arm11 Публикувано Април 8, 2012 Сподели Публикувано Април 8, 2012 Мен пък онзи ден ми подариха ретро слушалка "хендсфрии". Чакам да се видя с човека, който ми я даде, да му я ударя в главата :tooth: :tooth: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Април 8, 2012 Сподели Публикувано Април 8, 2012 Семейство си купува нова кола. Бащата качва шестгодишния си син, за да го повози. След завръщането малкият се хвали на майка си: - Беше много хубаво. По пътя изпреварихме трима идиоти, седем говеда, петима глупаци, девет мърльовци и една маймуна! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 9, 2012 Сподели Публикувано Април 9, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 9, 2012 Сподели Публикувано Април 9, 2012 - Г-н Борисов, знаете ли, че 600 лекари са напуснали страната през 2012? - Това е така, защото в България образованието е на много добро ниво... пп. Това не е виц, макар да си звучи като такъв... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Април 9, 2012 Сподели Публикувано Април 9, 2012 Виц или не , вярно е поне що се отнася за медецинското образование. Майка ми и баща ми са лекари и трябва да ви кажа , че съм им отворени вратите за почти цял свят. Наистина може да са от друго поколение , но мисля , нещата са почти на същото ниво поне при медецината. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 9, 2012 Сподели Публикувано Април 9, 2012 Надявай се...да не те лекува лекар с тройка - ще се видиш в чудо! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Сподели Публикувано Април 9, 2012 Мимето, не схвана подтекста на вица май 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 10, 2012 Сподели Публикувано Април 10, 2012 http://img28.imageshack.us/img28/4109/imagefgx.jpg http://img534.imageshack.us/img534/5110/imagegvif.jpg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Април 10, 2012 Сподели Публикувано Април 10, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Април 10, 2012 Автор Сподели Публикувано Април 10, 2012 Някакъв човек вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял един оазис и един змей лежал пред водата като страж. Човекът събрал смелост и сили и започнал да се бие със змея. По някое време змеят го попитал: - Кво искаш ти, бе? - Да пия! - отвърнал човекът. - Ами пий бе, ти еба майката, що се биеш?! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 10, 2012 Сподели Публикувано Април 10, 2012 http://www.snotr.com/video/9092/Don_t_buy_an_Iphone_4S_in_Turkey 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 10, 2012 Сподели Публикувано Април 10, 2012 Жестока пръчка - виждах такова в магазин през 2009-та. Беше ментак на 3Г/С, бяха изментили собственика на магазина с "поръчка от Дубаи" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 10, 2012 Сподели Публикувано Април 10, 2012 август, 1933г. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 http://img715.imageshack.us/img715/2636/imagevpw.jpg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 (редактирано) 16+ viewer discretion is advised Редактирано Април 11, 2012 от mupo 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 - Докторе, как е той? - Знаете ли, той е в тежко състояние, има масиран инфаркт, много счупвания! - Мога ли да поговоря с него? - Не, за съжаление това е невъзможно!! Ако искате може аз да му кажа нещо, какво да му предам! - Попитайте го дали изкарах изпита за книжка! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Крупен чиновник блъска двама човека на пешеходна пътека, пита съдията: - Какви ще са последствията? - Този, който с глава е разбил предното стъкло, пет години за нападение и опит за грабеж, а този, който е излетял в храстите може общо осем години - и за опит да избяга от местопрозшествието. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Как мина почивния ден? - Аз исках да отида на музей, жената на кино… - И кой филм гледахте? Жена казва на мъжа си: - Днес в автобуса като се качих и трима мъже веднага ми остъпиха място! - И стигна ли ти мястото?!? Говорят си две приятелки: - Имам идеален мъж: не пие, не пуши, не ми изневерява, не обича футбол, а и даже не ми вика. Другата: - Отдавна ли е парализиран? Дребничък интелектуалец се прибира вкъщи, а жена му в леглото с любовник. Любовникът става от леглото и се оказва грамадан - два метра висок, метър широк. Интелектуалеца, вадейки пистолет: - Добре е, че сте толкова голям, че съм забравил очилата в работата. - Помощ! Спасете ни! Викнете пожарната, гори ни къщата!!! - Тихо, скъпа, успокой се! Ще събудиш майка си… В болницата. В коридора пред операционната нервно ходи мъж. Един час, два, три… Накрая излиза хирургът и с тъжна физиономия казва на мъжа: - Имам лоша новина. На третия час от операцията вашата майка… Мъжът нетърпеливо го прекъсва: - Това не ми е майка. Това е тъща ми! Хирургът: - Добра новина. На третия час от операцията… 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 II-ра световна война, полеви лазарет. Хирург от едното отделение пита другия: - Как е днес? - Ми...докараха упойките най - после. - И, к'во? - Скука, скука... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 11, 2012 Сподели Публикувано Април 11, 2012 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Април 12, 2012 Сподели Публикувано Април 12, 2012 (редактирано) В магазина: Един баща трябва да купи на дъщеря си подарък - кукла Барби. - Имаме три вида Барби: Барби неомъжена, Барби омъжена и Барби разведена. - Коя колко струва? - Барби неомъжена струва 18 долара, Барби омъжена също струва 18 долара, Барби разведена обаче струва 180 долара. - Защо Барби разведена струва толкова скъпо? - Защото има комплект къщата на Кен, колата на Кен, караваната на Кен, хеликоптера на Кен и още... Редактирано Април 12, 2012 от arm11 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 12, 2012 Сподели Публикувано Април 12, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Април 12, 2012 Сподели Публикувано Април 12, 2012 Правилата,които спазват много хора: Правила за писане вЪв ПхорумаI. Регистрацията - изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@... Задължително с главни букви и числа! - в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета. - изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума. - за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например! Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ ? ? ?", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ ? ? ?", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА ? ? ?"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен. - ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ! Направете си повече от една регистрация, безплатно e. II. Началото - трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep". - ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога! Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл. От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат. - разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели. - задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса. Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви) III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!1!11!!11!!!!!!!", "PROBLEM"... А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н - пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така! - старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете - ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae??!??!!?" - пускайте темите си най-малко в 2 от разделите - няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте. IV. Отговори в теми - отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи! В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове. - ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го! Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения. - използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид. - ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " "... - използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса! - задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"... Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki". - гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност. След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували. - където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me " V. Краят Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите. Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Април 12, 2012 Сподели Публикувано Април 12, 2012 (редактирано) Редактирано Април 12, 2012 от adept 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Април 12, 2012 Автор Сподели Публикувано Април 12, 2012 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.