mitku Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Именно понеже на последните версии Phone Toggle не работи, са сложили Airplane Toggle, който работи. А двете вършат една и съща работа и просто Airplane Toggle е обратното на Phone Toggle: за да ти е Включен телефона - трябва Airplane Toggle да е ИЗключен (което е равно на Включен Phone Toggle) и обратното - за да ти е ИЗключен телефона, трябва Airplane Toggle да е Включен (което е равно на ИЗключен Phone Toggle). Цитирай
chris4o Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Кое трябва да е вкл/изкл, за да е вкл/изкл друго нещо е очевадно, въпросът е, че не знам на кой не му е работил Phone toggle-а, но при мен винаги си е работел без проблем - последно съм го пробвал преди 2 дена. Както и Edge toggle-а, който използвах, за да си спирам мобилния интернет, също не работи вече, но пък за щастие Data toggle-a (който преди пък не ми работеше) вече сработва и върши перфектна работа. Цитирай
Phenomenon Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Здравейте имам няколко тъпи въпроса на, който търся отговор: Вчера инсталирах ъпдейта на SBS, но както при други колеги така и при мен възникнаха проблеми, по-бърз спад на батерията и крашване при влизане в "more" на програмата ... Искам да знам коя версия е най-стабилна според ваз за fw 3.1.3 iPhone 3G ? Като изтрия програмата от Cydia, после коя директория трябва да изчистяза да няма нищо от старата? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Ами в тази тема има писано доста по въпроса...нали не очакваш да чета вместо теб? Цитирай
sekta Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Добре.Тук е писано много аз прочетох всичко.Но са много различни мненията на всички.Последно има ли смисъл от SBSettings или няма и ако има кой от всичките е най-изгоден за да не ти пада батерията или да нямаш бъгове крашове и тн. Цитирай
sekta Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 http://thebigboss.org/screenshots/statusbardate2.png Главно тази опция ми хвана окото. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Коя от трите? Паметта ли? Цитирай
sekta Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Батерията и паметта.+ наистина е полезно да има 1 място от което да можеш да спираш и пускаш сички.+ тва искам опцията за REBOOT.Тва е общо взето всичко което ми харесва от SBS Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 sekta, не се сърди, ама ми писна да тичам след теб и да ти редактирам постовете. Купи си най - после един правописен речник и прочети правилата по път, като вникнеш в значението им. Цитирай
SpUd3r Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Добре.Тук е писано много аз прочетох всичко.Но са много различни мненията на всички.Последно има ли смисъл от SBSettings или няма и ако има кой от всичките е най-изгоден за да не ти пада батерията или да нямаш бъгове крашове и тн. Сваляй и записвай без да се замисляш. Много е удобно с едно приплъзване да можеш да сменяш wifi, brightness, ssh. Отделно, че има още опции Цитирай
hrisst Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Искам да ви попитам коя е версията на SBSettings, която със сигурност върви на ipad и харчи най-малко батерия? Искам да със сигурен че няма проблеми с ipad защото разбрах, че мога да имам проблеми ако не е съвместима. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 Може ли някой да помогне относно премахване на sbsettings ? Всичко минава коректно, давам ънинсталл и после рестарт спринг и после пак имам. Някой да има решение ? Цитирай
blizzard Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Имам проблем, когато падне менюто на SBsettings и дам на More и ме вади след 3-4 секунди. Преинсталирах я и пак сащия проблем. Как да го оправя? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 На 4.3.1 е така при много хора. Чакайте ъпдейт. Цитирай
PRP Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Интересно и при мен с 4.3.1 е така, но след 7-8 опита тръгва и няма проблем повече. Правил съм и рестор и пак след 7-8 старта се оправя. Пробвай и този вариант. Цитирай
asko44 Публикувано Април 15, 2011 Публикувано Април 15, 2011 (редактирано) Изключвате вифи,3г,с една дума телефона да няма нет връзка,и след това пробвате да флизате more и няма дави изхвърли Редактирано Април 15, 2011 от asko44 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 Аз съм доста доволен от програмата. Не съм забелязал огромна разлика в батерията със и без нея. 1 Цитирай
DjeFF Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Някой може ли да ми даде само SBSettingstoggle? Проблема е, че не искам да го инсталирам от Cydia, защото ми слага и SBSettings, а ми е нужен, понеже в опциите на Activator не ми излизат опции за WiFi, 3G, Edge и т.н. Мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Няма да можеш да го инсталираш, ще плюе грешка 256 през терминал/iFile. Изтегли си го със CyderII, ако държиш да пробваш. Цитирай
bronc Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Има ли как да инсталирам sbsettings от deb файл? Нямам wi-fi на телефона (развали се). Инсталирах sbsettings и sbsettings toggles, но явно това не е достатъчно.. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Еми трябва да имаш и Mobile Substrate ако не се лъжа. Цитирай
bronc Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 С общи усилия с liomojo се справихме. Цитирай
hugo126 Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 SBSettings не ми крие иконките след джейл на 5.0.1. Някакви решения? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Респринг и преинсталиране на libhide!Има писано по въпроса! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.