ayl Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 Купувах едно време за 4S карбонов кълъф и сигнала ми падаше с две черти. От Дигитален Център ми го смениха с друг модел. Цитирай
matsan Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 Мерси, ще ги видя карбоновите.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedra1 Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 https://www.amazon.com/iPhone-PITAKA-Aramid-Minimalistic-Premium/dp/B01LQIXK8S 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 14, 2016 Публикувано Ноември 14, 2016 On 11/12/2016 at 11:16 AM, matsan said: Вчера звъня на мтел да поръчам една седмица за мен ,като исках 128гб черен мат ,а акаунта се смее и вика ами нямаме черен ,а само Jet Black :)) Много смешно ми стана - всеки ревеше за него ,а сега само него имат . Те така де от половин час съм модерен и лъскав ,но усещам как ще си взема някакъв хубав заден протектор . Я ми препоръчайте някакъв тънък ,който да върши работа. Нашите пък нямат тука. Аз чакам някога да докарат три 256 матови ама нъцки вече две седмици Цитирай
N.Grigorov Публикувано Ноември 14, 2016 Публикувано Ноември 14, 2016 Да се похваля, че след 22 дена си получих телефона от мтел. 7-ца, 32 гб, мат. Засега ми се струва, че много бързо му падна батерията, през нощта с 10 %. Сега ще му направя 2-3 цикъла празен-пълен и да видя дали няма да се пооправи. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 14, 2016 Публикувано Ноември 14, 2016 може да е смешно, но след 5 заряда съм пич!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 14, 2016 Публикувано Ноември 14, 2016 Горе-долу,след пет заряда(пет дни),вече си го "разцъкал" и се ползва нормално,като предишния. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 15, 2016 Публикувано Ноември 15, 2016 Значи вече може да си смениш 4S от профила. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Да се похваля официално, от днес съм с розова седмица 128 GB,, мислех, че няма да свикна с белия преден панел, но е очарователна, просто съм влюбена в нея Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 6 Цитирай
georgi4 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 (редактирано) преди 3 часа, dessyteneva написа: Да се похваля официално, от днес съм с розова седмица 128 GB,, мислех, че няма да свикна с белия преден панел, но е очарователна, просто съм влюбена в нея И от мен- честито за бижУто Редактирано Декември 7, 2016 от georgi4 1 Цитирай
Тина Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 (редактирано) Здравейте,Нова съм във форума, но виждам, че сте много дружелюбни, та затова да ви се оплача. Вчера най-после ми пристигна iPhone 7 черен мат 128 GB от Мтел, след като я чакам от септември. Всичко прекрасно, но при разговор през мобилната мрежа, звука е напълно незадоволителен. Чува се сякаш отсрещният човек е в някоя глуха улица. От 10 разговора 1 се чуваше ясно и кристално. При разговор по Viber през океана се чува кристално и перфектно, както при старото ми устройство. Имате ли идея това на какво може да се дължи това? Дали може да е от самия мобилен оператор или е дефект на телефона? После се поразрових и попаднах на форум в Apple Suport, където чета че това е често срещан проблем при iPhone 7, едва ли не при всеки втори телефон, но все още не е ясно дали е софтуерен или хардуерен. За жалост моят е точно от тези проблемни бройки. Вчера тествах и телефона на мой приятел, който си го донесе от Америка и при него същата работа, но на него не му е направило впечатление изобщо. Повечето хора в USA се оплакват, че като си носят апаратите в Genius Bar, им ги връщат без никакъв констатиран проблем. В такъв случай едва ли мога да се надявам да ми оправят телефона в България. Телефонът ми е на три дни, много съм разочарована. Иначе всичко друго му е перфектно. От Аpple все още не са дали официално обяснение за проблема. Моля, ако има някой по-запознат, да изкаже компетентно мнение. http://www.cultofmac.com/446366/iphone- ... one-calls/https://discussions.apple.com/thread/76 ... 0&tstart=0 Редактирано Декември 8, 2016 от Тина Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 И моят дойде. Ама още седи в кутията запечатан. Чак ме е страх с тоя небутон дали ще се спогодим. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Здравейте,Нова съм във форума, но виждам, че сте много дружелюбни, та затова да ви се оплача.Вчера най-после ми пристигна iPhone 7 черен мат 128 GB от Мтел, след като я чакам от септември. Всичко прекрасно, но при разговор през мобилната мрежа, звука е напълно незадоволителен. Чува се сякаш отсрещният човек е в някоя глуха улица. От 10 разговора 1 се чуваше ясно и кристално. При разговор по Viber през океана се чува кристално и перфектно, както при старото ми устройство. Имате ли идея това на какво може да се дължи това? Дали може да е от самия мобилен оператор или е дефект на телефона? После се поразрових и попаднах на форум в Apple Suport, където чета че това е често срещан проблем при iPhone 7, едва ли не при всеки втори телефон, но все още не е ясно дали е софтуерен или хардуерен. За жалост моят е точно от тези проблемни бройки. Вчера тествах и телефона на мой приятел, който си го донесе от Америка и при него същата работа, но на него не му е направило впечатление изобщо. Повечето хора в USA се оплакват, че като си носят апаратите в Genius Bar, им ги връщат без никакъв констатиран проблем. В такъв случай едва ли мога да се надявам да ми оправят телефона в България. Телефонът ми е на три дни, много съм разочарована. Иначе всичко друго му е перфектно. От Аpple все още не са дали официално обяснение за проблема. Моля, ако има някой по-запознат, да изкаже компетентно мнение. http://www.cultofmac.com/446366/iphone- ... one-calls/https://discussions.apple.com/thread/76 ... 0&tstart=0 Понеже и друг път съм срещал подобни оплаквания,да попитам...махна ли заводските стикери и ползваш ли кейс някакъв? Цитирай
Тина Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Току що, gogi6 написа: Понеже и друг път съм срещал подобни оплаквания,да попитам...махна ли заводските стикери и ползваш ли кейс някакъв? Здравей, Всичко съм махнала и с кейс и без пак е същото положение. Само при телефонните разговори. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Увеличи ли с бутоните по време на разговор?Само това се сещам Цитирай
Тина Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Току що, gogi6 написа: Увеличи ли с бутоните по време на разговор? Не е от силата на звука. Просто се чува като заглъхнало. И не винаги е така. Понякога разговорите са добре и изведнъж сякаш превключва на някакъв друг режим и пак започва да се чува едно глухо и неясно. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Бат Пеше, бутона-небутон е уникален и се свиква много бързо 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Потвърждавам, бутонът е уникален, аз лично го сложих на най-слабата степен на вибрация и свикнах почти веднага с него Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dedra1 Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 2 hours ago, Тина said: Не е от силата на звука. Просто се чува като заглъхнало. И не винаги е така. Понякога разговорите са добре и изведнъж сякаш превключва на някакъв друг режим и пак започва да се чува едно глухо и неясно. И при мен е точно така понякога и мисля, че е при преминаване от 3G->2G на единия от двата свързани апарата - няма значение кой, ефекта е един и същ - качеството на разговра пада. Цитирай
istoyanov Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Пробвай за тест със слушали и премини ръчно на 2/3/4G за да се локализира проблема. Това бих направил аз. Цитирай
dedra1 Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Няма как. Първо, през 4g разговори няма. Второ, може да е 3g, а разговора да се провежда през 2g. 2 Цитирай
istoyanov Публикувано Декември 8, 2016 Публикувано Декември 8, 2016 Съгласен съм за 4G, моя е грешката. А за останалият тест ще струва ли нещо да се пробва? За един приятел питам аз. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.