Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 10

georgi4

Recommended Posts

Публикувано

c67a7d4dd8d5f2d29b8ae98a1f3b5632.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На 10.3.3 батерията се държи безобразно зле. Първият цикъл след ъпдейта го отдадох на някакви довършителни процеси, но снощи в 2:00 ми беше на 100%, сега сътринта е на 58%..............

Публикувано

Ами, ако не си объркал номера на версията,10.3.3 е първа бета и май е съвсем нормално да се държи така, ако става въпрос за 10.3.2 - аз нямам проблеми, няма разлика с предната версия при моя начин на употреба

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Объркал съм, за 10.3.2 говоря.. Просто е странно - веднага след ъпдейта тази коренна промяна..

Публикувано

Често казано поне при мен веднага след ъпдейта винаги се наблюдава спад при батерията и аз като теб го отдавах на разни процеси, пък после почнах да не му обръщам внимание, защото и без това интензивно ползвам телефона и малка разлика не е от такова значение. До сега само с часовника след миналия ъпдейт имах фрапираща разлика от над два пъти по-бързо падане на батерията и след ресет се оправи, не знам дали не е време за един рестор на чисто все пак, аз лично не съм правила след като смениха файловата система и подозирам, че там се крие проблема, а и не знам дали всички приложения са ъпдейтнати подобаващо за тази промяна, но честно казано много ме мързи да инсталирам и настройвам всичко на ръка и все отлагам

Публикувано

От доста места се оплакват от 10.3.х версиите. Някои потребители на 6S споделят за забавяне на устройството, пропорционално с намаляването на заряда на батерията (други отбелязват, че това е въпросния фикс за проблемите със спонтанните изключвания при някои у-ва, които имаше преди няколко месеца, според които чрез намаляването на честотата на процесора при батерия под 50%, последната не стига критичните волтажни стойности, които са били и причината за спонтанните гаснения).

Почти всички около мен отбелязват спад в батерията с 10.3.х.

Аз лично избрах да остана с 10.2 и модифицирах Preference.plist файла редом с добавянето на tvOS 10 beta профил за да спре да проверява за нови ъпдейти и да ми вади червените точки на settings.

Публикувано (редактирано)

Аз съм с 10.3 и проблем с батерията нямам, но ме дразни факта, че процентите много прескачат. Например сутринта отключвам телефона на 20% и след около минута-две хоп става сваля направо на 14, а след още 2 минути стана 10. После стои така 10 минути и изведнъж става 5%. И ми прави впечатление, че това винаги се получава от 50% надолу, а преди това от 100 до 50 всичко си е напълно нормално.

Относно самата батерия - разреждам я веднъж на 2 седмици, а понякога и 1 път в месеца, общо взето както дойде. Не знам дали е правилно, просто така съм свикнал още откакто имах 4-ка. А иначе по принцип си зареждам телефона щом падне под 20%. В много редки случаи, ако ми се налага да излизам или да нямам достъп до зарядно за по-дълго време, пълня до горе батерията без значение колко заряд има останал в нея. 

Пускам показателите на батерията към момента. Знам, че standby-а е много, но като съм в офиса по 8-9 часа на ден и зареждам телефона веднъж на два дни. Просто не ми се налага по-често. Обикновено, когато съм почивни дни, тогава зареждам всеки ден, тъй като го ползвам по-интензивно.

9128825b.jpg

9128824t.jpg

Редактирано от peppu
Публикувано

От лични наблюдения мога да споделя, че батерията при 6s е много зле за разлика от на въйфон 6. Изключи "Background App Refresh" и виж как ще е положението.

Публикувано

Мен повече ме притеснява това тротване на процесора, което са направили след 10.2.1. При това, че не се появява при всички 6S-ки, а вероятно само при тези, които са с проблемните контролери, водейки до спонтанните изключвания.

Публикувано
преди 1 час, mirror написа:

От лични наблюдения мога да споделя, че батерията при 6s е много зле за разлика от на въйфон 6. Изключи "Background App Refresh" и виж как ще е положението.

Изключил съм го много отдавна. Не знам защо под някои приложения се появява "background activity", както при месинджъра в случая.

Публикувано

На някой друг дали така му прескачат процентите, както при мен?

Публикувано

И при мен се е случвало, но не е постоянно.. и го отдавам на лошо здраве. Оня ден го свързах с coconutbattery и ми даде 83% health, а батерията е нова, на 4 месеца. Нещо ми я скапва, но не мога да разбера какво.

Публикувано

Процесорите!

d220bf63c790139f2e4d9d0c8be57eb7.png

С кое приложение мога най-добре да установя колко % живот е останал у моята батерия. Нямам джейл.

Edit: Свалих ето това приложение, не знам колко е вярната информацията, която показва. Дали е добре за почти 1 година ползване?

9130721x.jpg

________________________________________________________________________________

9130720c.jpg

Редактирано от peppu
Публикувано

Аз ползвам Battery life от Cydia

dec900fb23349d2992cebf8c4f39ee33.jpg

Публикувано

Доста бързичко са започнали да деградират батериите на Apple по мое впечатление. Преди години на по 500+ цикъла държаха над 85% здраве.

Публикувано

Няма да е случайно май.

Публикувано

Смених я днес с чисто нова , ще видя тези дни как ще е положението.

Би ли споделил с каква точно и от къде?  Има много и различни по алитата, но все ще се намери поне един отрицателен коментар, който да ме откаже.

Редактирано от dedra1
Публикувано

Имам приятел който има сервиз и магазин , каза , че уж е оригинална! Но все пак всички са правени на едно и също място , така ,че все тая важното е да кара а не да го зареждам по 3-4 пъти на ден!

Публикувано

Ще има ивент, но няма да е за iOS 11, а само ще споменат за него и ще започнат с пускането на бетите. Официалната iOS 11 през есента като представят следващите телефони. На 5-ти започва WWDC конференция, която ще е 5 дни. В един от тези дни ще има и Apple Event.

Публикувано

Събитието е в понеделник, 20:00 наше време. И едва ли само ще споменат за новия софт... По-скоро половината събитие ще е за него (вкл macOS, watchOS, tvOS). Всяка година е така.

Публикувано

Би трябвало да може на Windows 10.

Публикувано

Само от любопитство, каква е логиката, да се гледа на W10, а на W7 например, не?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...