tonygti Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 здравейте иксам да попитам има ли програма като винамп за компутара която да мога чрез фаил менагер да си добавям песни в нея и само те да се въртят мерси. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Едвам го докопах :mrgreen: : Заглавие: Re: Изпращане на контакт като SMS Публикувано на: Вто Сеп 08, 2009 10:36 pm Гости Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 12:11 pm Мнения: 34 Местоположение: Varna Skype: dimiter_lazarov Устройство: iPhone 3GS 16/32 GB Версия на фирмуер: 3.0 Мupo е катил, ама от това, което е написал нещо немога да се ориентирам. Нещо не намирам Messages.app - аз имам нещо дето пише само Messages, но то явно не върши работа, защото след като избрах Paste на другия ми телефон нищо не се случи. Или може би сега се сещам проблем сигурно е в другия телефон! P.S. Сега да не вземете да ми обяснявате какво не съм разбрал, и къде съм сбъркал. Сега колегата Бок ще го накаже. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 То това не е просто за наказание, то е за пожизнено лишаване от право да докосва iPhone... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Не давай на mupko да го трие. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Е, как да казвам аз, простосмъртната на един БОК какво да прави.... P.S. Mupko е най–добрата душица между нас, катилите, пък и има чувство за хумор,едва ли ще го затрие... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Слава богу, че няма шанс да го спечелят. Както винаги ще излезнат със свалени гащи. А и само футболисти ни трябват във форума, че малко идиоти си имаме Цитирай
Grievous Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Еееее, хубава работа. Всички знаем, че mupo не е такъв, и затова предлагам да се затрие и остави от "Нещо не намирам Messages.app...", където е гвоздеят на цитата. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Miro-Ispania Заглавие: Re: Премахване на Call Forwarding при FW 3.0 Публикувано на: Чет Сеп 17, 2009 7:40 pm call forwarding за 3.1 излезна ли?? :datsphatyo: Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 В тема за 3GS: Защо не си смъкнеш версията на фърмуера до 2.0 с fuzzyband да си смъкнеш и baseband-a и после да го качиш отново до 3.0.1 ? Цитирай
tonygti Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 От онова място... Търся да закупя Iphone 1g или 2g.Ако някои предлага някои от тези 2 модела да ме потърси на 0886128244 Стефан или skype g-un17 , за цената ще се пазарим и зависи от състоянието Цитирай
Anthony Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 здравейте след дулга борга с 3г да го отклуча еми се бъгна телефона дори в итунеса немога да влезна дава ми грешкс на сим картата а то няма ако някой може да помогне ще му бъда благодарен Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Реших да запазя куриоза от вчера за най-нагъл потребител, преди да бъде почистен. Жалко е, че има и такива хора сред нас: В Request Игри: Здравейте, бихте ли ми дали следните игри?Страхотен форум, между другото! Dulcimer 1.3-Copron58 iSkyDive! 1.0-kidmoneys Attack from the Dead 1.3-kidmoneys BASS FISHING BATTLE!! 1.1-kidmoneys Catapult 1.5-kidmoneys Zombie Headshot 1.2 patched-kidmoneys Sully's Flight 9.08-gregoryhouse AirCoaster 3D + Track Editor 2.1-regalis Motocross 1.3-kidmoneys Bowman 1.0-VNMagicTeam Glyder 1.0-Arce_game Silent Revolution 1.0-elguz191 iFoosball 2.0-kidmoneys Equilibrio 1.0-kidmoneys Days of Thunder 1.1-kidmoneys Guitar Play and Share 1.5-VNMagicTeam Castle Smasher 1.01-kidmoneys Rev Counter 1.1.0-kidmoneys и след като bombastyk изпълни request`a му старателно: Момчета бе аз само пробвах дали наистина давате игрите мерси. Ако има нещо ше ви моля да давате, аз тия ги имам отдавна. В Request Програми: Здравейте, понеже ми е скучно търся някой по-разчупена програма на Айфона да си кача, търся нещо от следния асортимент:* Симулиране на бъркане в нуса, има човек и нос и аз със пръста да бъркам вътре. * Едно лайно от което да гоня мухите със шибалкаа * Да държа пеперудата във въздух =да не падне, отдолу да има крокодоили ако има възможност НЕ ВИ ПРОБВАМ МОМЧЕТА, МЕРСИ. иматели нещо с голи жени напримерно памела андерсон да е под тетриса и като подреждам кубчетата да се съблича, и да я видя гола и да ми каже името после като охка?? чичо ти защо се настрои против мен? много можете да научиет от мен вие решавате дали ще ме загубите или спечелите!!!дайте игрите момчета знам историята на ейпал мога да ви я кажа ако ми дадете игрите иначе ще загубите вие знаете го по-доббре и от мен вие решавате дали ще спечелите или загубите ако може дайте игрите че е късно Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Не си е писал възраста, но човек и на 13 да е и на 30 като си е прост, прост е! Съжалявам, че не го разкарах при тази издънка, но като гледам колко е нагъл и това ще дойде скоро! Цитирай
tonygti Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Между другото може да е прост на галош ама идеята за тия програмки изглежда интересна: * Симулиране на бъркане в нуса, има човек и нос и аз със пръста да бъркам вътре. * Едно лайно от което да гоня мухите със шибалкаа * Да държа пеперудата във въздух =да не падне, отдолу да има крокодоили ако има възможност Жалко, че несъществуват. Щеше да пада смях... Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Мисля, че въпреки всичко, юзърът е още тук и обидите не са от позволените неща в правилата на форума??? 1 Цитирай
tonygti Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Ако трябва да следваме правилата, ти ги нарушаваш с пълна сила, като си си махнал задължителния аватар за потребител с ранг "Следва БАН". Цитирай
tonygti Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 аз нямам представа за тфа питам а моге ли няква яки игри че вече нз кво да играя много моля Майкооо този е с последно предупреждение за БАН и продължава с глупостите си... П.П. Сигурно не за дълго... :mrgreen: Заглавие: Един iTunes на друг ама не баш... А тоя направо преби рибата с това заглавие. :mrgreen: :jumpeveryone: :rofl: :rolling: Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Опитвам се да пиша четливо, за да не ме погне онази с метлата! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 Ами интернета как се свързва, през картата ли, с друга карта интернет няма ли да има, освен с тази, която си го купил? Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Не се сдържах имам един вапрос .... има ли вариянт да ползвам интернета на телефона които е уаерлес ... дали мога да го стартирам на компа няква връзка да се направи...благодаря Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Въпросът ми е много кратичък...Има ли фалш плеър и може ли да се гледат примерно клипчета във вбокс-а? И ако има (което мн ме съмнява) от къде да си го кача... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 Capture.JPG[/attachment:2mr9af7p] Ама не си дефинирал за какво прегрешение да събирам кухи черепчета, от които да си пия биричката... :rolling: :rolling: :rolling: Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 25, 2009 Публикувано Октомври 25, 2009 bobkata88Регистриран на: 31 Май 2009, 17:00 Мнения: 5 Продавам iPhone 3G S 16GB Като Нов, Бял, Пълен Комплект Телефонът е кодиран към английски оператор и е със софтуер 3.1, което зна4и 4е за сега може да се използва само като ипод. По принцип не бързам с продажбата и мога да чакам да излезне софтуерно отключване, но все пак може да давате смислени оферти тук. Имате възможност да го купите на много по ниска цена сега и след като излезе ънлок да си го оправите. Цената която му тарся е над 750лв. Давайте оферти! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 :rolling: И понеже видях Антъни какво е закупил на жена си ми се прииска да съм му жена :mooning: -- Сря Окт 28, 2009 7:25 am -- vladko23Регистриран на: 27 Окт 2009, 23:18 Мнения: 1 Купувам iPhone 3GS Купувам iPhone 3GS.До 500лв.Няма значение дали е краден или се дава само телефона.Даваите оферти.Ако нямате оферта не пишете в темата За контакти скаип: vladimie28255 или във темата Аз до колкото чухнякъв MeDevil работи по iBluetooth 2.0 и ще излезе скоро из интернет П.П.:MeDevil е създателя на iBluetooth. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 ЛС: Ей луд мн ти са моля да ми помогнеш ако трябва щте ти платя да видиш какво стана че тоя ифон ми е мн спешен за утре ;( ;( ;( ;( пиши в скайп : ********* ;( ;( ;( ;( ;( Без коментар... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.