gogi6 Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Трябва да имаш сметка/карта там. Май искаш без сметка? Иначе е удобно. Превода струва 2.50 и срава до 30 мин.в Пощенска банка примерно. Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 Въпроса е как кеш-а ще иде в сметката им ? Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Явно не сме серазбрали. Трябва да имаш Paysera и така зареждаш пари от Бг банки. От Paysera после към Revolut. Това е най-удобно засега Цитирай
Joro23 Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Извинявайте че питам, но не можах да разбера какъв точно е проблема с пос-терминалите на Борика в момента. Доколкото знам токенизацията вече си работи и остана да решат проблема с бин-овете? ? Поправете ме ако греша Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 А ясно, е то трябва и еврова сметка да имам. Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 (редактирано) Работи само с някой МС (от старите физически), с Визи не се знае дали са го оправили или е пак така (по-скоро пак е същото, няма подадена информацията към борика и отказва поради грешен номер на карта). Редактирано Юни 7, 2019 от profusion 1 Цитирай
andondragov Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Виза винаги са били тегави в сертифицирането... Така, че няма нищо чудно. Ползвайте Мастър. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 То за това виртуалните ги смениха на МС, а и всички други Финтех май все МС ползват.... Цитирай
zlia Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 А не може ли директно в някоя от обслужващите банки на Пейсера на гише да си заредиш теоята пейсера сметка и от там ясно. Сори сега забелязах, че нямаш прйсера :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
momchil_g Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Може през transferwise - парите ги внясяш на гише в наша банка по IBAN, даден от transferwise. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Намери някой близък с друга карта, дай му кеша и си зареди революта през картата му. По-безболезен (разбирай евтин) начин няма. Всяка една услуга тип transferwise, MoneyGram и тн ще има такси. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 А мислех че има лесен начин, то за 300врео щеизчакам и ще ги похарча на следваща командировка, или дори обмен и топъп виро-лв може да е по-евтин. Просто мразя да имам кеш повече от 10лв в мен ? Цитирай
Tae Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 На мен не ми се получи в Кауфланд. Даде невалиден номер на картата(виртуална мастър). На ПОС терминал на ДСК работи. Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 Моята Виза физическа работи май навсякъде, и в Лидл и на Уникредит бачка току що, на същите места където отказваше! Явно вкарват биновете на транжове и първо са физическите или ги карат по дата на издаване. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Tae Публикувано Юни 7, 2019 Публикувано Юни 7, 2019 Ми значи и аз да си направя визата по подразбиране и така ?? Цитирай
profusion Публикувано Юни 7, 2019 Автор Публикувано Юни 7, 2019 Остана тъпия адрес, защо Монезе и Н26 нямат проблем с гражданството или смяната на адреса баш Револют имат пфффф Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юни 8, 2019 Автор Публикувано Юни 8, 2019 Хаха слагай това да не ти е джейл аз го слижих пък съм френски още.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Точно това щях да пиша! Колко зависим ставаш от тях. Предпочитам портфейл с банкнотки вътре. Долари, евро нямам претенции. Иначе твой телефон, твоя карта, твои пари и с един клик и си чао! Къде е неприкосновеността? 2 Цитирай
profusion Публикувано Юни 8, 2019 Автор Публикувано Юни 8, 2019 Е това е така щото се опитваме да минем метър, ако е официално нищо от тия притеснения няма да ги има.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Днес в аптека Мидея си извадих картата и платих безконтактно, след това на OMV също успях да платя безконтактно, довечера ще мина през Лидл, така че стискайте палци и там да мине! Картата е на УниКредит debit MasterCard, ако ви е важно. Адресът е в България. 1 Цитирай
Peter Staev Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Преди малко отново пробвах в Кауфланд, и отново даде грешка невалиден номер... Цитирай
mirror Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 После що има опашки в Кауфланд... мъка мъка... 1 Цитирай
Нкк Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Бензиностанция Петрол имат терминал на ТрансКарт,отхвърля плащане с apple pay,Пощенска банка,поисках да прехвърли плащането на старият им терминал и стана.Казха че трансКарт терминала бил само за български дебитни и кредитни карти. Цитирай
profusion Публикувано Юни 9, 2019 Автор Публикувано Юни 9, 2019 Моята виртуална Виза работи навсякъде (уникредит и Лидл проверено) обаче е издадена отдавна точно преди година. 1 Цитирай
bobolino Публикувано Юни 10, 2019 Публикувано Юни 10, 2019 Виртуалната MC, не работи с gpay. А физическата виза, не мога да я добавя, след като онзи ден правих рестор. Не ми се сменя адреса, че после обяснения.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.