profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 Аз Мастеркард физическата добавих, просто исках и Виза ако има разлика при ПОС да имам и двете Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 преди 2 минути, ML16 написа: @profusion сигурени ли си, че биновете са UK, с 8 цифри или с 6 цифри го провери? https://binlist.net/ Това излиза с 8 цифри: 1 Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 На 4-ти на УниКредит и пак ми дава това...Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
ML16 Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 (редактирано) Явно има някакъв проблем с Visa, както при GPay. Искарай си виртуална с UK address. Редактирано Май 29, 2019 от ML16 Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 Как точно става, сменя се адреса и после преди да платя как да съм сигурен че такава ще ми даде? И после връщам адреса ли? Цитирай
Petko Chakov Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 При мен с Revolut Visa (UK) не става (регион бях на Испания, смених и на UK). С Mastercard - стигам до Terms & Conditions, приемам и пак ми вади попъпа, че картата не може да се добави. Някакви по-специфични настройки или? Цитирай
ML16 Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 @profusion В appa на Revolut -> More-> Profile-> Personal Details. Сменяш на UK address. Вадиш виртуална карта/стискаш палци да е MasterCard/ и след това пак сменяш на твоя си български адрес в бг. 1 Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 Ама то и без да сменям адрес на виртуална карта ми дава картата Мастеркарт е и номера и е с Ук бин, или Това е примерна картинка и номера няма да е този? Цитирай
Petko Chakov Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 преди 5 минути, ML16 написа: @profusion В appa на Revolut -> More-> Profile-> Personal Details. Сменяш на UK address. Вадиш виртуална карта/стискаш палци да е MasterCard/ и след това пак сменяш на твоя си български адрес в бг. Евала, благодаря!! 1 Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Смених адреса на UK поръчах нова виртуална карта Master card за 5£ . После върнах адреса на бг. Отидох на терминал на УниКредит пак и пак същата грешка .....Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
Владо Узунов Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Аз нещо се обърках. Смених региона на стора на UK, revolut-a ми е с GB bin, но е Visa. В Wallet очаквах са видя опция за добавяне на карта, но уви. Къде пропускам нещо?Телефона е 6s plus и е с 10.3.3 все още, ако има значение. Мерси предварително. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Не на стора а на телефона региона трябва да смениш.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Ами на Райфайзенбанк стана от първия път на други не съм пробвал. Само УниКредит имам наоколо.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 (редактирано) преди 4 часа, londongunner написа: Смених адреса на UK поръчах нова виртуална карта Master card за 5£ . После върнах адреса на бг. Отидох на терминал на УниКредит пак и пак същата грешка ..... Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Май май на борика пак ми намирисва.... Редактирано Май 29, 2019 от arm11 Цитирай
Владо Узунов Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Не на стора а на телефона региона трябва да смениш.Sent from my iPhone X using Tapatalk ProНаправих това:"Go to Settings > iTunes & App Store.Tap on your Apple ID.Choose View Apple ID. ...Tap on Country/Region. ...Choose Change Country or Region. ...Choose your new area. ...Agree to the terms and conditions.Enter a payment method that has your current address (new location) as the billing address."Тук бъркам, така ли?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Ето къде трябва.... Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
ML16 Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 @londongunner Съжелявам за 5-те поунда, на няколко човека го направихме така и всичко стана. А за УниКредит много странно, платих на три техни поса на обяд .... Цитирай
Благой Карамачев Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Пробвах с виртуална карта на пос терминал на Експресбанк (ДСК) и не стана Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Направих 2 плащания през часовника в the mall - на Кете и на Коста кафе. Всичко ок. За мен лично е голям кеф. Нищо не съм сменял по адреси, освен както споменах по-горе - UK region в системните настройки на телефона и часовника. С Виза съм. 5 г. чакахме за това, да видим колко ще чакаме за Cash и евентуално някога локализация, Сири и т.н. Тъкмо преди малко с едно приятелче си говорихме как преди 8 г на бригадата в САЩ ползвахме Гугъл мапс с градски транспорт в Ню Йорк, а съвсем наскоро дойде и у нас. Ебаси, наистина се движим с десетилетие закъснение. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ML16 Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Можеш ли да споделиш на какви/коя банка/ терминали си минал? Цитирай
bobolino Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Прави ми впечатление, че на Андроида нямам, номер на виртуална сметка. На iPhone има, последните четири цифри са видими. Това с една и съща карта. Дали това не е проблема с някои пос терминали ? Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 Wallet-a, отказва да приеме и Мастър и Виза от Револют,аз ли нещо съм пропуснал?Региона е сменен. Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 преди 1 час, kal1ch написа: Със сигурност е по-сложно отколкото да си бръкнеш в джоба и да си извадиш портфейла с картата. Да не говорим за такси, захранване на виртуални карти, сменяне на региони, въвеждане на неверни адреси... Да не говорим и как всеки ден гледам хората пред мен я развяват тая карта поставят я така хубаво я въртят че с две снимки и съм снимал и отпред и отзад всички цифри на каса с телефона няма такава опастност. 1 Цитирай
profusion Публикувано Май 29, 2019 Автор Публикувано Май 29, 2019 В била (рахфайзен) стана (MC). Цитирай
kal1ch Публикувано Май 29, 2019 Публикувано Май 29, 2019 преди 10 минути, profusion написа: Да не говорим и как всеки ден гледам хората пред мен я развяват тая карта поставят я така хубаво я въртят че с две снимки и съм снимал и отпред и отзад всички цифри на каса с телефона няма такава опастност. Е, аз си я държа в портфейла и плащам с него. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.