Alxx® Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Ами щом си се почуствал така... Платените приложения си стоят в акаунта ти и можеш да ги теглиш колкото си искаш, в айтюнс стоят също. Сам си прави извода. Колко предупреждения има, мислиш, да не се връща бекъп от и в/у джейлнат тел? Хеле пък и на хардуерно различен модел??? Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Защо да неможе да се даде чист рестор на iOS 4, след като са омазали телефона с бек уп? П.с Питам от любоитство. Цитирай
bronc Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Ставаше въпрос, че май са се опитвали да ползват backup от по-стар модел(2G,3G, 3GS). Цитирай
Severus Публикувано Юни 27, 2010 Автор Публикувано Юни 27, 2010 (редактирано) Днес имах възможността да си поиграя с телефона на Trader. Проблем с обхвата има. Точно такъв , какъвто е показан в хилядите youtube филмчета и описан в хилядите постове по форумите. Това, което установихме е, че обхватът бавно почва да деградира. Дано някакви софтуерни настройки на антената намалят този неприятен ефект. Иначе дисплеят е уникален. Пиксел не може да се различи. Сякаш всичко е перфектно нарисувано. Невероятно усещане. Качеството на снимките и видеото са уникални за телефон. Много е бърз. На външен вид е красив, но неудобен за хващане и лесно може да бъде изпуснат. Без бъмпъри, кори и тем подобни шитни, ще е неудобен за ползване. А, и с тях ще изчезне проблема с антената. Редактирано Юни 27, 2010 от ammcfc Цитирай
sercata Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 А може и това да е решението. http://www.emoiz.com/ios-4-01-firmware-coming-this-monday-to-fix-the-iphone-4-reception-issue Цитирай
ddeynov Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 iPhone 3 GS, iOS4, неотключван, без джейл. Няма проблем с обхвата нито на 3Г, нито на ГПРС. Оператор: Глобул Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Хубав доклад...не прочете ли, че става дума за инженерна недомислица в iPhone 4 ? Цитирай
bboyg Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Според мен проблемът е лесно разрешим за бройките които предстои да бъдат пуснати на пазара. Безцветно лаково покритие, за ограничаване на електропроводимостта би заместило гуменките и най-важното, 0% промяна в дизайна. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Ето няколко решения... Силиконова гривна за ръка... Тиксо ...или хендс фрий Цитирай
techo91 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Което естествено няма да се търка и всичко ще е розово. Пълен срам е това с обхвата. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Е.. Аз пък мисля, че едно добре изрязано и залепено безцветно тиксо ще свърши.. Перфектна работа! Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Абе доста хора споделиха, че нямат този проблем... Ще рискувам. Цитирай
bboyg Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Естествено че ще свърши работа, ама поне мен само мисълта че го има тоя "мод" с тиксо по телефона ми ще ме изкарва извън нерви денонощно Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 @bboyg Това твоето се нарича издребняване.. Не стига, че имаме 1GHz и Retina дисплей, ами ти искаш и.. Нали знаеш.. Хората му позволили да седне на леглото, а той се качил върху него и започнал да се друска Shamane, добра инвестиция е Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Да ти кажа на мен Бъмпъра ми харесва... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Хахахаха, баси издребняването?!? Дай една камара кинти, пък си лепи тиксо на телефона Без мен засега:snooty: Цитирай
bboyg Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Не мисля че издребнявам, но не мога постоянно да го следя дали не се е отчекнало някое ъгълче на тиксото и не е започнало да събира боклуци. Това е все едно да сложиш найлон на счупеният прозорец на Q7 зада не ти духа и така да си го караш... Цитирай
Severus Публикувано Юни 28, 2010 Автор Публикувано Юни 28, 2010 http://conversations.nokia.com/2010/06/28/how-do-you-hold-your-nokia/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NokiaConversations-Posts+%28Nokia+Conversations+-+Posts%29 А конкуренцията почна да си прави гаргара.... Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Има си хас, подобна наглост от страна на Apple не съм очаквал - било нормално, който не му "утървало" да им даде още 30 долара за да си ползват телефона като телефон. NO COMMENT. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 А какво е ако не е издребняване.. Като не си готов да гледаш тиксото, защо не си купиш бъмпер... Сигурен съм, че за iPhone 4 тепърва ще излизат псевдо бъмпери, които ще са хубави и ще са на по 10 лв. Плюс това, сигурно бъмперите на епъл са хубави (от страна на качество). Така, че просто не виждам защо да се отказвате от такъв телефон само заради някакви "глупости". Знам ли.. Това си е мое мнение, но все пак.. Погледнете реално! Къде ще видите друг такъв телефон? Заслужава си да платиш още 50лв. отгоре, за да го ползваш пълноценно! Цитирай
baronbg Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Предлагам да пробвате и ако не ви харесва да ми го подарите. :-) п.п. Глупав съм а? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 А какво е ако не е издребняване.. Като не си готов да гледаш тиксото, защо не си купиш бъмпер...Сигурен съм, че за iPhone 4 тепърва ще излизат псевдо бъмпери, които ще са хубави и ще са на по 10 лв. Плюс това, сигурно бъмперите на епъл са хубави (от страна на качество). Така, че просто не виждам защо да се отказвате от такъв телефон само заради някакви "глупости". Знам ли.. Това си е мое мнение, но все пак.. Погледнете реално! Къде ще видите друг такъв телефон? Заслужава си да платиш още 50лв. отгоре, за да го ползваш пълноценно! Кажи ми, че се шегуваш? Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (редактирано) http://www.mobilenews.bg/bg/articles/view/6738/1_7_miliona_prodadeni_i_phone_4_za_3_dni/ На който не му харесва в М-тел го чака HTC, останалите на опашката Аз лично ако дам 2 бона за телефон (никакъв шанс да стане) няма да ми се свидят за протекция 50-100 лв. и без бъг. Наглост ли? Кое е наглост, че направиха най-добрия компютър с екстрата телефон и оставиха потребителя да си избере опаковката...пластмасовото 3g и 3gs повече ли ви харесват. Купете си по един и после плюйте, не видях негативно мнение от човек който се е докоснал до него. http://gelaskins.com/store/skins/phones/iPhone_4/pg/2 Още се чудя кое ще му отива най-много, но всичките покриват "злощастната" лаистна. Редактирано Юни 28, 2010 от roll2puff Цитирай
Anthony Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Ами няма да си купя. Не и докато не се отстрани ДЕФЕКТЪТ. Огромна НАГЛОСТ е да ти продават дефектен продукт. Какъвто и да било той. А че има малоумни, които ще купят от Стив Джобс и изпражненията му, това е друг въпрос. Бегом на опашките и се чувствайте късметлии и богоизбрани Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.