Asen_77 Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 (редактирано) И при мен се появяват от време на време. Респринг и нещата се оправят. Може би със следващ ъпдейт на СБСетингс нещата ще се оправят. И другото което забелязвам е, че след като инсталирам приложение от Инсталоус и ми дава бяла икона и надпис на приложението. След известно време се оправя. Не знам от къде се получава това. Редактирано Декември 29, 2011 от Asen_77 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Направо я разкарайте тая гадост SBS. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Гадост, гадост, ама ми е много удобно през notification center-a да спирам/включвам wifi, 3g, data.. Само заради това я държа. Имаше и някакви алтернативи, но бяха доста по-зле (поне преди 1-2 месеца). 1 Цитирай
JVV Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 При мен sbsettings е единственият вариант за ползване на openvpn. Цитирай
TUISTERa Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Аз ползвам powercenter за нотификейшън центъра и въобще не ми липсва sbsettings. Липсва ми бързото падане на батерията Цитирай
Gregg Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон) Редактирано Декември 30, 2011 от Gregg Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 (редактирано) QuickDo? Имаше по настройките да изключваш всичко наведнъж Редактирано Декември 30, 2011 от gogi6 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон) Какво общо има всичко това със SBS? Да напомням ли колко обичам спам в чужда тема, или, че има търсачка, панел за ЛС, или тема "Искам апп.." и т.н... А да сте чували за MultiCleaner....? Цитирай
Gregg Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Sladichuk® , явно нещо не съм дооточнил и стана недоразумение. Говорех за SBsettings защото използвах тогъл RemoveBG. MultiCleaner го зная, но както съм писал и във темата за него проблема там беше че версията която използвах ме вкарваше в Safe Mode. Като прегледах и другите алтернативи за махане на беграунд апликацийте без използването на Home бутона тогава SBsettings + RemoveBG тогъл беше най-добрата алтернатива. (надявам се това като обяснение да е достатъчно защо вмъкнах килването на бакграунд аппл. във тема за SBsettings). Всъщност има Алтернатива на RemoveBG без да се слага SBsettings, това беше мой голям пропуск Цитирай
Toni- Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 KillBackground(безплатна) + настройка по-избор за активация и през Activator и получаваш точно това, което искаш. Цитирай
Gregg Публикувано Декември 31, 2011 Публикувано Декември 31, 2011 Тони, ще ти предложа нещо също добро с което да закрия темата (ще ме бият през пръстите иначе). Тъ Слагаш RemoveBG но не тогъла за SBsettings ами това което излиза с икона на SB. След това настройките през Активатора. Работи перфектно. Точка по темата от мен и да се надявам Sladichuk® да не се кара много (все пак днес е празник) 1 Цитирай
slu4ainik Публикувано Януари 4, 2012 Публикувано Януари 4, 2012 Колеги, свалих софта на едно 3G на 3.1.3 и му сложих SBsettings, след което забелязах, че "Data" това седи включено, изключих го, но пак има интернет само Data-та и ми вади IP примерно влиза си в FB. Някакъв бъг ли е и от Network е изключено, но горе пак си я има точката. Не мога да го спра изобщо. И също така харчи ли батерия ? Мерси Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Като цъкнеш Дата - трябва отдолу IP-то да се промени на 127.0.0.1. Ако не ще - не е спрян нетът. Да, точи... Цитирай
slu4ainik Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 (редактирано) Не е спрян, и не мога да го спра. Даже сега е с Мтелска карта и в general> network > Cellar Data няма On и Оff а има да пишеш някви useri-и, пароли някви данни за адване. С глобулска карта имаше Он-Офф, но реакция нямаше. Също така забелязах, че при глобулската стоеше едно кръгче а при м-тела едно "Е" Редактирано Януари 5, 2012 от slu4ainik Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Хайде, за да не става каша, порови в архива на форума, обозначен с 3.х.х - има огромна тема за спиране на нета. 1 Цитирай
РениВълчева Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 SBSettings v5.2.2 Fix: Refreshing of IP address in ios5 notification center now refreshes everytime you drop the window down. Fix: Hiding icons list in more app now shows app icons. Fix: Location toggle fixed for iOS 5.0 in latest toggle pack. 1 Цитирай
davidabg Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Това май не става за 5.1.1...Нещо подпбно да предложите? Трябва ми основно да спирам и вкл. нета чрез нотификейшъна..? Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Аз ползвам faith black , много добре ми се връзва с нотификейшън центъра. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Аз ли се обърках нещо.Помислих , че не ти харесва как изглежда как изглежда sbsettings с дефолтната си тема в нотификейшън центъра , затова предложих тема , която според мен е идеална за тази цел.Ако пък става въпрос за версията , че не става за 5.1.1 - става си поне при мен проблеми няма.Ето точното име на темата Faith Black SBS Theme. Цитирай
davidabg Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 PowerCenter Pro. Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция... Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли? Цитирай
Spasow* Публикувано Май 28, 2012 Публикувано Май 28, 2012 Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция... Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли? BBSettings Цитирай
davidabg Публикувано Май 28, 2012 Публикувано Май 28, 2012 Не намирам такова, в кой сорс го има? Мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.