Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Моята също дойде днес от шарените,а трябваше да дойде на 13-ти юли.Не съм писал на съпорта да ми я активира.Добавих я и я пробвах на банкомата и си бачка.Но аз не съм поръчвал друга,натиснах в приложението  ,че не е дошла и спрях до поръчката на нова карта.Дойде в бял обикновен плик.

Редактирано от miroslavm
Публикувано
Публикувано

Само да не се е затрила по пътя моята ??

Публикувано

Едно питане относно карта на револют. Поръчах си физическа която трябваше да дойде в началото нс медеца, но все още я няма а не ми бачка приложението след последния ъпдейт да видя и да пиша какво става. От къде другаде них могъл да комуникирам с тях.
И едно друго питане относно добавяне на револют в валета но на епълуач4. На телефона я има и бачка, но като искам да я добавя в часовника ми иска CVV трицифрения код на гърба на картата а аз нямам физическа и съответно не мога да я добавя. Някой с идея да помогне.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Опитай да преинсталираш приложението. CCV го има там.

Публикувано
преди 17 минути, jh_ivanov написа:

Едно питане относно карта на револют. Поръчах си физическа която трябваше да дойде в началото нс медеца, но все още я няма а не ми бачка приложението след последния ъпдейт да видя и да пиша какво става. От къде другаде них могъл да комуникирам с тях.
И едно друго питане относно добавяне на револют в валета но на епълуач4. На телефона я има и бачка, но като искам да я добавя в часовника ми иска CVV трицифрения код на гърба на картата а аз нямам физическа и съответно не мога да я добавя. Някой с идея да помогне.

Обаче ще те посъветвам да изчакаш физическата преди да почнеш да зареждаш и плащаш, за да не получиш честитка от някой гепил картата.... Аз имам 4 физически и винаги ги замразявам преди получаването им в плик без следи от разопаковане.

Публикувано

дойде :)

30b249875ad29324b2cd97b1961ae815.jpg

Публикувано

Явно нещо съм пропуснал,ама какви са предимствата на “шарената”карта?

Публикувано

50% от отговора се съдържа във въпроса — “шарена карта”.
Само в един въпрос се съдържа 100% от отговора:
— къде на майка си в г... отиваш?
Всъщност, относно шаренията, това е единственото различно от останалите стандартни карти на Револют.

Публикувано

Revolut пуснаха ъпдейт и вече не крашва при iOS 13 beta.

Публикувано

ОК,останах с впечатлението,че притежатели на нормалната(каквато имам и аз),поръчват шарената.Извинения ;)

на 23.07.2019 г. at 18:20, profusion написа:

GEmini style яко .

По– добре с билетче за градски транспорт 

Редактирано от arm11
Цитирането се счита за спам! Особено със снимка!!!
Публикувано

При мен след този ъпдейт до 6.1 от снощи, днес след обяд не можех да платя в Кауфланд, където преди това съм плащал без проблем (борика - невалиден номер на карта) с  UK - IBAN и BIN номера на картите), брат ми преди мен на същата каса на същия терминал си плати с неговия без проблем с версия 6.0.1, с UK - IBAN и BG - BIN номера и двамата сме плащали през левовите сметки.

Публикувано

И моята шаренийка пристигна, много доволна, пълен комплект съм - виза и мастъркард. И тук идва въпросът, има ли някакво значение в България коя карта се използва? Примерно Apple Pay да бачка само с мастъркард?

Публикувано

Това работи ли някъде в България и само за транспорт ли е?

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

e4e830742c11ab1afcd27c34899b09cd.jpg

Публикувано

Нищо, просто сега го видях. В Метрото поне, не бачка ли?

Публикувано

Освен ако някой търговен не изисква само МС или Виза, ама това се среща повече извън БГ от колкото тук.

Публикувано

Работи в Япония, мисля че и Лондон иХонконг, тук 100% не.

Публикувано

В Лондон го пробвах няколко пъти, но ми иска фейс ай ди отново и се отказах.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Един въпрос за Револют.
Единия ми син е на 16 и вероятно няма да му издадат такава. Мога ли да си направя друга карта, която да му я дам и респективно да си я сложи в Apple pay, да му зареждам и да има джобни?

Публикувано

Няма как да разделиш, акаунта е един тоест ще разполага със всички налични пари. Изчакай малко ще пускат карти за малолетни скоро с родителски права.

Публикувано

В япония само минаваш със заключения телефон и си готов, но те з тях вкарваха специален чип дори.

Иска ауторизация на първото минаване и после брои минаванията с картата и си дърпа парите за всяко билетче/пътуване .

В БГ мисля, че още не става .

Редактирано от kawabiker
Публикувано
Един въпрос за Револют.

Единия ми син е на 16 и вероятно няма да му издадат такава. Мога ли да си направя друга карта, която да му я дам и респективно да си я сложи в Apple pay, да му зареждам и да има джобни?

Една виртуалка , би трябвало да свърши работа. Аз съм добавил моя такава в уолет на айфона на жена ми. Без тя да е инсталирала револют апа.

П.п Едно лимитче на картата, ще даде контрол.

Публикувано

За БГ в метрото може да ползваш Tickey, но не покриваше всички метростанции мисля.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...