Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event Wonderlust - iPhone 15 / Plus / Pro / Pro Max

Recommended Posts

Публикувано
на 13.09.2023 г. в 10:52, Русев написа:

Че кой си купува оригинални калъфи?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Аз ... :)

Screenshot 2023-09-14 at 13.47.00.png

• Отговори 151
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Viiipeer

14

• robot

13

• ML16

10

• Русев

9

Публикувано

Може да зема 15….само защото съм с 12 

Публикувано

Взех 14 Pro, в момента iStyle имат отстъпка от 230 лв + цената на изкупуване на старо устройство.

15-ката реших, че ще е около 2к, така че горе долу идват на една цена, а 14Pro определено е по-добре от чиста 15-ка.

Публикувано

Що не изчака 15 про?

Публикувано
Може да зема 15….само защото съм с 12 

И аз така, само, че мисля да скоча на Watch Ultra, защото съм с 5-та серия. Поръчах го вече. Телефона ми е актуален.

fb0c9b00b168e37f5c88ed2e7aaacead.jpg
Публикувано (редактирано)

A1 VoWi-FI. С последната Beta..

Снимка на екрана 2023–09–14 в 23.34.54.jpeg

IMG_FD631532116C-1.jpeg

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано
Що не изчака 15 про?

Дилемата беше 14 pro или 15 с отстъпката която имаха за серия 14, ми излезнаха на една и съща цена.

Публикувано

Здравейте, в istyle са пуснали за предварителна продажба часовника за 919 лв. По- евтин от предходния. Дали цената е реална или имат някаква грешка?

image.thumb.png.0f11315e0387b863a95a76f17d1d1ab1.png

Публикувано

Това могат да ти кажат само в iStyle, нямам спомен някой от тук да работи във фирмата. Все си мисля обаче, че ако го платиш на тази цена, после няма как да ти кажат, че не е вярна.

Публикувано

Прочетох, че на 15:09 А1 са започнали с предварителните резервации за новия айфон 15 и разновидностите му. Посочени са и цени за устройствата.
Прочетено тук

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано
имам нужда и от нов часовник, ама ще видим.

Затова си купувам вашерон, а не айуоч, внука ми, ако иска да го сменя след 60 години… :)
Публикувано

А, харесвам си часовничето и още ми служи, нося го нонстоп, само сутрин го оставям да се зареди и батерията издържа, просто искам с eSIM

Публикувано

Скандал 🤣🤣🤣

“The iPhone 15 Pro has USB 3 port, but it comes with a USB 2 cable, not the USB 3 cable needed to achieve the fastest 10Gbps transfer speeds.”

И Pro версиите идват с кабел USB 2.0…

Цък

Публикувано

На мен ми е странно, че все още няма реални ревюта на новите 15-ки. Обикновено раздават предварително някакви бройки на най-известните ютубъри, които правят ревюта.

Публикувано
Скандал
“The iPhone 15 Pro has USB 3 port, but it comes with a USB 2 cable, not the USB 3 cable needed to achieve the fastest 10Gbps transfer speeds.”
И Pro версиите идват с кабел USB 2.0…
Цък

Това само Апъл могат да го направят

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

Не ги защитавам въобще но е факт, че Pixel и повечето Samsung телефони идват с USB-2 кабел.

Иначе до колкото аз разбирам може да ползваме всеки сертифициран USB 3.2 Gen 2 кабел, не е задължителен да е техен.

Apple Support

1. The USB-C cable that comes with your iPhone supports charging and USB 2 speeds. If you want to use a USB 3 device, use a compliant USB 3 cable that supports 10Gbit/s.
  2. The Thunderbolt 4 (USB‑C) Pro Cable (1 m) has a Thunderbolt symbol thunderbolt-symbol.png to distinguish it from a USB-C cable. The Thunderbolt 4 (USB‑C) Pro Cable (1 m) is backward-compatible with USB 3 and DisplayPort protocols.
Публикувано

То със сигурност може да се ползва всякакъв сертифициран 3,2 кабел. Но като дадеш 3к за телефон, очакваш поне да е окомплектован с кабел като за него. 

Публикувано

Сега, друг е въпроса на кой колко често му се налага да си точи информацията с кабел. Вероятно за тези които снимат видео, ще е доста бързо и удобно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Напълно си прав има хора на които кабел въобще не им трябва, защото зареждат Wireless или използват кабела само за ток, но аз примерно си връзвам GoPro-то и дрона и друг тип памети. Но им хубави USB 3.2 Gen 2x2 кабели за по 20 лева.

Публикувано
преди 3 часа, Милен Орцев написа:

То със сигурност може да се ползва всякакъв сертифициран 3,2 кабел. Но като дадеш 3к за телефон, очакваш поне да е окомплектован с кабел като за него. 

Аз не съм съгласен - това е мантрата на андроида-джиите, че в кутията трябва да има зарядно, кабели, слушалки, кейсове и т.н.

Твърдо не - аз съвсем сериозно бих искал да няма и кабел вътре - само телефон е достатъчно. Буквално всеки у тях е заринат с кабели, зарядни и слушалки, които не ползва - какъв е смисъла?

Взимаш си телефона, и допълнително каквито аксесоари ти трябват. Ако зареждаш безжично и имаш безжични слушалки, тия кабели само ще ги събираш в някой шкаф. 

Публикувано

Аз от 2009 съм с IOS. Викаш андроидаджиите?! Не си спомням в комплекта да е имало зарядно, кабел и слушалки и да не съм ги ползвал. До скъсване!
Вече превъртяхте играта! Телефон 3 бона и да нямало нищо! Баси, как се изнервих

Публикувано (редактирано)

Всеки има мнение, разбира се. За мен в кутията с телефона да има кабели и слушалки, е все едно да си купя кола и тя да има в комплекта детско столче, или стойка за колело - напълно излишни работи, защото може да нямам малко дете или колело. Или да имам в комплекта с колата - един маркуч за бензинова колонка 😁, да си ходя с него да зареждам 😂

Но нещата се развиват и то към добро, в случая и производителите лека полека намаляват тия порочни практики да пълнят кутиите със всичко дето се сетят.

Винаги съм се дразнел на пълните кутии от едно време с разни калъфчета, СД-карти, зарядни, преходници и други неща. Не става въпрос дали даден телефон е 100 лв или 3000 лв, а за ненужното разхищение на аксесоари, които я ползваш, я не.  Това е и една от причините да мина на iPhone, като разбрах че махат излишните неща от кутията с 12тата серия. 

-------------------------------------

Иначе по темата, мисля че кабела в кутията е напълно излишен, защото ако ще ми трябва high-speed трансфер, така или иначе пак ще трябва да си го купя, а този от комплекта ще ми стои в някой шкаф. Няма нужда от разхищение според мен.

Редактирано от robot
Публикувано

С тия цени на аксесоарите им, айде поне кабела да не си спестяват! Добре са го казали колегите по-горе, телефон за 3к е срамота да се циганят за кабелче, пък на който са ме излишни да подарява, няма смисъл да седят в шкафа. Моята дъщеря буквално ги яде тия кабеляци, писна ми да купувам. Аз си карам с оригиналния от комплекта докато продам телефона с него, но забелязах, че последните се пукаха от нищо долу при буксата, преди години въпреки, че съм срещала такива оплаквания масово, не ми се е случвало. Та да не се отплесвам повече, кабелчета си е нужно, даже и зарядното беше, ама това вече мина и замина.

Публикувано

Абе то хубаво да няма, ама цената на телефона е като да трябва да има.
Иначе ако се извади цената на която продават зарядно и кабел - добре.
Тва е като им намалиха ДДС-то на ресторантите за да ни било по-евтино :)

Публикувано

Няма място колегата robot да сравнява леката кола с телефон…смешно е. Може да го”правят” за да избият печалба от “ ябълката” , иначе защо да го продават отделно. Те ни подготвиха със зарядните и слушалките преди време, нищо де новия Айфон 16 ще е без батерия …нали сме “зелени”, пък ще ги продават допълнително. Чакаме новата iOS , бъдете здрави .

Sent from my Айфон using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...