Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SBSettings

Recommended Posts

Публикувано

Именно понеже на последните версии Phone Toggle не работи, са сложили Airplane Toggle, който работи. А двете вършат една и съща работа и просто Airplane Toggle е обратното на Phone Toggle: за да ти е Включен телефона - трябва Airplane Toggle да е ИЗключен (което е равно на Включен Phone Toggle) и обратното - за да ти е ИЗключен телефона, трябва Airplane Toggle да е Включен (което е равно на ИЗключен Phone Toggle). ;)

• Отговори 301
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

23

• tonygti

20

• The Shaman

19

• Grievous

16

Публикувано

Кое трябва да е вкл/изкл, за да е вкл/изкл друго нещо е очевадно, въпросът е, че не знам на кой не му е работил Phone toggle-а, но при мен винаги си е работел без проблем - последно съм го пробвал преди 2 дена. Както и Edge toggle-а, който използвах, за да си спирам мобилния интернет, също не работи вече, но пък за щастие Data toggle-a (който преди пък не ми работеше) вече сработва и върши перфектна работа. ;)

Публикувано

Здравейте имам няколко тъпи въпроса на, който търся отговор:

Вчера инсталирах ъпдейта на SBS, но както при други колеги така и при мен възникнаха проблеми, по-бърз спад на батерията и крашване при влизане в "more" на програмата ...

Искам да знам коя версия е най-стабилна според ваз за fw 3.1.3 iPhone 3G ?

Като изтрия програмата от Cydia, после коя директория трябва да изчистяза да няма нищо от старата?

Публикувано

Ами в тази тема има писано доста по въпроса...нали не очакваш да чета вместо теб?

Публикувано

Добре.Тук е писано много аз прочетох всичко.Но са много различни мненията на всички.Последно има ли смисъл от SBSettings или няма и ако има кой от всичките е най-изгоден за да не ти пада батерията или да нямаш бъгове крашове и тн.

Публикувано

Батерията и паметта.+ наистина е полезно да има 1 място от което да можеш да спираш и пускаш сички.+ тва искам опцията за REBOOT.Тва е общо взето всичко което ми харесва от SBS

Публикувано

sekta, не се сърди, ама ми писна да тичам след теб и да ти редактирам постовете. Купи си най - после един правописен речник и прочети правилата по път, като вникнеш в значението им.

Публикувано

Добре.Тук е писано много аз прочетох всичко.Но са много различни мненията на всички.Последно има ли смисъл от SBSettings или няма и ако има кой от всичките е най-изгоден за да не ти пада батерията или да нямаш бъгове крашове и тн.

Сваляй и записвай без да се замисляш. Много е удобно с едно приплъзване да можеш да сменяш wifi, brightness, ssh. Отделно, че има още опции ;)

Публикувано

Искам да ви попитам коя е версията на SBSettings, която със сигурност върви на ipad и харчи най-малко батерия? Искам да със сигурен че няма проблеми с ipad защото разбрах, че мога да имам проблеми ако не е съвместима.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли някой да помогне относно премахване на sbsettings ? Всичко минава коректно, давам ънинсталл и после рестарт спринг и после пак имам. Някой да има решение ?

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Имам проблем, когато падне менюто на SBsettings и дам на More и ме вади след 3-4 секунди. Преинсталирах я и пак сащия проблем. Как да го оправя?

Публикувано

На 4.3.1 е така при много хора. Чакайте ъпдейт.

Публикувано

Интересно и при мен с 4.3.1 е така, но след 7-8 опита тръгва и няма проблем повече. Правил съм и рестор и пак след 7-8 старта се оправя. Пробвай и този вариант.

Публикувано (редактирано)

Изключвате вифи,3г,с една дума телефона да няма нет връзка,и след това пробвате да флизате more и няма дави изхвърли

Редактирано от asko44
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз съм доста доволен от програмата. Не съм забелязал огромна разлика в батерията със и без нея.

Публикувано

Някой може ли да ми даде само SBSettingstoggle? Проблема е, че не искам да го инсталирам от Cydia, защото ми слага и SBSettings, а ми е нужен, понеже в опциите на Activator не ми излизат опции за WiFi, 3G, Edge и т.н.

Мерси предварително

Публикувано

Няма да можеш да го инсталираш, ще плюе грешка 256 през терминал/iFile.

Изтегли си го със CyderII, ако държиш да пробваш.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Има ли как да инсталирам sbsettings от deb файл? Нямам wi-fi на телефона (развали се). Инсталирах sbsettings и sbsettings toggles, но явно това не е достатъчно..

Публикувано

Еми трябва да имаш и Mobile Substrate ако не се лъжа.

Публикувано

С общи усилия с liomojo се справихме.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

SBSettings не ми крие иконките след джейл на 5.0.1. Някакви решения?

Публикувано

Респринг и преинсталиране на libhide!Има писано по въпроса!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...