Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

А имам карти на Монезе и Револют,вс са с адрес UK ,там съм ги получил и телефона е на UK регион както и AppStore региона,нямам проблем с apple pay,единствено на УниКредит и Борика не става,явно не трябва да се сменя адреса с бг,засега вс си работи нормално.

255BBD08-485D-4E82-9450-850223694BB7.png

A4D65150-0FC9-491E-A016-7D344F362DEF.png

Публикувано

Revolut виртуална с UK адрес, регион България - на OMV (Райфайзен) минава плащане, в Баухаус (ЦКБ) Отказа плащане поради невалиден номер на карта.

В Турция от десетина плащания в различни обекти - всички бяха успешни.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз уикенда платих на терминал на ОББ от тези малките. Днес на други място пак на ОББ, но от големите терминали - отказано плащане. Явно има значение и самия терминал.

Публикувано

В Турция теглих безконтактно от терминал с Револют,но на мн места ми отказа плащане с телефона,направи ми впечатление че терминалите бяха безконтактни но те вкараваха картата в машината.

Публикувано

Здравейте. Имам карта на Монезе. Опитвам се да я вкарам в Епъл пей - променил съм региона на телефона на UK, но адреса на картата е български и не ми я приема в валета. Какво мога да напрая за да стане.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Смени адреса на картата.

Публикувано (редактирано)
преди 6 часа, profusion написа:

Пак в чата обяснявах че искам да си променя адреса че ще съм временно във Франция, бях си прихотвил от N26 конформация на адрес като документ. Препратига ме в чата към човек от друг отдел който ми каза нещо интересно :)

Реших да го пробвам това и с вкарването на френски адрес ми блокираха акаунта. Сега си чатя с някакъв да видя какво ще стане

Редактирано от arm11
Цитирането се счита за спам!
Публикувано

Странна работа, на мене ми го смениха те, ама няколко пъти ми написа че и сам мога.

....пиши какво стана?

Публикувано

След хиляди въпроси защо съм сменил адреса, какво има на този адрес във Франция, който писах и нова верификация на бг адреса ми отблокираха акаунта, но ме предупредиха да сменям адреса само ако мога да представя документ за новия адрес

Публикувано

???

Публикувано

Очаквах да му откаже транзакцията
Поне аз като плащам, все такива са ми очакванията. А и терминала в рекламата е точно от тия Verifone.

И аз , очаквах ту-тин, пи пи пи "грешен номер на карта" ????

ПП

Аз поне клко пъти -  андрналин-ръш, и после гузно ровя за картата ??

Редактирано от profusion
Публикувано

Пфуу..... темата много утихна ?

Публикувано

Ми как няма, едно нещо имаше дет раздвижи нещата и ни го порязаха пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Дадоха близалка на дете, и после му я взеха от устата, викайки плюй....плюй! - горе-долу така се чувствам ??

Редактирано от profusion
Публикувано

Някой плати ли с виртуалната, над 50лв ?Дали иска пин, че това разискват във форума на револют ?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Публикувано

Не иска. Платих 120 лв. само с FaceID верификация.

Публикувано

На 13.06.2019 (четвъртък) от 16:00 в парк "Заимов", Revolut ще имат "презентация" (като част от ParkOffice инициативата на Telenor), която ще бъде свързана с виртуалното банкиране и всеки ще може да отиде и да попита относно плановете им за Apple Pay в България.

TelenorParkOffice-2019-programa.pdf

Публикувано

Да не би да са ми прочели посте :) едва ли ......хората и с Гпей казват че им работи май. По скоро някакво поетапно сработване.

А на Уникредит/Лидл?

Публикувано

Кауфланд са именно с терминали на УниКредит.

Публикувано

На УниКредит във Фантастико не работи Pay.

Публикувано

Някой знае ли нячин ако имам 200-300 евро кеш как мога да ги докарам в Револют през някаква друга услуга която приема кеш в бг?

Публикувано

Paysera

Къде се зарежда тая пейсера? то пише "в брой на POS на партньор на Paysera (този метод е наличен за Литва, Латвия и Полша)"

Редактирано от profusion

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...