Alxx® Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 nmd,подобна случка преди години в Стрелча. В бар, с местна мадама поръчвам за себе си скоч и сода.На въпроса към нея: - "Ти какво ще пиеш?" - "Амиии и аз едно уиски,с много малко сода-на върха на лъжичката." Цитирай
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Добър вечер. Значи имам Iphone 3g 8gb беше Jailbroken и Unlocked FW 3.0 или по нов ако има не ме съдете нов съм .Така искам да попитам след като го Jailbrake-на в смиъл всичко е по вода излизат кабелчета , ананаси,банани сичко.Но след като се разтартира седи черен екран.Моля помогнете. Аз банани не съм виждал,Пък може и само аз да не ги виждам. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Това е оттук: pichifox Заглавие: Re: Unlock/Jailbreak на iPhone3G(S) FW3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win) Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 4:43 pm Гости Регистриран на: Пет Апр 10, 2009 4:51 pm Мнения: 24 Местоположение: Sofia Устройство: iPhone 3G 8/16 GB Момчета накрая се оказа ,че тия пичове от Глобул са пр____ли нещата,звъннах им по телефона и сега ми оправиха 3G-то.Сега ще им го нося те да ми джейлбрекнат и да отключат телефона.Изписахме цела тема заради тия смотаняци. На вас благодарности за отзивчивоста! ...А, това от "оня" форум: bojev Регистриран на: 27 Яну 2009, 15:34 Мнения: 21 Re: iGO for iPhone Успях да кача прогрмата,но щом опитам да я включа ми показва екран е надпис " BG iPhone нещо си" и ме изхвърля обратно в менюто. Продължават да гепят техните модчета... стана по следниа начин на 3г с 32гб с червениа сняг 8.0 даваш на режим дтф и после го слагаш в юсб и то тръгва после ултра сноу и това е но ми отне 8 часа Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Аз съм постоянно базиран в Банско и на Сиджик е по добра картата,но това според мен е от картата ,а не от навигацията...... :mrgreen: класика Цитирай
Alxx® Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 DeluxBGРегистриран на: 01 Юли 2009, 09:46 Мнения: 48 Местоположение: София Re: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone 2.0 - 3.0 Имам питанка.. Много моля някой да ми обесни за тази програма cydia! От къде се тегли, как се качва на iPhone? Много, ама много моля някой, защото 3-ти ден се обитва да разбера какво е това.. Единственото, което направих е, че изтеглих http://apptapp.saurik.com/com/saurik/Pa ... .129-1.zip това и го преименувах на .ipa ! Ако съм на прав път, как да го кача ? Шампионче! 48 мнения в теми за iPhone, иначе "какво е това сидиа"!? :imwithstupid: Цитирай
Anthony Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Какеа е траеторията в funbox за ringtones? Цитирай
Adamov Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 гасаго като задържа палара и холм докато загасне Цитирай
iphone_developer Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Благодаря ви при мен всичко мина супер минах от 1,1,4 на 3.0.1 после редснов с 0.8 с трика за фирмуер 3 и сега сам щаслив по нормалнич начин ми даваше ерор(1600) итуне не можах упгрейднах го после жейла суоер сте благодая на вси4ки научих много тук Цитирай
vaskog Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Ако можехме да те научим и да пишеш... Цитирай
kawabiker Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 За Mjoy И на мен не ми пращат нищо.Как ли не пробвах - 35989..... 089..... Накрая пробвах без нулата и пишеше sending message to 35989.... и така по принцип е правилното,но пак не получавам никакъв sms.Дали не трябва и кода за града?edit: Получих го вече. Цитирай
Grievous Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Въпрос към колегата какво е мнението му за представянето на Manchester United след първите два кръга в Premier League. - Лаконичният му отговор: Мисли позитивно. В Чемпиъншип не е толкова зле, а и ще играете с по-равностойни съперници :mrgreen: Цитирай
BANNN Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 моляте помогни а тоя safemode как се пуска и респринг кфо е :С Цитирай
Anthony Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Добър ден може ли някоя дрифт игра и офлине карта на бг и др гърция италия aaaa i oште нещо фингерборд игра няква там ако може.Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Заглавие: Re: Продавам Nokia N79 Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 3:49 pm Sladichuk написа: Уау, обява за Нокия в сайт за iPhone.... Пич, едва ли ще намериш по–неуместно място с по–нищожни шасове за успех от тук nikyyyyyy написа: Аз пък точно тук съм си продавал 2 нокии, лелче Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Ми можеше да ми го спести това "лелче", поне "какче" да беше написал, ама то домашното възпитание явно не му е стигнало да се сети как да се държи с дама... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Тъй, уважаема - преди имаше кавалери, сега са турбогъзари. Маниери=0 Цитирай
tonygti Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Здравей те може ли да ми кажете какво трябва да на пистата с точките стана три дена се мача и немога да я мина помощ.трябва вс да ги саборя ли ма и така не стана Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Пресно - пресно, от "онова" място: color4oРегистриран на: 21 Юни 2008, 15:17 Мнения: 3 Вирус в iphone? Здравейте, Наскоро ъпдейтнах iphone 2G до версия 3.0 и забелязах, че батерията ми пада. Някаде из форума прочетох, че може да е от GPRS. Изтеглих SBSetting (или там както се пише) и приложението към него са изключване на GPRS. Това не помогна на батерията ми да спре да пада само, че забелязах в процеси, че Mail програмата (тази която е на apple) постоянно се включва което за мен лично е необяснимо и мога само да си правя извода, че някоя програма е заразена с вирус.. незнам. Пишете ако има някои с друг подобен проблем. Поздрави! Цитирай
mupo Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 alxx, Mail.app наистина работи в background режим, както и Phone.app, така че това не е бисер. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Знам,имах предвид вируса Mail-a се задейства при отварянето на контакт в тела.Затова понякога бави. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Преди някой да го е затрил,цитат: "Пробмем с wifi давами 4е има мрежа а не6те да влиза в интернет в боса програмата дава wifi 4е е на оф слагам го на он и пак пробвах и ни6то после пак влезнах в боса и пак си седи на оф от какво може да е проблема а софтлера ми е 3.0 " :rolling: :jumpeveryone: Да се смееш ли,да плачеш ли :eek: Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 От 359.bg: kokoadskiq tel ima mn. raboti az imam takav kogato duhne6 vav dupkata zarqdnoto izdava zvuk na fleita kogato go ostavi6 na masata izdava zvuk ot 20 000 decibela koito ti ne 4uva6 i goni moxi i komari ot staqta za da zavie6 na nfs naklanq6 tela i toi zaviva Цитирай
tonygti Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Помощ неграмотен човек си купи Iphone 3G 8GB... ) ако може имам доста въпросчета,ако някой може да ми даде скайпе за помощ да го попитам за някой неща и да ми помага.Черпа бира даже две ще го почерпа.1.Най - интересното ми е защо като си включа USB-кабела в телефона ми излиза "Iphone Camera" и нищо немога да сложа в този прозорец как и със Safari неможе да се сваля от интернет.?!?! Помогнете до сега сам позлвал само Нокиа.Iphone - Машина на Времето и е доста сложно... не е кат нокиа :lol: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.