Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7

Recommended Posts

Публикувано

Няма наличност. Чакаме 1 7-ца че преподписахме. 32гб черен , но..... си чакаме

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

80

• The Shaman

71

• Asen_77

49

• Dean

47

Публикувано

snip_20161027194216.png

До вчера си беше, че няма наличност в електронния магазин, а днес е така от обяд, но нямало. Парадокс.

Публикувано

Ограничени са доставките за Европа.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Публикувано

Аз. Смятам да ъпгрейдвам само заради цената. Затова чакам от ментел. Добри са новостите, но мога да карам с 6S+ още година, ако бяха обявени по-високи цени.

Публикувано

С операторите бива:)Продаваш 6s ,даваш 200-250 кинта отгоре и си готов!По-добър хардуер,защита от вода,по-добра батерия,повече памет(аз бях с 16гб)Какво да се коментира

b9819e3ead50d3854bc9a36c3707cb9d.png
Може да се види процесора на какво ниво е
Публикувано (редактирано)

Момчета ,имам проблем с микрофона ! Много тихо ме чуват от другата страна? Какво мога да направя?
Пробвах със звукозаписи гласови съобщения и е добре. Но когато говоря ме чуват много слабо все едно съм заглъхнал?Сега сложих и бета версията (последния ИОС)

Редактирано от slavista
Публикувано

Кейс, който закрива първит/вторият миркофон или като говориш и си слагаш пръста на микрофона отдолу.

Нямам кейс , нито слагам пръста. Има ли някъде настройка на микрофона или приложение?

Редактирано от slavista
Публикувано

Пробвай много внимателно с игла да изчистиш долният микрофон. Ако не помогне пробвай с карта на друг оператор. Накрая - сервиз. Това бих направил аз.

Публикувано

И си попълни профила. Аз бих казал, че ще е чудо ако 3GS-a ти още работи и всичко му е наред ...

Публикувано

Пробвай да изключиш Phone Noise Cancellation. 

Също така пробвай да изключиш 3G, в къщи няма добър обхват на 3G и единствения вариант да проведа нормален разговор е да изключа 3G то.. 

Публикувано

Ако говорите за апарата на Слависта и той е 7-ца, не виждам защо е това чистене, включване и изключване и т.н.
Апарата е факт, че има проблем и вместо да се ръчка с игли и карфици и да стане някоя беля, по-добре да го носи в Криейтив да го видят.

Публикувано

Обърках се и поръчах този тефтер калъш, но е за 7+. Ако някой има интерес от София да му го покажа и да пише.
0cb47cf2615d5d3178882ab11a14b93e.jpgbbd19291c2cc974703bb4329e543289e.jpg5a14f61cebf0906338f78bd115b0ac3a.jpg

Публикувано

Разгеле! От мтел писаха, че ми носят телефона утре. Ако и другите услуги, които предлагат са толкова ефективни... !? Мъка.

Публикувано

Е, ти си късметлия. Мен ми казаха, че не съм им приоритетен. Имало бройки ама съм щял да поизчакам до следващата доставка, която ще е до 2 седмици. 

Публикувано

На мен ми звъннаха от Теленор, че вече съм имал телефон в магазина и мога да отида да си го взема. С такъв кеф им казах, че вече чакам 8-цата защото 7-цата остаря и не ми е интересна, след което затворих... :D 

Публикувано

Аз не усещам абсолютно никаква разлика в бързината между 7 Plus и 6S Plus. Не съм засичал секунди, но в реална работа за мен са еднакви. Нямам усещането, че съм с нов телефон, няма я и тръпката да го ръчкам и разглеждам. Същото като минах от 6 на 6S. Не съм и напълно убеден, че чисто черното е чак толкова хубаво. Много трудно се отличават бутоните, тъй като се сливат с корпуса. За хоум бутона все още не знам дали да се радвам или да го кълна. Сработваме се лека-полека :)

Публикувано

Преди една седмица замених изстрадалата ми 5-ца с 7+ и съм изключително доволен :)

Разбира се, че скока е голям, но няма такъв кеф!

Относно батерията: Usage: 11 hr, Standby: 36 hr

Може би в този ред на мисли е добре да се прави смяна през поне един модел нагоре, за да има "тръпка "  :)   

п.п. Аз нямам база за сравнение ,защото съм нов тук :) 

Редактирано от Ангел Арнаудов
Публикувано

В сайта на Теленор за 7 plus пише, че е с временно ограничена наличност, което все пак означава, че имат някакви бройки. В магазините пък се правят на интересни и ми казват, че никъде няма.

Та, някой има ли информация по въпроса?

Публикувано

Аз имам приятел, който работи в Теленор и със зор ми намери една бройка 128гб black. Каза ми, че имало по магазините, но всички били запазени за клиенти.. И понеже съм работил по операторите ми е ясно за какъв тип клиенти са запазени. За тези, които не се досещат ще споделя, че с приоритет са клиентите, които правят нови активации. С оглед на това, проверявай по магазините и ще намериш.

Публикувано

Вчера звъня на мтел да поръчам една седмица за мен ,като исках 128гб черен мат ,а акаунта се смее и вика ами нямаме черен ,а само Jet Black :)) Много смешно ми стана - всеки ревеше за него ,а сега само него имат :) . Те така де от половин час съм модерен и лъскав ,но усещам как ще си взема някакъв хубав заден протектор . Я ми препоръчайте някакъв тънък ,който да върши работа.

Карбон! Тънък, лек и доста як. Ако ти се дава пара, разбира се. ;)

Редактирано от dedra1
Публикувано

И ако ти се иска да си лепнеш мушама на телефона...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...