Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock на iPhone 3G/3GS/4 чрез Ultrasn0w

Recommended Posts

Публикувано

Има ли някакъв начин да се обясни на прос човек, като мен, стъпка по стъпка как става това отключване и прочие. Телефона си работише добре, докато не реших да го ъпгрейдна до последна версия през iTunes, след това поиска сим без пин и му я дадох, след това поиска активиращ сим чип който няма как да му дам и нищо повече не мога да направя. Преди да смени софтуера на телефона, програмата направи бекъп на телефона, но незнам къде го хвърли и как да го използвам. Та има ли начин да си съживя iPhone-a и ако да, какъв?!

Благодаря предварително.

С уважение: Искрен Иванов

Публикувано

Ами за простите човеци като теб:

- първо има раздел с правила, където има теми за начинаещи;

-после има N броя ръководства за всичко;

-освен това има и търсачка на форума;

-за капак– има опция за лична комуникация с по–знаещи;

- а накрая – има наказания, и то не само за нечетене, неползване на търсачката, пляскане на постове където и както падне и то по елементарни проблеми, но и за неграмотно и като в чат писане...

Публикувано

В момента съм с 3.1.2, ще бъде ли проблем, ако кача FW на 3.1.3 или 4.х? смисъл освен да кача този FW от репото, от какво се нуждае още телефона? знам че това е доста неконкретен въпрос, но от около 2 месеца не съм използвам телефона и съм забравил. Моля ако някой е наясно с нещата да пише. :)

Публикувано

И при мен проработи отлично. Благодаря на всички колеги и най-вече на Aveliky който ми активира Iphone-a.

Публикувано

На някои да му е изчезвала Айпод и Ютилис(новата)иконите,след джейла?

п.п Айпода се върна някак си...

Публикувано

Вече съм модерен, качих от 3.1.2 до 4.01 оригинален FW.

Първо JailBreakMe, после Ultrasn0w 1.1-1. Рестарт и се върза на мига с

М-тел. Първи впечатления - батерията държи ,няколко часа разцъкване

връзва се навсякъде, всичко си работи - аз доволен ! :p

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли да ми кажете как да си отключа телефона.

iphone 4 FW 4.0.2 modem firmware 01.59.00

До тук от прочетеното разбрах че може но не ми е ясно как като няма jailbreak,

къде и как да сложа ultrasn0w.

Публикувано

Няма как. Понеже не ти е сефте - последно предупреждение за профила - имаш 10 мин. Иначе сбогом!!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам един въпрос. Телефонът е iPhone 3G 8GB, FW 3.1.3, BB 05.12.01, Bootloader 6.4_M3S2. Джейлнат с Jailbreakme, та въпросът ми е: Защо Ultrasnow 1.1-1, не може да го отключи? Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен. Във темата пише, че по принцип бутлоудъра няма значение, ако е така, къде бъркам тогава ? Благодаря предварително.

Публикувано

Питане: сигурен ли си, че имаш инсталиран mobile substrate?

Публикувано

Здравейте,пак съм аз. Ultrasnow го преинсталирах два пъти, но все същия резултат, а колкото до mobile substrate, мисля, че не е инсталиран, но и не знам откъде да го инсталирам. Търсих в Cydia, но не намерих нищо. Моля, кажете ми как се инсталира и от къде. И още един въпрос, ако ми позволите. Мога ли да даунгрейна телефона към 3.1.2 и ще се промени ли буутлоудъра към по-нисък, напр...5,9 или 6.02 или ще си остане същия, дори и да мина на по-ниска версия. Благодаря на всички предварително. Поздрави!

Публикувано

Здравейте, направих всичко, както го е описал neol23, но без никакъв резултат. В момента телефона е със фърмуер 05.12.01, 3.1.3 . Не знам дали е бил на 4.1, тъй като ми го подариха преди няколко дни. Като инсталирам Ultrasnow, ми изсписва, че мобилната мрежа не можв да бъде активирана и , че няма никаква сим карта. Трябва ли да направя рестор към по-ниска версия за да мога да го джейлна и отключа или има и друг вариант. Моля помогнете ми, защото не ми се иска да го оставя в някой шкаф и да си стои там до не знам до кога. Благодаря на всички за отделеното време. Поздрави!

Публикувано

Повтори го с 3.1.3 и действай с редсноу. Версията 0.95б работи със сигурност, само че при джейла трябва да посочиш 3.1.2(който предварително си изтеглил). После си качи ултрата от сидиа, недей ръчно.

Публикувано

alxx, можеш ли да пуснеш един линк за Редсноу 0,956, че не намирам нищо в търсачката. Излиза ми само за версията 0,8. Също проверих и в Google, но там същата работа. Благодаря предварително. Поздрави.

Публикувано

Много благодаря на всички за съдействието. Сега ще пробвам и после ще ви кажа дали действа по този начин. Още веднъж ви благодаря на всички. Поздрави.

Публикувано

Здравейте, направих всичко както трябва, а всъщност, рестор до 3.1.2, след това джейл с Редсноу 0.9.4. Всичко мина много добре, опитах да включа Wi-Fi, за да исталирам Ултрасноу, но безуспешно(всъщност първоначално се включи и после изчезна). После пробвах още няколко пъти , но без резултат. Засега така стоят нещата. Почвам да търся теми свързани с Wi-Fi проблеми. Ако ли не, рестор до 3.1.3 или нагоре. Поздрави.

Публикувано

Reset Network Settings опита ли? Сигурен ли си, че от страна на рутера всичко е ОК?

Публикувано

Здравейте, направих всичко както трябва, а всъщност, рестор до 3.1.2, след това джейл с Редсноу 0.9.4. Всичко мина много добре, опитах да включа Wi-Fi, за да исталирам Ултрасноу, но безуспешно(всъщност първоначално се включи и после изчезна). После пробвах още няколко пъти , но без резултат. Засега така стоят нещата. Почвам да търся теми свързани с Wi-Fi проблеми. Ако ли не, рестор до 3.1.3 или нагоре. Поздрави.

Ако написаното от предния пост, не ти върши работа, вероятно опираш до хардуерен проблем, нещо нерядко при 3Г. "Рецептата" е смяна или ремонт на ком борда.

Публикувано

Здравейте на всички. Влизам малко късно, но току-що установих, че проблемът наистина е в рутера и нямах интернет дори и на Мак-а(лаптопа), за което се извинявам, че ви отнех от свободното време, да се занимавате с моя проблем. Сега се оправи(нета) и всичко си дойде на мястото. Още веднъж се извинявам и много благодарности на всички. Поздрави.

Публикувано

Здравейте,

Моля за малко помощ.

1. iPhone 3G, FW 4.0.2, baseband 05.13.04
  2. Jail-нал съм с redsn0w 0.9.6b1
  3. Опит за unlock с Ultrasn0w 1.1-1 от repo-то repo666.ultrasn0w.com в Cydia
  4. След рестарт ми дава съобщение - No SIM card installed

Ако може да ме посъветвате къде бъркам.

Благодаря предварително на всички за помоща.

p.s. Забелязах още един проблем след рестарт се вързва към Wi-Fi-то, но реално няма нет. Оправя се след изключване и включване на Wi-Fi-то.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.Днес реших да ьпдейтна от 4.0 до 4.1 (фабрично заключен iPhone 4) Преди ьпдейта влязох в сидия и направих живота си по-лесен.След това ресторнах до 4.1 през iTunes,джобрейкнах с Greenpoison.Всичко мина по вода.Дойте и момента да си отключа телефона.Добавих репото в сидия,инсталирах файла,реботнах устройството но уви.Нестана нищо.С глобулска карта сьм,телефонат е заключен кьм T-Mobilе.Сега ми се паказва само една чертичка за слаб сигнал но не ми излиза името на оператора и дефакто не е отключен.Моля ви помогнете ми.

Публикувано

Чети, преди да правиш нещо.

Ето кои baseband-и отключва Ultrasn0w

iPhone 4

baseband 01.59.00 (4.0/4.0.1/4.0.2/работи и под 4.1, при качен кастъм със запазен бейзбанд)

Публикувано

На 4.0 байсбенда ми беше 01.59.00 .Направих си живота по лесен в сидия и после ьпдейтнах.За какво тогава е "make my life easy" ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...