Pe6o666 Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 На първо четене ще се разберем с небутона. Аз мислех че ще е равен а то пак като че има отстрани разстояние. Няма разлика от стария бутон Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Аз след доста чудене си взех днес един плюс. За съжаление не чувствам и грам уау ефект! Нито грам а идвам от 6+! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Дам. Ефект никакъв. Даже го отворих чак днес в 18 часа... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 9, 2016 Публикувано Декември 9, 2016 Вземете по един Самсунг за два месеца и после да видите колко яко ще е да се върнете. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
londongunner Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Хаха на мен ми беше нужен един час с Huawei P9 за да има после уау ефекта от връщането ъм 6-цата ...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Не знам, при мен го имаше уау ефекта и не се дължи само на смяната на цвета... Телефончето е уникално, дисплея е много по-ярък и контрастен от шестицата, звука е направо в пъти по-силен, бутонът е много удобен... Честно казано чаках около 3 часа, за да разбера ще го взема ли, защото имаше шанс човекът да си го задържи и направо място не можах да си намеря, не знам как някой може да го остави цял ден в кутията и да не му пука, явно аз съм по-емоционална Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 И аз за първи път го разнасям цял ден, без да го отворя! Е поиграл съм си с на жена ми седмицата ама Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 И забрави да си смениш устройството в профила, значи наистина не ти харесва чак толкова Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Михов, пак си на фаза!Изобщо не съм си и помислял да мина на андроид и за секунда! Знам какво е. Занимавам се с десетки такива по неволя!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Между другото забелязах една интересна подробност - кабелът на седмицата е значително по-твърд и малко по-дебел от този на шестицата. Не знам как е било при междинния модел, но аз определено усещам разликата и това ми харесва, въпреки че този на шестичкатахиздържа 22 месеца, без проблем, накрая имах опасения, че ще се пречупи на познатото място. С този със сигурност няма да има проблеми Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Не!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Бъркаш комунизъм с капитализъм!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Anthony Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Между другото забелязах една интересна подробност - кабелът на седмицата е значително по-твърд и малко по-дебел от този на шестицата. Не знам как е било при междинния модел, но аз определено усещам разликата и това ми харесва, въпреки че този на шестичкатахиздържа 22 месеца, без проблем, накрая имах опасения, че ще се пречупи на познатото място. С този със сигурност няма да има проблеми Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Жените явно по-добре усещате когато е твърд и дебел. Ако пък и по-дълъг дойде - перфектно Аз разлика не съм усетил, ама може би щото на мен винаги си ми е твърд и дебел 2 Цитирай
turganay Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Жена ми усети разликата, защото беше на 6 а сега като си взе 7+ няма как да не каже уау , все пак е по- голям Цитирай
arm11 Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Това с кабела и аз го забелязах, но мислех че си внушавам. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Не е внушение, аз бях още с шестицата, когато взехме първата седмица на мъжа ми и още тогава го забелязах. Стъпка в правилната посока може би, няма да е толкова крехък.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Аз предлагам да ги премерим Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 Аз до сега, от първия iPhone, никога не съм късал, пречупвал или каквото и да е кабела! 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 10, 2016 Публикувано Декември 10, 2016 И аз не съм имал проблеми със скъсан кабел, но много хора около мен имат. Не знам какво ги правят... 2-метровия кабел в комплекта на iPad Pro също е по-дебел. Създава усещане за солидност, наистина. Споко, кефът няма да е за дълго. Догодина режат lightning-a и минаваме на usb-c или lighning 2. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 И аз не съм късала кабел, но на шестицата хем с предпазители и му се беше образувала малка бубунка от единия край, само защото го носих няколко пъти с мен навън.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 За жените не говорим. Жена ми здрав кабел няма Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 И аз не съм късала кабел, но на шестицата хем с предпазители и му се беше образувала малка бубунка от единия край, само защото го носих няколко пъти с мен навън.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Деси,ти сериозно ли?Остава да кажеш,че и дъждобран му слагаш за навънКакви слуги на вещите сме станали!Вместо да е обратно 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 11, 2016 Публикувано Декември 11, 2016 Не знам какво имаш предвид под сериозно, но да, имах водоустойчив калъф за шестицата, пазя си както телефона, така и аксесоарите към него, слушалките бяха неразпечатани като го продадох и това не е защото му слугувам, просто ме дразни и най-малкия проблем или драскотина и винаги съм се отнасяла така с телефоните си, винаги са били като нови, когато ги продавам и не мисля, че е странно. Защо да го подмятам и драскам, като мога внимателно да го оставя примерно, без дразнещи последствия Всеки си има стил и начин на използване, аз съм перфекционист Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.