито слагам пръста. Има ли някъде настройка на микрофона или приложение? Редактирано Октомври 29, 2016 от slavista Цитирай
Donchew Публикувано Октомври 30, 2016 Публикувано Октомври 30, 2016 Не.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 30, 2016 Публикувано Октомври 30, 2016 Пробвай много внимателно с игла да изчистиш долният микрофон. Ако не помогне пробвай с карта на друг оператор. Накрая - сервиз. Това бих направил аз.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 30, 2016 Публикувано Октомври 30, 2016 И си попълни профила. Аз бих казал, че ще е чудо ако 3GS-a ти още работи и всичко му е наред ... Цитирай
xela Публикувано Октомври 30, 2016 Публикувано Октомври 30, 2016 Пробвай да изключиш Phone Noise Cancellation. Също така пробвай да изключиш 3G, в къщи няма добър обхват на 3G и единствения вариант да проведа нормален разговор е да изключа 3G то.. Цитирай
algor Публикувано Октомври 30, 2016 Публикувано Октомври 30, 2016 Ако говорите за апарата на Слависта и той е 7-ца, не виждам защо е това чистене, включване и изключване и т.н. Апарата е факт, че има проблем и вместо да се ръчка с игли и карфици и да стане някоя беля, по-добре да го носи в Криейтив да го видят. 4 Цитирай
istoyanov Публикувано Ноември 1, 2016 Публикувано Ноември 1, 2016 Обърках се и поръчах този тефтер калъш, но е за 7+. Ако някой има интерес от София да му го покажа и да пише.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 1, 2016 Публикувано Ноември 1, 2016 Разгеле! От мтел писаха, че ми носят телефона утре. Ако и другите услуги, които предлагат са толкова ефективни... !? Мъка. Цитирай
N.Grigorov Публикувано Ноември 1, 2016 Публикувано Ноември 1, 2016 Е, ти си късметлия. Мен ми казаха, че не съм им приоритетен. Имало бройки ама съм щял да поизчакам до следващата доставка, която ще е до 2 седмици. Цитирай
Dean Публикувано Ноември 4, 2016 Публикувано Ноември 4, 2016 На мен ми звъннаха от Теленор, че вече съм имал телефон в магазина и мога да отида да си го взема. С такъв кеф им казах, че вече чакам 8-цата защото 7-цата остаря и не ми е интересна, след което затворих... 11 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 10, 2016 Публикувано Ноември 10, 2016 Аз не усещам абсолютно никаква разлика в бързината между 7 Plus и 6S Plus. Не съм засичал секунди, но в реална работа за мен са еднакви. Нямам усещането, че съм с нов телефон, няма я и тръпката да го ръчкам и разглеждам. Същото като минах от 6 на 6S. Не съм и напълно убеден, че чисто черното е чак толкова хубаво. Много трудно се отличават бутоните, тъй като се сливат с корпуса. За хоум бутона все още не знам дали да се радвам или да го кълна. Сработваме се лека-полека 4 Цитирай
xela Публикувано Ноември 10, 2016 Публикувано Ноември 10, 2016 Преди една седмица замених изстрадалата ми 5-ца с 7+ и съм изключително доволен Разбира се, че скока е голям, но няма такъв кеф! Относно батерията: Usage: 11 hr, Standby: 36 hr 1 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 10, 2016 Публикувано Ноември 10, 2016 (редактирано) Може би в този ред на мисли е добре да се прави смяна през поне един модел нагоре, за да има "тръпка " п.п. Аз нямам база за сравнение ,защото съм нов тук Редактирано Ноември 10, 2016 от Ангел Арнаудов 2 Цитирай
Ангел Петков Публикувано Ноември 10, 2016 Публикувано Ноември 10, 2016 В сайта на Теленор за 7 plus пише, че е с временно ограничена наличност, което все пак означава, че имат някакви бройки. В магазините пък се правят на интересни и ми казват, че никъде няма. Та, някой има ли информация по въпроса? Цитирай
andro89 Публикувано Ноември 11, 2016 Публикувано Ноември 11, 2016 Аз имам приятел, който работи в Теленор и със зор ми намери една бройка 128гб black. Каза ми, че имало по магазините, но всички били запазени за клиенти.. И понеже съм работил по операторите ми е ясно за какъв тип клиенти са запазени. За тези, които не се досещат ще споделя, че с приоритет са клиентите, които правят нови активации. С оглед на това, проверявай по магазините и ще намериш. Цитирай
matsan Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 Вчера звъня на мтел да поръчам една седмица за мен ,като исках 128гб черен мат ,а акаунта се смее и вика ами нямаме черен ,а само Jet Black :)) Много смешно ми стана - всеки ревеше за него ,а сега само него имат . Те така де от половин час съм модерен и лъскав ,но усещам как ще си взема някакъв хубав заден протектор . Я ми препоръчайте някакъв тънък ,който да върши работа. Цитирай
dedra1 Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 (редактирано) Карбон! Тънък, лек и доста як. Ако ти се дава пара, разбира се. Редактирано Ноември 12, 2016 от dedra1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 И ако ти се иска да си лепнеш мушама на телефона...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.