Нкк Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 А имам карти на Монезе и Револют,вс са с адрес UK ,там съм ги получил и телефона е на UK регион както и AppStore региона,нямам проблем с apple pay,единствено на УниКредит и Борика не става,явно не трябва да се сменя адреса с бг,засега вс си работи нормално. 1 Цитирай
cerni1 Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Revolut виртуална с UK адрес, регион България - на OMV (Райфайзен) минава плащане, в Баухаус (ЦКБ) Отказа плащане поради невалиден номер на карта.В Турция от десетина плащания в различни обекти - всички бяха успешни. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
momchil_g Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Аз уикенда платих на терминал на ОББ от тези малките. Днес на други място пак на ОББ, но от големите терминали - отказано плащане. Явно има значение и самия терминал. Цитирай
Нкк Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 В Турция теглих безконтактно от терминал с Револют,но на мн места ми отказа плащане с телефона,направи ми впечатление че терминалите бяха безконтактни но те вкараваха картата в машината. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Здравейте. Имам карта на Монезе. Опитвам се да я вкарам в Епъл пей - променил съм региона на телефона на UK, но адреса на картата е български и не ми я приема в валета. Какво мога да напрая за да стане. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Смени адреса на картата. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 (редактирано) преди 6 часа, profusion написа: Пак в чата обяснявах че искам да си променя адреса че ще съм временно във Франция, бях си прихотвил от N26 конформация на адрес като документ. Препратига ме в чата към човек от друг отдел който ми каза нещо интересно Sent from my iPhone using Tapatalk Реших да го пробвам това и с вкарването на френски адрес ми блокираха акаунта. Сега си чатя с някакъв да видя какво ще стане Редактирано Юни 5, 2019 от arm11 Цитирането се счита за спам! 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 5, 2019 Автор Публикувано Юни 5, 2019 Странна работа, на мене ми го смениха те, ама няколко пъти ми написа че и сам мога. ....пиши какво стана? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 След хиляди въпроси защо съм сменил адреса, какво има на този адрес във Франция, който писах и нова верификация на бг адреса ми отблокираха акаунта, но ме предупредиха да сменям адреса само ако мога да представя документ за новия адрес 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Очаквах да му откаже транзакцията Поне аз като плащам, все такива са ми очакванията. А и терминала в рекламата е точно от тия Verifone. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 5, 2019 Автор Публикувано Юни 5, 2019 (редактирано) И аз , очаквах ту-тин, пи пи пи "грешен номер на карта" ???? ПП Аз поне клко пъти - андрналин-ръш, и после гузно ровя за картата ?? Редактирано Юни 5, 2019 от profusion Цитирай
profusion Публикувано Юни 6, 2019 Автор Публикувано Юни 6, 2019 Пфуу..... темата много утихна ? Цитирай
turieca Публикувано Юни 6, 2019 Публикувано Юни 6, 2019 Ми как няма, едно нещо имаше дет раздвижи нещата и ни го порязаха пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Юни 6, 2019 Автор Публикувано Юни 6, 2019 (редактирано) Дадоха близалка на дете, и после му я взеха от устата, викайки плюй....плюй! - горе-долу така се чувствам ?? Редактирано Юни 6, 2019 от profusion 4 Цитирай
bobolino Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Някой плати ли с виртуалната, над 50лв ?Дали иска пин, че това разискват във форума на револют ?Sent from my SM-A530F using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Не иска. Платих 120 лв. само с FaceID верификация. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
mbozhkoff Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 На 13.06.2019 (четвъртък) от 16:00 в парк "Заимов", Revolut ще имат "презентация" (като част от ParkOffice инициативата на Telenor), която ще бъде свързана с виртуалното банкиране и всеки ще може да отиде и да попита относно плановете им за Apple Pay в България. TelenorParkOffice-2019-programa.pdf 4 Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 Да не би да са ми прочели посте едва ли ......хората и с Гпей казват че им работи май. По скоро някакво поетапно сработване. А на Уникредит/Лидл? 1 Цитирай
andondragov Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Кауфланд са именно с терминали на УниКредит.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 На УниКредит във Фантастико не работи Pay. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 Някой знае ли нячин ако имам 200-300 евро кеш как мога да ги докарам в Револют през някаква друга услуга която приема кеш в бг? Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 (редактирано) Къде се зарежда тая пейсера? то пише "в брой на POS на партньор на Paysera (този метод е наличен за Литва, Латвия и Полша)" Редактирано Юни 7, 2019 от profusion Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.