bronc Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Абе и мен ми се струва, че много смуче, а пък не съм слагал нито multitasking, нито wallpaper. Цитирай
stefanstoev Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Аз също имам проблем с Джейла с redsnow. Инсталирах iTunes 9.2. Ресторвах с iOS4 и после redsnow не иска да разпознае нито един от горепосочените релийси. Преди бях с FW3.0. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Редсноу още е недовършен - затова джейлът е с кофти ефект и се получава това с батерията. Следете за нова версия. Навремето така се получаваше с първите версии на QuickPwn при 2.0.2 и 2.1... Цитирай
PL87 Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Аз съм без джейл и пак го имам проблема... Според мен е свързано с връщането на бекъп, ама все още не намирам време да го пробвам без бекъп. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Съдейки от твоя пост - ще има 4.1 в най - скоро време... Цитирай
killerch0 Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 На това за да бъде разбрано, му трябва първо преводач! поправих поста си Цитирай
logche Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Здравейте, При мен на 3G ФО всичко мина по вода - чист рестор, после джейл и "set as new iPhone". Проблеми с батерията нямам, но мултитаскинга страшно ми забави телефона, очевидно паметта не му достига и май ще го махам. Някой преборил ли е tethering-a с мтелска карта? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Извинявам се за леко несвързания пост, но от телефона и без фонетика не се получи много.Днес говорих с ябълката за проблема с фонетиката.Казаха, че обикновено се приключва с бъговете от 2 до 12 седмици. Justin каза, че ще ми звънне като му отговори еngineer-a, към който е повдигнал случая с липсващата фонетика! Ми като имаш толкова "топла" връзка с Apple, и по–специално с "отговорния фактор" Justin, с който звучи, че сте си на "ти", що не спомена добра дума за нашия еngineer - Vlad, дето е в пъти по–качествен от епълския, доказано с отрочето му–iPhonetic... Te Apple само "хаир" ще видят под формата на "благословии" към техните еngineer–и от нас... Цитирай
koppo Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Здравей logche, Днес си поиграх 2-3 часа и тествах различни варианти.. За жалост единственото решение е Set as new iPhone Направиш ли бек ъп и интернета ти спира.. Не мога да си го обясна а лошото е, че няма как да си върна СМС-ите ако го дам Set as new защото няма как да го джейл-на Тъпа ситуация, дано скоро излезне някакво решение. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 (редактирано) Ей, не се научихте да търсите и четете, преди да плачете веднага, ей.... За: iPhone OS4 restore на Messages .... А иначе – за да си нямате проблем с връщане на инфо, настройки, и т.н. препоръчвам преди качване на iOS4 да направите бекъп на каквото ви е нужно, за ipa приложенията – с Chronus, работи и на iOS4, за тези от Cydia (deb) – с PKGBackup (за него още не знам дали работи на iOS4). Само не трябва да се забравя правилото – преди да дадеш рестор през Chronus на съответното приложение – първо да го отвориш, и направиш еднократно действие с него (напр. – да пратиш СМС, или получиш такъв)... Редактирано Юни 24, 2010 от Sladichuk® 1 Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Сега ми направи впечатление, че липсва GameCenter в 4.0, а в 4.0 GM я имаше о_O 1 Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Не само това липсва, беше споменато при обявяването на iOS4 наличието на сортиране снимките по лица и geolocation. В тази версия има само някакъв таб Places във фото апликацията, но няма никакви опции. Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 joshua1982, Faces го има само ако си си качил снимките под Mac на които предварително си посочил лицата на хората. Places го има независимо под каква ОС синхронизираш телефона и показва къде са заснети снимките които са на телефона ти (стига да са заснети с апарат който поддържа geotagging или пък с iPhone 3G/3GS/4 на който му е разрешено камерата да използва GPS-a) 1 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Миро, GameCenter съм сигурен, че знаеш, че беше обявен да излезе есента. Просто в 4.0 GM са го били сложили, за да могат разработчиците да поработят с него до излизането му. Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 dachevradoslav, това съм го пропуснал. Сега гледах представянето на 4.0beta и казват "It's a preview in iOS4 and will be availble for everyone later this year" Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 (редактирано) БДС е супер Ако си 55+ годишна лелка дето се учила на пишеща машина може и да е, аз обаче съм само на 28 и на т'ва чудо никога не съм можел да пиша. Буквално целя буквите по 10ина секунди. Пълна безумица, дори без да коментираме факта че липсва българското ударено ѝ за сметка на руските Э и Ы което е необяснимо с оглед на наименованието БДС. Не разбирам какво им пречи да ги има и двата варианта... Редактирано Юни 24, 2010 от Mr.Enrich 1 Цитирай
Nikolay K Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 (редактирано) Да ви се похваля... Jail-нах си IOS 4 на 3G-то с redsn0w 0.9.5b5 и работи перфектно!! http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta Редактирано Юни 24, 2010 от Nikolay K Цитирай
Nikolay K Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Лети направо!! и аз не мога да повиарвам... стана от първият път а това рядко се получава при мен! Сега си адвам нещата от Сидиа и засега имам "0" проблеми със сработването! Цитирай
Icco Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Сложих и аз преди малко 4.0 да видя за какво иде реч но забелязвам, че ми мобиле терминала не ми работи, някой друг с не работещ терминал и има ли лек за това ? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 (редактирано) Ето Ицка: Mobile Terminal for iOS4 Инсталирайте преди това CoreUtilities от Cydia. Редактирано Юни 25, 2010 от Grievous Цитирай
mstrike Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Някой от вас забелязал ли е понижаване на силата на звука от високоговорителя, когато се слуша музика от iPod-а(3GS iOS 4 без jail). п.с: тоя БДС ме побърква Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Не, при мен е добре! пс. И мен ме побърква Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.