ML16 Публикувано Септември 19, 2023 Публикувано Септември 19, 2023 Някой има ли представа дали има лесен начин на всички контакти, които имат снимки да се направи Contact Poster, бързо лесно, автоматично? До iOS 16, когато имаха снимки при позвъняване ми излизаше снимката на цял екран сега понеже контакта има снимка но няма Contact Poster излиза само малка кръгла снимка. Доста тъпа ситуация, нямам нерви и време да едитвам стотин контакта. Разбирам, че Apple имат желанието всеки да си направи негов Poster и да го шерне с другите, но това ще го направят доста малък процент от хората а и все пак не всички ползват iPhone-и. Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 20, 2023 Автор Публикувано Септември 20, 2023 На всеки контакт може да се сложи снимка постер различна от тази която е като иконка. Лесен начин няма Sent from my iPad 9 using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 20, 2023 Публикувано Септември 20, 2023 Абсолютни идиоти... 14г събирани контакти им ебаха мамата на снимките. Къде да намеря снимки които съм слагал преди 7-8 г примерно...Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro 2 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 20, 2023 Публикувано Септември 20, 2023 Да и при мен е така, имам около 1к контакти и може би малко повече от половината имат снимки…. Цитирай
robot Публикувано Септември 20, 2023 Публикувано Септември 20, 2023 Аз оправих само тези контакти, с които говоря най-често. За другите постепенно. Иначе една много яка опция в 17ката може да си тествате - ако включите бързия Haptic touch, почти се усеща като 3Д touch-a от едно време. Просто работи супер яко, и имаш чувството че преди телефона се е чудил нещо 3 Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 20, 2023 Автор Публикувано Септември 20, 2023 Имам проблем с новата iOS 17. "FaceTime” не работи, освен ако не съм свързан с WiFi, не прави и автоматичен ъпдеит в iCloud на WiFi когато зареждам телефона. С 14 плюс съм.Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Септември 20, 2023 Публикувано Септември 20, 2023 преди 15 часа, londongunner написа: Абсолютни идиоти... 14г събирани контакти им ебаха мамата на снимките. Къде да намеря снимки които съм слагал преди 7-8 г примерно... Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Какво е станало - след ъпдейта нямаш вече снимки на контактите ли? Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 20, 2023 Автор Публикувано Септември 20, 2023 Има нова функция и трябва на ново да прикачваш снимки към контакт. Едит: Снимка на контакт е като иконка , а постера е снимка към контакт и при звънене излиза на цял екран.Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 20, 2023 Публикувано Септември 20, 2023 Имам снимки на контактите но са с големината на бутона за отговаряне на повикването, миниатюри....Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 21, 2023 Автор Публикувано Септември 21, 2023 На 14-та "FaceTime” се оправи, на 12-ката при отключен екран има малък бъг, трябва няколко пъти да натисна иконката на приложението, това е само при мобилни данни.Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Септември 21, 2023 Публикувано Септември 21, 2023 Честито на абонатите на Виваком, вече имат VoWiFi. 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 21, 2023 Автор Публикувано Септември 21, 2023 Че то от края на август при бета 5 или 6 го имаше по- горе съм писал, трябва само да се активира от оператораЕдит: И iPhone 12 подържа функцията, забравих да пиша..Sent from my iPad 9 using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Септември 21, 2023 Публикувано Септември 21, 2023 Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk 1 Цитирай
stangen Публикувано Септември 21, 2023 Публикувано Септември 21, 2023 преди 7 часа, penmark написа: Честито на абонатите на Виваком, вече имат VoWiFi. и А1 имат, само Йетел за сега не подържат. Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 21, 2023 Автор Публикувано Септември 21, 2023 Sent from my Айфон using Tapatalk 5 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Септември 21, 2023 Публикувано Септември 21, 2023 Apple Releases macOS Ventura 13.6 With Security Fixes 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 24, 2023 Публикувано Септември 24, 2023 Не е точно за тази тема, но един тъп въпрос - къде се премести иконката за защита от вода на часовника, рових и не я намирам, а често я използвам? Сега на това място излизат уиджетите, но сред тях не намерих такъв с капчицата, както и фокусите.Ох, наистина тъп въпрос, ако някой друг също се пита - с натискане на бутона се извеждат вече…сори за спама. Цитирай
blackadder Публикувано Септември 24, 2023 Публикувано Септември 24, 2023 Излизат от страничния бутон.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Павел Василев Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 (редактирано) Привет колеги, и аз имам може би тъп въпрос, при моя Watch Ultra 2, ако ме хване силен пороен дъжд, трябва ли да активирам иконката "капчица" или е само ако реша да плувам с него, всъщност при активирана "капчица" какво точно прави за да се защити от вода часовника че ми е интересно? п.с. При iOS 17, много ми хареса че може да показва броя цикли на батерията от първото му включване, също така и ми показва кога е произведен моя iPhone 15 Pro Max - Юли 2023г. много полезно инфо Редактирано Септември 26, 2023 от Павел Василев Цитирай
mirror Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 Дори когато плувам в морето не я активирам “капчицата”. 2 Цитирай
stangen Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 При активна капчица, трябва да натиснеш и задържиш коронката за да почне да издава звук който ще изхвърли водата от дупката където е говорителя. И аз я ползвам когато се сетя, а часовника ми е плувал в повечето морета и океани. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 На моя Ultra 1 се активира сама, когато вляза в море/басейн. Не е нещо, което трябва задължително да се активира а по-скоро удобство да е заключен екрана и в последствие да изхвърли водата от говорителя. 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 Не намирам настройка, която да кара функцията да се вклюва сама. Цитирай
mirror Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 След инсталация на 17.0.1 нотификациите от мейл апликации, социални мрежи и чат приложения се промениха и вече не виждам какво са ми писали на лок скриийна на телефона и часовника. Излиза ми съобщение, че имам new message и това е.Налага се да вляза в приложението за да прочета съобщението или писмото. Рових в настройките на нотификациите, но без успех. Някакви идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2023 Публикувано Септември 26, 2023 Notifications/show previews/Always - прецъкай друга настройка(при мен е уен ънлок'д), излез и локни телефона. После се върни и я сложи на винаги ако те устройва. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.