Милен Орцев Публикувано Април 20, 2023 Публикувано Април 20, 2023 Аз купувам от ofisitebg.com, доволен съм. Цитирай
algor Публикувано Април 20, 2023 Публикувано Април 20, 2023 преди 10 часа, judasa написа: Привет. Обмислям покупката на 14 про макс от емаг. Предлаган от емаг а не от трети търговец. Ако някой е купувал от там, може ли да сподели дали има слот за сим карта. В България започват да се прокрадват версии които са само с есим. Поради ред причини за мен е важно да има слот. Питах в емаг - чакам отговор вече четвърти ден. Благодаря предварително. Колега, другата седмица ще имам едно про и един про макс с гаранция към А1. Ако не държиш хипер супер задълже да е от Е-маг апарата ти, драсни едно ЛС и ще поговорим. А, да - с физически слот за карта са, да кажа. 1 Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Здравейте колеги. Поръчах си 14 про 256 гб който се надявам в събота да пристигне. В момента съм с чиста 13-ка, като смятам да прехвърля всичко от стария на новия телефон. Въпроса ми е свързан с първоначалното включване на телефона и сътоветно като се свърже с безжична мрежа, до колкото съм запознат софтуера ще се ъпдейтне автоматично до последната версия. Изчетох доста форуми в който доста хора се оплакват от бързо падане на батерията след иОС 16.1 ... нататък. Иска ми се като го включа, да не се ъпдейтне и по-възможност да остана с фабричния иОС 16. Тъ има ли изобщо такава опция ? Цитирай
robot Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 1 - винаги е най-добре да си с последните ъпдейти, от гледна точка на сигурност, тъй като има и доста важни security ъпдейти 2 - батерията не пада от ъпдейтите, а от приложенията които ползваш и от това, какво се обновява фоново 3 - Имаш опция да спреш автом. ъпдейти в менюто на ъпдейтите, ако в крайна сметка не искаш да ъпдейтваш 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Може и да греша,но имам някакви спомени,че когато прехвърляш от телефон на телефон задължително искаше да са ъпдейтнати и двата.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Русев Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Със сигурност не иска стария да е ъпдейтван до последна версия, като имам съмнения, че не беше задължително и за новия. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Когато прехвърлях данните от 8 плюс на 13-ката, по-стария телефон беше с една генерация по стара иОС, новия автоматично се ъпдейтна преди да приключи прехвъряленото и влизането в менюто с настройки Цитирай
niksan76 Публикувано Август 5, 2023 Публикувано Август 5, 2023 Новия трябва да е същата версия, като стария, не по-стара. По мои спомени, ще те накара да ъпдейтнеш новия до версията на стария, за да му прехвърлиш всичко. Обаче, ако стария, не е с последната версия, няма как да ъпдейтне новия с предната версия на стария. Затова се опасявам, че може да те накара да ъпдейтнеш и двата до последната. Това са мои бегли спомени, за които не съм 100% сигурен. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2023 Публикувано Август 5, 2023 Точно. Иначе на всичките съм с последна версия и няма от какво да се оплача. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 5, 2023 Публикувано Август 5, 2023 Значи,не греша Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2023 Публикувано Август 5, 2023 И да, и не. Иска старият да е с равна или по-ниска версия, не по-висока. Ъпдейтът винаги се предлага, но дали ще цъкнеш "да" е въпрос на избор. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 5, 2023 Публикувано Август 5, 2023 Просто явно таксуват прехвърлянето на данни като бекъп и понеже не можеш да върнеш бекъп от по-висока на по-ниска версия, съответно трябва новият телефон да е със същата или по-висока от тази на стария, аз поне така го разбирам.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Август 8, 2023 Публикувано Август 8, 2023 Тема за iPhone 15 скоро ще пуснете ли?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Август 8, 2023 Публикувано Август 8, 2023 Няма да има тази година айфон. 1 2 Цитирай
Милен Орцев Публикувано Септември 17, 2023 Публикувано Септември 17, 2023 Колеги имам казус:), на едни пари в момента мога да взема 15pro и 14pro max. Кое според вас е по- добре? Цитирай
simba4 Публикувано Септември 17, 2023 Публикувано Септември 17, 2023 Аз бих заложил на 15Pro, Maxa ми е голям. Така се претиках да взема 12ProMax и после го разкарах веднага.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2023 Публикувано Октомври 23, 2023 Много се чудех къде да плесна това, но модератор да мести или да трие, ако прецени… Имайте предвид, че Йетел таксуват фейстайм аудио и видео разговори през WiFi от страни извън ЕС (в случая говоря за САЩ), при неактивна българска сим карта и изключени мобилни данни. Обяснението в офис на Йетел на въпросът Каква е тази огромна сметка и въз основа на какво е така, обяснението е Имате роуминг разговори и се таксува фейстайм, защото разговорите минават през сим картата🤐 - Добре, де, ама сим картата съм си я деактивирал за времето на престоя в САЩ, как така при неактивна карта, нещо минава през нея и се таксува? - Няма значение, че сим картата е неактивна - разговорите минават едновременно и през WiFi и през картата 🤫 Това е накратко. Следва КЗП и прочие, ама да си знаете вие. 2 1 Цитирай
Русев Публикувано Октомври 23, 2023 Публикувано Октомври 23, 2023 А казаха ли кое точно минава през неактивната SIM карта?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
jimmy.ant Публикувано Октомври 24, 2023 Публикувано Октомври 24, 2023 Мои си предположения:Wi-Fi Calling on supported iCloud-connected deviceshttps://www.att.com/support/article/wireless/KM1062368/Прочети за тази услуга на АТ&Т(бил си може би вързан на нея) и ще ти стане ясно защо са ти приложили висока сметка в роуминг при изключена карта.В случая си имал отметка Фейстайм да минава през WiFi Calling, а той е вързан сървис със сим картата и работи дори и в самолетен режим.И в роуминг в САЩ работата става дебела...Ако беше махнал сим картата от слота вече WiFi Calling нямаше да има, но уви. 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2023 Публикувано Октомври 24, 2023 Сим картата е деактивирана от сетингс, а не е апарата в самолетен режим и изобщо не е връзван към мобилен оператор там тези 7 дни. Епъл ти отговарят, че аудио и видео обаждания през фейс тайм са ти безплатни от целия свят, но довечера ще кача скрийн - съпорта на Епъл отговаря, имам предвид. Цитирай
zlia Публикувано Октомври 24, 2023 Публикувано Октомври 24, 2023 Би ли казал как “ деактивираш сим карта от сетингс”. Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 24, 2023 Публикувано Октомври 24, 2023 И на мен ми мирише на уай фай колинг. Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2023 Публикувано Октомври 24, 2023 преди 2 часа, zlia написа: Би ли казал как “ деактивираш сим карта от сетингс”. В Сетингс/мобайл дата са двете сим карти и от там се управляват част от функциите. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.