Viiipeer Публикувано Декември 3, 2023 Публикувано Декември 3, 2023 на 30.11.2023 г. в 21:12, niksan76 написа: Колега, това не го разбрах. Иначе се ядосах на оператора, защото сега в профила ми в А1, в ‘“моите поръчки”, срещу тази поръчка седи статус "получихме информация за отказана пратка", т.е. аз съм нелоялен клиент и съм им отказал/върнал вече изпратена поръчка. Те също подлежат на контрол и те също трябва да се обясняват за неизпълнени или забавени поръчки, но така прехвърлят сякаш камъка в моята градина. За което следващия път, когато отново направя поръчка, спокойно могат да ме пратят в трета глуха да си чакам, защото както казах, аз съм нелоялен клиент. Така написано наистина е подвеждащо от тяхна страна. 2 Цитирай
Павел Василев Публикувано Септември 19 Публикувано Септември 19 Вече станаха една година откак имам iPhone 15 Pro Max и Watch Ultra 2, с ръка на сърцето си мога да кажа че това е най-добрия ми избор на смартфон и на смарт часовник който някога съм правил, признавам си че преминах от Samsung към Apple, главно заради много важна опция, безупречната безжична връзка и специализираната програма - между моя слухов апарат Widex - iPhone - Watch, те просто работят безупречно! 10 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.