Alxx® Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Ти опита ли? При мен, след 3.1.2, спотлайт не я намира. Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 (редактирано) Някой успя ли да се справи с това от sbsettings да изключва локацията на iOS4. Kато дам да се изключи и отида в настройките там си седи включено. Редактирано Октомври 17, 2010 от joroiliev Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Драсни мейл на БигБос Никога не ползвай тогъла за пушмейл, може да прецака цялото mail.app. Цитирай
dakataegotin Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 (редактирано) Колеги има ли програма заместител на SBS,че без нея е кофти.Говорим за 4.02,ако има добре,ако няма-здраве да е Редактирано Октомври 31, 2010 от dakataegotin Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 За какво точно ти трябва?! Цитирай
dakataegotin Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 по бързо да си пускам wifi,ssh,бърз рестарт на телефона,да си спра 3г трафика и да виждам цифричките като синхронизирам с WinSCP.Oбщо взето само за това Цитирай
Kaloyan Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Относно спирането на трафика при iOS 4 има по-сигурен и лесен начин: Settings -> General -> Network -> Cellular Data -> Off Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Рестарт, респринг с GPower Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Да, но за спиране на OpenSSH, няма алтернатива. По дефолт е пуснато след старт на операционната и харчи батерия като ЗиЛ. Цитирай
dakataegotin Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Колеги SBS ми беше важна понеже исках да задам права с WinSCP,но на 4.02 нито SBS работи,нито BossPref Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Да не повеждане спор - на 3гс с 4.0.2 работеше при мен. На Боспрефс е спряна поддръжката още от 3.1 Инсталирай си iFile и проблемът със задаването на права отпада. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 SBS си е супер идеална и полезна. Дава всичко от което се нуждае човек. Цитирай
dakataegotin Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Благодаря Ви за помощта колеги,ще Ви послушам Цитирай
BMW3series Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Някои казват че SBS взимала от батерията.(по-бързо изтощаване) Това вярно ли е ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Кога ще се научите да четете, и то целите теми, преди да започнете за пореден път да дъвчете едно също, дето вече не на каша, ами на атоми е разградено от дъвкане? При продължаване на спама в темите май ще напомня за себе си скоро... Цитирай
Huntly Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 (редактирано) Ейй искам само да кажа, че последната версия ми цоца батерията поголовно. Махнах я бях няколко дена без SBSettigs и нямах проблеми с батерията. А преди батерията ми падаше от 47%+ на 15%- за една нощ.... Вчера си качих версията на Сладичка (от страница 5) и нямам никакви проблеми. Някой има ли представа, защо новата версия дърпа толкова много батерия. С какво е толкова по различна от старата? Редактирано Ноември 11, 2010 от Huntly Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Ами като помислиш – тези от моите публикации и тук, и в "Базови приложения" са все версии отпреди FW 4.х.х, когато се поддържаше изцяло 3G.... Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 За разлика от преди месец когато писах че не работи вкл./изкл. на location снощи забелязах че са оправили и тази функция. Цитирай
mitku Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 При мен (на 3GS iOS 4.1) с последните 2 версии, като се опитам да вляза да настройвам нещо в SBSettings, след няколко секунди обикновено изчезва/крашва. Е, след няколко опита обикновено успява да се задържи някоя и друга секунда повече докато цъкна каквото е нужно, но си е тъпо така (то добре, че рядко се налага да се настройва нещо, защото иначе си работи). Явно ще трябва да се ресторва телефона (но туй ще го правя като излезе читав джейл за 4.2 и ъпдейтна с него), че като гледах хора с подобни оплаквания из нета - само с рестор се било оправяло туй (пробвал съм с uninstall, ръчно изтриване на оставащите файлове, нов install и т.н. - все същата работа). Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Днес имаше ъпдейт на Sbsettingstoggles и всичко вече е наред. Цитирай
mitku Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Ами - и след ъпдейт (и след още едно преинсталиране) на SBSettings + toggles, проблемът си остана. Но явно си прав, че е заради рекламите и като се изключи всякакъв Интернет (3G, WiFi и т.н.) - няма грижи. Мерси. Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 Аз го оправих с няколко респринга и рестарта Цитирай
chris4o Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Последната версия при мен си инсталира автоматично Airplane Toggle и Phone toggle-а вече не работи. На всичкото отгоре не ми дава да сменя мястото на Airplane-а. Не е болка за умиране Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.