Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SBSettings

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

И при мен се появяват от време на време. Респринг и нещата се оправят. Може би със следващ ъпдейт на СБСетингс нещата ще се оправят. И другото което забелязвам е, че след като инсталирам приложение от Инсталоус и ми дава бяла икона и надпис на приложението. След известно време се оправя. Не знам от къде се получава това.

Редактирано от Asen_77
  • Отговори 301
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

23

• tonygti

20

• The Shaman

19

• Grievous

16

Публикувано

Направо я разкарайте тая гадост SBS.

Публикувано

Гадост, гадост, ама ми е много удобно през notification center-a да спирам/включвам wifi, 3g, data.. Само заради това я държа. Имаше и някакви алтернативи, но бяха доста по-зле (поне преди 1-2 месеца).

Публикувано

При мен sbsettings е единственият вариант за ползване на openvpn.

Публикувано

Аз ползвам powercenter за нотификейшън центъра и въобще не ми липсва sbsettings. Липсва ми бързото падане на батерията :)

а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон)

Редактирано от Gregg

QuickDo?

Имаше по настройките да изключваш всичко наведнъж:)

Редактирано от gogi6
Публикувано
а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон)

Какво общо има всичко това със SBS? Да напомням ли колко обичам спам в чужда тема, или, че има търсачка, панел за ЛС, или тема "Искам апп.." и т.н...

А да сте чували за MultiCleaner....?

Публикувано

Sladichuk® , явно нещо не съм дооточнил и стана недоразумение. Говорех за SBsettings защото използвах тогъл RemoveBG. MultiCleaner го зная, но както съм писал и във темата за него проблема там беше че версията която използвах ме вкарваше в Safe Mode. Като прегледах и другите алтернативи за махане на беграунд апликацийте без използването на Home бутона тогава SBsettings + RemoveBG тогъл беше най-добрата алтернатива. (надявам се това като обяснение да е достатъчно защо вмъкнах килването на бакграунд аппл. във тема за SBsettings). Всъщност има Алтернатива на RemoveBG без да се слага SBsettings, това беше мой голям пропуск

Публикувано

KillBackground(безплатна) + настройка по-избор за активация и през Activator и получаваш точно това, което искаш.

Публикувано

Тони, ще ти предложа нещо също добро с което да закрия темата (ще ме бият през пръстите иначе). Тъ Слагаш RemoveBG но не тогъла за SBsettings ами това което излиза с икона на SB. След това настройките през Активатора. Работи перфектно. Точка по темата от мен и да се надявам Sladichuk® да не се кара много (все пак днес е празник) :)

Публикувано

Колеги, свалих софта на едно 3G на 3.1.3 и му сложих SBsettings, след което забелязах, че "Data" това седи включено, изключих го, но пак има интернет само Data-та и ми вади IP примерно влиза си в FB. Някакъв бъг ли е и от Network е изключено, но горе пак си я има точката. Не мога да го спра изобщо. И също така харчи ли батерия ?

Мерси

Публикувано

Като цъкнеш Дата - трябва отдолу IP-то да се промени на 127.0.0.1. Ако не ще - не е спрян нетът. Да, точи...

Не е спрян, и не мога да го спра.

Даже сега е с Мтелска карта и в general> network > Cellar Data няма On и Оff а има да пишеш някви useri-и, пароли някви данни за адване. С глобулска карта имаше Он-Офф, но реакция нямаше. Също така забелязах, че при глобулската стоеше едно кръгче а при м-тела едно "Е"

Редактирано от slu4ainik
Публикувано

Хайде, за да не става каша, порови в архива на форума, обозначен с 3.х.х - има огромна тема за спиране на нета.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

SBSettings v5.2.2

Свали

Fix: Refreshing of IP address in ios5 notification center now refreshes everytime you drop the window down.

Fix: Hiding icons list in more app now shows app icons.

Fix: Location toggle fixed for iOS 5.0 in latest toggle pack.

SBSettings02.png

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Това май не става за 5.1.1...Нещо подпбно да предложите? Трябва ми основно да спирам и вкл. нета чрез нотификейшъна..?

Публикувано

Аз ползвам faith black , много добре ми се връзва с нотификейшън центъра.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз ли се обърках нещо.Помислих , че не ти харесва как изглежда как изглежда sbsettings с дефолтната си тема в нотификейшън центъра , затова предложих тема , която според мен е идеална за тази цел.Ако пък става въпрос за версията , че не става за 5.1.1 - става си поне при мен проблеми няма.Ето точното име на темата Faith Black SBS Theme.

Публикувано
PowerCenter Pro.

Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция...

Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли?

Публикувано

Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция...

Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли?

BBSettings
Публикувано

Не намирам такова, в кой сорс го има?

Мерси

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...