miroslavm Публикувано Юли 22, 2019 Публикувано Юли 22, 2019 (редактирано) Моята също дойде днес от шарените,а трябваше да дойде на 13-ти юли.Не съм писал на съпорта да ми я активира.Добавих я и я пробвах на банкомата и си бачка.Но аз не съм поръчвал друга,натиснах в приложението ,че не е дошла и спрях до поръчката на нова карта.Дойде в бял обикновен плик. Редактирано Юли 22, 2019 от miroslavm Цитирай
profusion Публикувано Юли 22, 2019 Автор Публикувано Юли 22, 2019 Само да не се е затрила по пътя моята ?? Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юли 22, 2019 Публикувано Юли 22, 2019 Едно питане относно карта на револют. Поръчах си физическа която трябваше да дойде в началото нс медеца, но все още я няма а не ми бачка приложението след последния ъпдейт да видя и да пиша какво става. От къде другаде них могъл да комуникирам с тях. И едно друго питане относно добавяне на револют в валета но на епълуач4. На телефона я има и бачка, но като искам да я добавя в часовника ми иска CVV трицифрения код на гърба на картата а аз нямам физическа и съответно не мога да я добавя. Някой с идея да помогне. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Юли 22, 2019 Публикувано Юли 22, 2019 Опитай да преинсталираш приложението. CCV го има там. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юли 22, 2019 Автор Публикувано Юли 22, 2019 преди 17 минути, jh_ivanov написа: Едно питане относно карта на револют. Поръчах си физическа която трябваше да дойде в началото нс медеца, но все още я няма а не ми бачка приложението след последния ъпдейт да видя и да пиша какво става. От къде другаде них могъл да комуникирам с тях. И едно друго питане относно добавяне на револют в валета но на епълуач4. На телефона я има и бачка, но като искам да я добавя в часовника ми иска CVV трицифрения код на гърба на картата а аз нямам физическа и съответно не мога да я добавя. Някой с идея да помогне. Sent from my iPhone using Tapatalk Обаче ще те посъветвам да изчакаш физическата преди да почнеш да зареждаш и плащаш, за да не получиш честитка от някой гепил картата.... Аз имам 4 физически и винаги ги замразявам преди получаването им в плик без следи от разопаковане. 2 Цитирай
profusion Публикувано Юли 23, 2019 Автор Публикувано Юли 23, 2019 дойде Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Явно нещо съм пропуснал,ама какви са предимствата на “шарената”карта? Цитирай
chayanne Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 50% от отговора се съдържа във въпроса — “шарена карта”. Само в един въпрос се съдържа 100% от отговора:— къде на майка си в г... отиваш? Всъщност, относно шаренията, това е единственото различно от останалите стандартни карти на Револют. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ne4o Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Revolut пуснаха ъпдейт и вече не крашва при iOS 13 beta. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 ОК,останах с впечатлението,че притежатели на нормалната(каквато имам и аз),поръчват шарената.Извинения Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 (редактирано) на 23.07.2019 г. at 18:20, profusion написа: GEmini style яко . По– добре с билетче за градски транспорт Редактирано Юли 24, 2019 от arm11 Цитирането се счита за спам! Особено със снимка!!! 1 Цитирай
MacIlian Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 При мен след този ъпдейт до 6.1 от снощи, днес след обяд не можех да платя в Кауфланд, където преди това съм плащал без проблем (борика - невалиден номер на карта) с UK - IBAN и BIN номера на картите), брат ми преди мен на същата каса на същия терминал си плати с неговия без проблем с версия 6.0.1, с UK - IBAN и BG - BIN номера и двамата сме плащали през левовите сметки. Цитирай
nyx Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 И моята шаренийка пристигна, много доволна, пълен комплект съм - виза и мастъркард. И тук идва въпросът, има ли някакво значение в България коя карта се използва? Примерно Apple Pay да бачка само с мастъркард? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 Това работи ли някъде в България и само за транспорт ли е? Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 Нищо, просто сега го видях. В Метрото поне, не бачка ли? Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юли 24, 2019 Автор Публикувано Юли 24, 2019 Освен ако някой търговен не изисква само МС или Виза, ама това се среща повече извън БГ от колкото тук. Цитирай
profusion Публикувано Юли 24, 2019 Автор Публикувано Юли 24, 2019 Работи в Япония, мисля че и Лондон иХонконг, тук 100% не. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 В Лондон го пробвах няколко пъти, но ми иска фейс ай ди отново и се отказах. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
baronbg Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 Един въпрос за Револют. Единия ми син е на 16 и вероятно няма да му издадат такава. Мога ли да си направя друга карта, която да му я дам и респективно да си я сложи в Apple pay, да му зареждам и да има джобни?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Юли 24, 2019 Автор Публикувано Юли 24, 2019 Няма как да разделиш, акаунта е един тоест ще разполага със всички налични пари. Изчакай малко ще пускат карти за малолетни скоро с родителски права. Цитирай
profusion Публикувано Юли 24, 2019 Автор Публикувано Юли 24, 2019 В япония само минаваш със заключения телефон и си готов, но те з тях вкарваха специален чип дори. Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 (редактирано) Иска ауторизация на първото минаване и после брои минаванията с картата и си дърпа парите за всяко билетче/пътуване . В БГ мисля, че още не става . Редактирано Юли 24, 2019 от kawabiker 1 Цитирай
bobolino Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 Един въпрос за Револют. Единия ми син е на 16 и вероятно няма да му издадат такава. Мога ли да си направя друга карта, която да му я дам и респективно да си я сложи в Apple pay, да му зареждам и да има джобни? Sent from my iPhone using Tapatalk ProЕдна виртуалка , би трябвало да свърши работа. Аз съм добавил моя такава в уолет на айфона на жена ми. Без тя да е инсталирала револют апа. П.п Едно лимитче на картата, ще даде контрол.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk 1 Цитирай
chayanne Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 За БГ в метрото може да ползваш Tickey, но не покриваше всички метростанции мисля. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.