ReCcA Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 SBSettings при мен няма иконка :neutral: Инсталнах приложението от Cydia , всичко точно ама.....няма иконка . Рестарт , респринг - няма брадче . Сигурно ще пробвам преинстал , но приемам и други идеи . Също ме съмнява , че съм инсталнал нещо друго . Имаше сумати неща с имато SBSettings и още нещо си :neutral: Цитирай
mariankata Публикувано Юни 21, 2009 Автор Публикувано Юни 21, 2009 SBSettings никога не е имало иконка. Менюто му се пуска като погалиш statusbar-a. Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 SBSettings никога не е имало иконка.Менюто му се пуска като погалиш statusbar-a. Мерси , слагам програмата за първи път и инфото ми дойде доста полезно . Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Ти си с 3G и сигурно затова. При мен още при инсталирането при опит за респринг така си остава и мисли нещо... рестартирам, тръгва, но ми разбърква половината иконки. Примерно Shazam става с иконка на skype и все подобни тъпотии... Аз имам и 2Г със SBSettings и нямам никакви проблеми. Цитирай
Razer Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Има ъпдейт на СБСетингса и на Мобайл субстрейт, да видим сега след като се ъпдейтнат дали, ще си бачка и скайп и всичко както си му е реда edit1: баца си всичко edit2: Интересно, но на мен след като качих WinterBoard-а телефона не се пуска повече... седи на ябълка след това се маха ябълката и продължава да седи на черен екран с осветление... поседи така малко и пак се покаже ябълката за 4-5 секунди и изчезне и след 4-5 такива повторения телефона се огасва и пак се пуска и отново същата история иначе компа го засича, че се е пуснал ! Малко хелп ? Да изтрия освен WinterBoard-a ? става въпрос за FW 3.0 edit3: Я кажете от кои места да я изтрия edit4: Ресторнах вече Цитирай
B_A_D Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 mariankata ще кажеш ли как скри логото на оператора и ако може да обясниш за иконката "Location"не ми стана ястно какво пряви. Благодаря предварително. Цитирай
alex_wants_i_phone Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Свалих SBS, но когато кача Safari DL add-on ми качва и BossPref...? Цитирай
Mr.Profit Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ами add-on-a е само за bossprefs. Това, което ти трябва е safari download plug in. Той по дефолт е включен, така че не ти трябва add-on за да го включиш. Цитирай
alex_wants_i_phone Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ами add-on-a е само за bossprefs. Това, което ти трябва е safari download plug in. Той по дефолт е включен, така че не ти трябва add-on за да го включиш. Мерси Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Искам само да кажа, че горещо препоръчвам SBSettings, защото BossPrefs-а не може да включва/изключва Wi-Fi и някой път ще си мислиш, че е OFF, ама не. => си съкращаваш и живота на батерията. Цитирай
McMac Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Обаче и тук SSH дори след рестартиране си стои вклучен въпреки че е бил изключен, използвайки само SBSettings Цитирай
mariankata Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 mariankata ще кажеш ли как скри логото на оператора и ако може да обясниш за иконката "Location"не ми стана ястно какво пряви. Благодаря предварително. Скрих го с MakeItMine (инсталира се от Cidya). За лого натискаш веднъж space и го няма вече. А Location може да се изключва ако не искаш някои програмки да разбират къде се намираш (Google Maps, Around Me...). Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 McMac, колко често си спираш или рестартираш телефона, че това те притеснява? А и можеш да спреш SSH с едно плъзване. Цитирай
McMac Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Е в момента съм така само когато го рестартирам го гася. Проблема е че не работи както работеше на 2.хх Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Не се притеснявай :mrgreen: И на 2.2.1 е така Просто "сбозиха" хубавите програми :surprised: Цитирай
Гости ecobell Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 някой да помогне SBSettings прави ли си иконка на springborda и как се пусча че нещо не се оправям 10х Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 mariankata написа: SBSettings никога не е имало иконка. Менюто му се пуска като погалиш statusbar-a. Цитирай
Гости ecobell Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 много ти благодаря, никога нямаше да се сетя :-) Цитирай
B_A_D Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 mariankata благодаря за изчерпателния отговор Днес SBSettings ми направи впечатление че не намира заклучените мрежи :eek: Трябва да вляза в setings и от там да я намеря , за да се логне. Такава ли си е програмата или тежкото детсво си казва думата Цитирай
Satanata Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Хора кажете как да махна този досаден рекламен бар на програмата? Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Хора кажете как да махна този досаден рекламен бар на програмата? Влизаш в опциите когато нямаш интернет на устройството. Цитирай
mariankata Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Аз не рабирам какво толкова да те дразни този "рекламен бар", като сигурно го виждаш веднъж на високосна (едва ли влизаш много често в настройките на програмата). Цитирай
tonygti Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Даже не бях забелязал, че има рекламен бар там... Цитирай
shtobe Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Ти си с 3G и сигурно затова. При мен още при инсталирането при опит за респринг така си остава и мисли нещо... рестартирам, тръгва, но ми разбърква половината иконки. Примерно Shazam става с иконка на skype и все подобни тъпотии... И мен на Shazam ми смени иконката....фекин уирд! Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Извинявам се че не обясних както трябва.Значи имам предвид иконата за времето която я показва на спрингборда най-горе в дясно. Това става от Weather Icon (което инсталираш от Cydia),а специално тази картинка е от Katra Weather Icon (тема за Weather Icon, която пак може да се намери от Cydia) Обеден съм че аз бъркам но не знам каде :cry: След като сваля всичко описано ми сменя иконата но само на Weather. [/quote:k0q5szev] Извинявам се много ,може да не е тук мястото ,но как да си направя и аз такива иконки по желание на спрингборда? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.