Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Справих се и аз. Сега се опитвам да оправя мобилния интернет. Някой с подобен проблем.

Публикувано

M-tel...не работи и това си е.

Публикувано

Нищичко не съм пипал, сега ще проверя темата, която ми пращаш.

Публикувано

Аз коригирах фйла и нета през 3G угасна и трябваше да го върна. И виж дали не трява да въведеш настроките ръчно. Аз съм на Vivacom ипри мен върви без да съм настройвал каквото и да е.

Публикувано
Справих се и аз. Сега се опитвам да оправя мобилния интернет. Някой с подобен проблем.

Аз имах същия проблем. Просто си качих бекъпа, синкнах контактите си с Outlook и като рестиорнах не си качих този път бекъпа ами само синкнах отново контактите от Outlook, т.е. синкнах след като си направих "setup as new phone".

Публикувано

След днешния рестор 3G няма, няма ги и менютата за настройки на интернета и ммс ?@?

Публикувано

Тетъринг някой да е подкарал?

Публикувано

Тетъринга си бачка перфектно. Сложих само inet-gprs.mtel.bg и няма никакви грижи.

Публикувано

Как да ги въведа ръчно, не намирам къде. Много странно. Нета ми трябва много утре сутрин пътувам и...

Публикувано

Settings/General/Network/Cellular Data Network

Публикувано

Дам и там имам само ON и OFF, няма нищо за ръчно въвеждане. :(

Публикувано

Въведи това, което Anthony написа и ще ти се активира

Публикувано

Нали ти казвам, че там като отда и не мога да пипам нищо. Има само он и офф, качих папк 28401, рестартирах и пак нищо.

Публикувано

Ако си правил някакви промени за махане на Call forwarding например, това меню изчезва.

Публикувано

Anthony как подкара tethering-a? Или си на Глобул и го имаш като меню? При мен на мтел не мога да го подкарам. Пробвах различни профили но не става. Нека някой ако го е подкарал да сподели профила.

Публикувано

Чист рестор ли си направил или ъпдейт. Ако е второто направи чист рестор.

Публикувано

Нищичко не съм пипал. След рестора, jail, unlock и ...толкоз. Нищичко не съм пипвал. Няма нет и това си е...откачам вече.

Публикувано
Тетъринга си бачка перфектно. Сложих само inet-gprs.mtel.bg и няма никакви грижи.

Никакви профили не ти трябват.

Публикувано

В интерес на истината, сега установих, че и на мен ми няма celluar network , а след рестора съм убеден , че бяха активни, но реших днес да си сменя картата и да си настроя нета , ама нейсе настройки, а след последния рестор не съм пипал нищо в и около тази работа ( callforward, лого и т.н) но явно нещо е бръкнало и там .

Публикувано

Не е от джейла и след него го имах , нещо е бръкнло и при бъндалите, сега го гледам и мисля , че открих, ама ми трябва малко време .

Публикувано
Публикувано (редактирано)

Е да де :())), имаше го , ама сега го няма .

picturech.png

Uploaded with ImageShack.us

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Именно... изчезнало ми е това меню, имам само настройки за Cellular Data и MMS. И аз като колегата kawabiker почвам да деинсталвам неща от кидиа да намеря виновника.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...