The Shaman Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Винаги когато си измия колата имам чуството, че върви по-добре от преди Това е пласебо За сега единствено шота на Nixing с това удвояване на меморито ще ме накара да го пробвам Цитирай
Anthony Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Това са колата е абсолютно вярно, деба Цитирай
WolfDale Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Nixing с това удвояване на меморито ще ме накара да го пробвам Преди да го пробваш, отдели малко време и се запознай с рисковете ТУК. На английски е ако има проблем ще преведа по важните пасажи. Цитирай
liomojo Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 E ти 5 години все с тоя телефон ли ще бъдеш бре човек , тия рискове са несериозни за действителността, това беше и за сд картите и тн. няма смисъл точно от този риск да се притесняваш. По проблемно е, че ако се омаже тоя файл почват проблеми с батерията и накрая да стигнеш до рестор, което е бял кахър. Цитирай
kawabiker Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 liomojo ме е изпреварил, това наистина звучи несериозно , 5 години !!! Цитирай
WolfDale Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Поправете ме ако греша, но аз не съм казал на никого "не го слагай". Просто според мен е редно преди да се прави каквото и да било първо да се видят всички възможни проблеми (ако има такива) и всички гледни точки. Така, че - да 5 години са много време, но всеки си прави сметка сам за себе си. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Чесно казано освен резултата от шота на Nixing, не намирам друга разлика Цитирай
mimeto83 Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 (редактирано) Защото няма друга разлика.Единствено файла за суап паметта прави нещо , всички други промен които направих не водят до нищо.Тактовата честота отново си е 103 и цпу-то работи на 412 mhz Редактирано Април 6, 2010 от Sladichuk® Е, де, Миме.... И ти ли....! Цитирай
korn3 Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Нищо-поне пробвахме Ще чакаме юни за новото бижу да видим с каква скорост ще отваряме messages.app Цитирай
Nixing Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Явно това, което съм направил е единствено да си увелича виртуалната памет. Съжалявам ако съм подвел някого... Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Ами... Аз така и не успях да го прецакам... Е нищо, друг път Цитирай
bacekoko Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 И в крайна сметка какво се получи...действа ли или не? Цитирай
Phoenix Публикувано Май 2, 2010 Публикувано Май 2, 2010 (редактирано) Направих всичко което колегата беше описал,за премахване на забраната и честно казано съм много доволен.При мен ефекта е осезаем,единствено ме притеснява,че телефончето започна да грее,но не съм сигурен,може и аз да си мисля така.Благодаря колега EDIT: Просто съм си въобразявал,няма загряване,телефончето работи супер Редактирано Май 3, 2010 от Phoenix Цитирай
borisb Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 А някой, който си е увеличил виртуалната памет успял ли е да се възползва от това "увеличение"? В смисъл успял ли е да използва ресурсите на телефона, така че да остане по-малко от 29Mb свободна памет? Цитирай
bacekoko Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Аз зациклям още на първата команда...дава ми че файла или папката не съществува...(влизам през putty)...явно нещо не правя с Ерика Ютилитис, ама, след като я инсталирах от Сидия, какво трябва да направя с нея и въобще тя къде се намира след това??? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Тя да ти кажа не е ясно до колко е нужна. Цитирай
bacekoko Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Ами защо немога да 'видя' въпросния файл и директория в своя телефон? Цитирай
BANNN Публикувано Май 4, 2010 Автор Публикувано Май 4, 2010 (редактирано) Защото не си направил стъпките както трябва явно! П.П. То от първата ти куца какво остава ако зациклиш на 3-тата! Редактирано Май 4, 2010 от GPower Цитирай
bacekoko Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Стъпка 1: Код: cp /System/Library/SystemConfiguration???.... Просто във Library нямам въпросната SystemConfiguration. Ами ако зацикля по-натам, ще питам, нали за това е форума или е само да си мерим п***те ? Цитирай
BANNN Публикувано Май 4, 2010 Автор Публикувано Май 4, 2010 (редактирано) Явно ще си ги мерим! Как при всички става а при теб не! Изпълни ли указанията? Какво ще ви трябва: -Erica Utils -SSH клиент, като putty. (С Mobile Terminal не се получи при мен) И най-важното! -Търпение и знания. Редактирано Май 4, 2010 от GPower Цитирай
bacekoko Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Благодарности на GPower за бързо оказаната помощ! Командите ги задействахме през WinSCP, явно с Putty при мен не става нещо... Сега остава да тествам и да споделя мнение има ли разлика Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Отначало имаше разлика в бързината на телефона, обаче вече почва да забива яко.... Та те така хубавото беше за малко. Цитирай
bacekoko Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Разлика си има и то почти 2 пъти по-бързо зарежда дадена програма, отколкото с 'неклокнат' -сравнение face to face Батерията сигурно се топи маалко по-бързо, но разликата е в рамките на часове -лично аз отново се зареждам на 3 дни веднъж(ако не ръчкам усърдно), греене не се забелязва, както и други влошаващи признаци. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.