Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SBSettings

Recommended Posts

Публикувано

SBSettings при мен няма иконка :neutral: Инсталнах приложението от Cydia , всичко точно ама.....няма иконка . Рестарт , респринг - няма брадче . Сигурно ще пробвам преинстал , но приемам и други идеи . Също ме съмнява , че съм инсталнал нещо друго . Имаше сумати неща с имато SBSettings и още нещо си :neutral:

• Отговори 301
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

23

• tonygti

20

• The Shaman

19

• BANNN

16

Публикувано

SBSettings никога не е имало иконка.

Менюто му се пуска като погалиш statusbar-a.

Публикувано

Мерси , слагам програмата за първи път и инфото ми дойде доста полезно .

Публикувано
Ти си с 3G и сигурно затова. При мен още при инсталирането при опит за респринг така си остава и мисли нещо... рестартирам, тръгва, но ми разбърква половината иконки. Примерно Shazam става с иконка на skype и все подобни тъпотии...

Аз имам и 2Г със SBSettings и нямам никакви проблеми.

Публикувано

Има ъпдейт на СБСетингса и на Мобайл субстрейт, да видим сега след като се ъпдейтнат дали, ще си бачка и скайп и всичко както си му е реда ;)

edit1: баца си всичко ;)

edit2: Интересно, но на мен след като качих WinterBoard-а телефона не се пуска повече... седи на ябълка след това се маха ябълката и продължава да седи на черен екран с осветление... поседи така малко и пак се покаже ябълката за 4-5 секунди и изчезне и след 4-5 такива повторения телефона се огасва и пак се пуска и отново същата история ;) иначе компа го засича, че се е пуснал ! Малко хелп ? Да изтрия освен WinterBoard-a ?

става въпрос за FW 3.0

edit3: Я кажете от кои места да я изтрия ;)

edit4: Ресторнах вече :biggrin:

Публикувано

mariankata ще кажеш ли как скри логото на оператора и ако може да обясниш за иконката "Location"не ми стана ястно какво пряви. Благодаря предварително.

Публикувано

Свалих SBS, но когато кача Safari DL add-on ми качва и BossPref...?

Публикувано

Ами add-on-a е само за bossprefs. Това, което ти трябва е safari download plug in. Той по дефолт е включен, така че не ти трябва add-on за да го включиш.

Публикувано
Ами add-on-a е само за bossprefs. Това, което ти трябва е safari download plug in. Той по дефолт е включен, така че не ти трябва add-on за да го включиш.

Мерси :biggrin:

Публикувано

Искам само да кажа, че горещо препоръчвам SBSettings, защото BossPrefs-а не може да включва/изключва Wi-Fi и някой път ще си мислиш, че е OFF, ама не. => си съкращаваш и живота на батерията.

Публикувано

Обаче и тук SSH дори след рестартиране си стои вклучен въпреки че е бил изключен, използвайки само SBSettings

Публикувано
mariankata ще кажеш ли как скри логото на оператора и ако може да обясниш за иконката "Location"не ми стана ястно какво пряви. Благодаря предварително.

Скрих го с MakeItMine (инсталира се от Cidya).

За лого натискаш веднъж space и го няма вече.

А Location може да се изключва ако не искаш някои програмки да разбират къде се намираш (Google Maps, Around Me...).

Публикувано

McMac, колко често си спираш или рестартираш телефона, че това те притеснява?

А и можеш да спреш SSH с едно плъзване.

Публикувано

Е в момента съм така само когато го рестартирам го гася. Проблема е че не работи както работеше на 2.хх

Публикувано

Не се притеснявай :mrgreen: И на 2.2.1 е така :) Просто "сбозиха" хубавите програми :surprised:

Публикувано

някой да помогне SBSettings прави ли си иконка на springborda и как се пусча че нещо не се оправям

10х

Публикувано

mariankata написа:

Публикувано

mariankata благодаря за изчерпателния отговор :) Днес SBSettings ми направи впечатление че не намира заклучените мрежи :eek: Трябва да вляза в setings и от там да я намеря , за да се логне. Такава ли си е програмата или тежкото детсво си казва думата :)

Публикувано

2vjcub8.png2ecexde.png

Хора кажете как да махна този досаден рекламен бар на програмата?

Публикувано
Хора кажете как да махна този досаден рекламен бар на програмата?

Влизаш в опциите когато нямаш интернет на устройството. :)

Публикувано

Аз не рабирам какво толкова да те дразни този "рекламен бар", като сигурно го виждаш веднъж на високосна (едва ли влизаш много често в настройките на програмата).

Публикувано

Даже не бях забелязал, че има рекламен бар там... :):):)

Публикувано
Ти си с 3G и сигурно затова. При мен още при инсталирането при опит за респринг така си остава и мисли нещо... рестартирам, тръгва, но ми разбърква половината иконки. Примерно Shazam става с иконка на skype и все подобни тъпотии...

И мен на Shazam ми смени иконката....фекин уирд!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
Извинявам се че не обясних както трябва.Значи имам предвид иконата за времето която я показва на спрингборда най-горе в дясно.

Това става от Weather Icon (което инсталираш от Cydia),а специално тази картинка е от Katra Weather Icon (тема за Weather Icon, която пак може да се намери от Cydia)

Обеден съм че аз бъркам но не знам каде :cry:

След като сваля всичко описано ми сменя иконата но само на Weather.

picturerft.png[/quote:k0q5szev]

Извинявам се много ,може да не е тук мястото ,но как да си направя и аз такива иконки по желание на спрингборда?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...