PL87 Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Честит ви и iBooks Има го за сваляне в App Store Ако може сега разработчиците малко да побързат и да напускат мултитаскинг версийки - няма да е зле Цитирай
liomojo Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 (редактирано) Камерата си има зумче което е мнооого добро и е супер бърза. Аз си върнах бакъпа, който бях направил преди това и ми върна всичко без приложенията, дори ми е запазило wallpaper-чето , което имах и вече го има и на спрингборда. Най-интересното е, че и wifi-а ми е цифров , както си го бях настроил от сбс сетингс, явно го има като опция. Мейл акаунтите са направени разкошно , вече ти дава новите съобщения на всички мейл акаунти отделно. Абе супер е засега липсва само джейла. Някой ако има линк за редсноу бета за уиндовс за 3гс , да даде , че неработят предишните, та да пробвам дали ще стане с него. Вече пише на български при смс-ите и при повикванията преди пишеше yesterday а сега ВЧЕРА, не помня дали е имало такава опция но не го бях забелязал преди. А мултитаскинга е като при спрингборда , задържаш върху иконата на отворените приложения и се поевяват чевени минусчета и така можеш да ги затвориш. Интерсеното е , че има опция за фонетична клавиатура но като я маркираш си остава другата. МНого странно. Редактирано Юни 21, 2010 от liomojo Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 В повечето случай, проблемът се дължи на Firewall-a или на анти-вирусна програма.Задай exceptions във файъруала и изключи анти вирусната, ако имаш такава. Ако и така не стане може да е от накакъв вирус. Цитирай
PL87 Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Еййй ся ако ми се наложи да джейлвам само заради фонетичната .... Цитирай
liomojo Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Мулти таскинга е пълна боза , дано да има бакграундър за ос 4. Като отвориш някое приложение и мултитаскинга ти показва, че е активно но като го стартираш си почва отначало. За това не се притеснява Джобс от лагване при малко памет, то просто не ползва такава , а си затваря приложенията. Цитирай
stangen Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Е ти май бързаш, при следващите ъпдейти на програмите вече ще са съобразени с мултитаскинга и ще работят както трябва. Цитирай
liomojo Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Ами сега ги ъпдейтнах всичките, обаче си е все същото. Цитирай
chris4o Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Ти ги ъпдейтна, а те дали са ъпдейтнати? Нали не очакваш всичко да тръгне от раз Цитирай
liomojo Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Ами очаквам , все пак имаха време да си оправят програмите - колко бети излезнаха, а защо ще пускаш ъпдейт на нещо което работи под ос 4 и без това. Цитирай
alessandros Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Потребителите на iPhone3GS и iPod3G / особенно който са ползвали Spirit за своя първи JB/ да стоят настрана от iOS4 за сега! А да видим който бърза....! iPhone3GS & iPod3G owners (especially if you used Spirit for your first JB) should stay away from iOS4 for now (via @MuscleNerd) Цитирай
gasho Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Имам същия проблем като на gorgior... ако някой може да помогне... Цитирай
MtMCooLBG Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Гога и @gasho, пробвайте с една преинсталация на iTunes. То е ясно, че заради тази БСД клавиатура ще правя jail. Мислех си да не го jail-вам. Ама и без програмки не върви Направи ми впечатление, че Gmail през Microsoft Exchange не работи. От няколкото опита които направих, захапа 1 път само, че не можеше да изпраща и приема писма. Кофти ... Явно ще почакаме да го оправят, че Mail без Push си е като ... *** Цитирай
monydochev Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Вече работи native gmail support, тоест има sync без да ползваш exchange, просто си добави GMAIL-a и има sync на notes,calendar и mail, за push-а не съм сигурен Редактирано Юни 22, 2010 от Sladichuk® Цитат Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Четейки горните постове, установявам, че много от вас бързат без да мислят - правили са ъпдейт, не чист рестор, както е задължително на джейлнат телефон. Очаквам тежки писъци тия дни... Цитирай
baronbg Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Впечатления: В българската клавиатура има БДС и фонетична. Redsn0u 0.8 и 0.9.4 не рарпознава изтегления с iTunes фирмуер ,iPhone2,1_4.0_8A293_Restore. Гешката е възможно да е свързана с предишният джейл със Spirit. Ще продължавам с пробите по-късно, че трябва да работя. После ще пиша. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Гледам че си с 3GS, в xSellize коментарите са, че трябва да се направи рестор с оригинален Firmware 4.0, след което да се посочи на redsn0w пътя НЕ към оригиналния Firmware а към GoldMaster. Ето ти и линк към последната версия за момента на redsn0w 0.9.5b5-3 Windows Mac OSX (x86) Това се отнася само за 3GS, при 3G всичко си става само с оригиналния Firmware. Продадох си 3GS-а и няма как да пробвам, но на 3G-то на жена ми всичко мина по вода Редактирано Юни 22, 2010 от johnnybravo Цитирай
slaf Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Джони, това значи ли че има вече джейл за 3GS ФО ресторнат с 4.0 с бейзбанд 05.13.04 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Както писах преди малко, няма как да пробвам на 3GS, защото вчера се разделих с него, но в тази тема, хората споделят, че са си ъпдейтнали телефоните с оригинален FW, след което са направили Jailbreak с redsn0w, като са посочили на redsn0w пътя към Gold Master релийза на FW 4.0. edit: Ето линкове към Gold Master iPhone 3GS http://www.megaupload.com/?d=8G11QUGG iPhone 3G http://www.megaupload.com/?d=TK8ZUXHB НЕ ресторвайте с него, само го посочете на redsn0w, след като сте ъпдейтнали с официален 4.0 FW. edit 2: Предлагам само един да пробва и да сподели, за да не стане някое объркване. edit 3: Отивам да плувам, надявам се, когато се върна да не съм най-мразения. Успех на всички престрашили се!!! Редактирано Юни 22, 2010 от johnnybravo 1 Цитирай
liomojo Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) При мен все показва , че неможе да разпознае фърмуеъра. Давах му бетата , голдмастър и оригиналния(които са с еднакви означения) и пак неще , някакви идеи? Като гледам темата ,която си дал, май е само за 3г и нестава за 3гс. Редактирано Юни 22, 2010 от liomojo Цитирай
gstg Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 3Gs невърлокт , брейкнат със спирит, дадох директен ъпдейт пре Ай тунс и стана Ос 4 , след това първия прът с редсну не стана защото бях закачил и двата си ай фона в компа и той се е объркал , и като откачих заключения - го джейлбрекнах без да изпитвам никакви ядове от репото си свалих необходимото и си тръгна като параход по дунав. Едно още не мога да схвана как да направя - EDGE настройките към мобилтел как да ги направя ? Като вкарам картата си Уинд Италия - вендага отпира , като вкарам Мтелска или глобулска (от другия айфон ) нищо не открива Цитирай
r3ac7 Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 @gstg - Не прочете ли, че като си джейлнал и дадеш директен ъпдейт от АйТюнс, а не рестор, ще очакваш куп проблеми. @alxx го е написал няколко поста преди твоя, ще ти избоде очите!!! Цитирай
liomojo Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 С кой редсноу го джейлна тоя 3гс, ако можеш да дадеш линк и кой фърм посочи, че при мен нестава. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) До час ще кача custom за 3GS redsn0w работи само на 3G & iPod2G Редактирано Юни 22, 2010 от ThUnDeR 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 neol23, редно е да потърсиш професионална помощ при някой лекар. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.