alex.7777 Публикувано Април 18, 2012 Сподели Публикувано Април 18, 2012 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 http://img843.imageshack.us/img843/9446/imagetog.jpg http://img11.imageshack.us/img11/880/imagekic.jpg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxM 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wUW19vnY5Gc 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 Тея ги има на няколко места в темата вече Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 Карай, повторението е майка на знанието... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 Карай, повторението е майка на знанието... и баща на затъпяването (не се заяждам) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 Ние имахме един такъв случай, в който майла се получаваше "anal@....." Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 http://img259.imageshack.us/img259/5628/imageyju.jpg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 Един младеж искал да плава с кораб. Един ден както си вървял по пътя и видял обява, на която пишело, че се търсят хора за плаване в открито море. Младежа се записъл, приготвил багажа и чакал да дойде деня на отплаването. Когато този ден дошъл младежа станал рано сутринта, проверил дали всичко е взел и отишъл на пристанището. Там до кораба бил капитана. Той решил да си направи базик с младежа и го попитал: - Юнга, ти взе ли всичко необходимо? Момчето отговорило: - Да, господин капитан. Капитана: - Сигурен ли си? Младежа: - Да, напълно. Капитана: - А презервативи и хапчета за повръщане взе ли си. Това са 6 месеца плаване. Ще спираме на разни пристанища, там ще има девойки... Младежа: - Ех, забравих господин капитан. Капитана: - Ами тогава иди да си вземеш от аптеката, какво чакаш? И младежа отишъл до аптеката. Там го посрещнал един видимо стар човек. Младежа казал: - 1 пакетче презервативи и 1 кутийка хапчета против повръщане. Мъжът изгледал момчето, но нищо не казал. Дал му каквото иска. След това младежа се върнал при капитана и му казал, че е взел всичко необходимо. Капитана: - Какво взе? Момчето: - Ами 1 пакетче презервативи и 1 кутия хапчета. Капитана: - Да не мислиш, че ще ти стигнат. Това са 6 месеца плаване.... Иди да вземеш още. И момчето отишло пак до аптеката. Там пак казало на фармацефта: - 5 пакетчета презервативи и 5 кутийки хапчета против повръщане. Аптекаря го изгледал пак странно, но нищо не казал. Дал ги на момчето. Момчето се върнало при капитана и му казало, че е взело достатъчно. Капитана: - Колко презервативи и хапчета взе? Момчето: - 5 пакетчета презервативи и 5 кутийки хапчета. Капитана пак му казал: - Абе момче, казах ти това са 6 месеца. Как ще се оправиш с толкова малко презервативи и хапчета. Иди да купиш още. Момчето отишло и взело 10 кутийки хапчета и 10 пакетчета презервативи. Върноло се при капитана: Капитана: - Взе ли достатъчно? Момчето: - Да, господин капитан. 10 кутийки хапчета и 10 пакетчета презервативи. Капитана: - Малко са бе момче, иди да вземеш още! Момчето се ядосало и отишло пак в аптеката. - Искам 100 пакетчета презервативи и 100 кутийки хапчета против повръщане. Този път възрастния мъж не издържал и го попитал: - Абе момче, като ти се повръща от тая, що я ч***ш бе? Младеж казва на мацка: - хайде да отидем у нас. Ще пием кафенце, ще си поговорим, ще правим с**с... - Не ща, благодаря!!! Обидено мацето си тръгнало. Младежът: "Ама съм глупак! ..Трябваше по-внимателно". Мацката: "Ама, че е глупак! Колко пъти да му казвам, че следобед кафе не пия!!" Съвет за мъжете. Искате с**с с момиче, но не знаете как да я предразположите? Опитайте за начало да постигнете духовна близост с нея! Съвет за жените. Искате да достигнете до духовна близост с вашия приятел, но не знаете как да го направите? Опитайте като първа крачка да правите с**с с него! Тя имаше на дупето татуировка: "Главният вход е от другата страна". Безутешен пенсионер се жалва на доктора по повод настъпилата импотентност: - В ръцете ми умря! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 (редактирано) Мъжът се прибира вкъщи и води със себе си една коза. Жена му го посреща и той казва: - Скъпа, с тази крава правя с*кс когато те боли глава. Жената отговаря: - Толкова си тъп, че не можеш да различиш коза от крава! - А ти си толкова тъпа, че не можа да разбереш, че говоря на козата! Смок пълзи през полето. Допушило му се. Гледа седят наркомани. Приближил се: - С-с-с! Наркоманите се разбягали, а смокът допушил угарките им. Продължил по-нататък и гледа други наркомани. Смокът: - Бау! Мяу! Пфу, по дяволите! Какво ми става? С-с-с! Напушен смок! Как вижда това куче?? Искате ли да си купите? Редактирано Април 20, 2012 от matsan 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 На един остров с канибали се оказали като корабокрушенци един американец ,един руснак и бай Ганьо . Решили туземците да ги изядат , ама нали да е по хуманно им казали да си кажат по едно желание и ако канибалите го изпълнят, ги изяждат , а ако не го изпълнят, ги оставят живи. -Искам 1 милион долара - казал американеца . Канибалите му дали доларите и го изяли . -Искам един камион с водка - рекъл руснака. Канибалите му докарали камион с водка и изяли и него . -Я ми докарайте партийния си секретар - рекъл бай Ганьо. Канибалите го гледали изумено . -Докарайте ми тогава комсомолския си секретар. Канибалите пак глетат недоумяващи. -Добре де , доведете пък профпредседателя си тогава. Канбалите го гледали и дума не обелват. -Ами тогава вас кой ви е научил да ядете хора бе! - ренъл бай Ганьо. -------------------------------------------------------------------------------------------- 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 Човек се обажда в полицията: - Ало, полицията ли е? -Да. -Обажда се Иван Иванов.На съседа ми Петър Петров му докараха дърва пълни с дрога! -Добре, ще изпратим екип да провери сигнала. Иван звъни на Петър: -Ало, Пешо? -Да. -Ей сега ще дойдат едни момчета да ти нацепят дървата! -Какви момчета бе?!? -Тези, дето миналия месец ми изкопаха лозето да търсят оръжия! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 (редактирано) http://youtu.be/wyYz7-XE8Zc Без Думи ! Трябва да се види О.о Редактирано Април 20, 2012 от HITMAN 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Април 20, 2012 Сподели Публикувано Април 20, 2012 Явно ми е ден днес Хилоу уирльд 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 21, 2012 Сподели Публикувано Април 21, 2012 "Евритинг уелс..." Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Април 21, 2012 Сподели Публикувано Април 21, 2012 Мъж се обажда на "Бърза помощ": - Ало, трябва ми помощ! - Какво ви е? - Пих виагра, и ерекцията вече ми е четири часа. - Е, и? - Ами в инструкцията пише: ако ерекцията продължи над 4 часа, повикайте доктор! - Добре, сега ще ви пратим кола. - Само имам молба! - Каква е молбата? - Може ли вместо доктор да пратите медицинска сестра? А най-добре ще е две! Двама приятели се срещат и се разпитват за семействата: - Какво прави дъщеря ти? - Дъщеря ми работи наистина много, издигна се в работата, стана зам.-директор, купи си две коли, апартамент, вила на морето. Твоята какво прави? - Абе и моята ку*ва стана, обаче аз не мога да го разкажа така хубаво като тебе. След първата брачна нощ. Той: - Скъпа, разбрах, че не съм ти първия... Тя(запалвайки цигара): - Да...А аз разбрах, че не си и последния. Човек се обажда в полицията: - Ало, полицията ли е? -Да. -Обажда се Иван Иванов.На съседа ми Петър Петров му докараха дърва пълни с дрога! -Добре, ще изпратим екип да провери сигнала. Иван звъни на Петър: -Ало, Пешо? -Да. -Ей сега ще дойдат едни момчета да ти нацепят дървата! -Какви момчета бе?!? -Тези, дето миналия месец ми изкопаха лозето да търсят оръжия! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 21, 2012 Сподели Публикувано Април 21, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 21, 2012 Сподели Публикувано Април 21, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 21, 2012 Сподели Публикувано Април 21, 2012 Cliffhanger 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 22, 2012 Сподели Публикувано Април 22, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 22, 2012 Сподели Публикувано Април 22, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.