Anthony Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 3GS в много европейски страни се появи месец след официалната премиера. Цитирай
liomojo Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 И аз се обзаведох с един фо 3гс и просто съм впечатлен от разликата с 3г, бързодействието е невероятно. Това бавно зареждане на сидия особенно , което ме побъркваше с 3г, с този е направо самолет. Ако някой се чуди струва ли си разликата , мога да кажа ДАААА. Компаса и войс контрола не са нищо особенно , но да имаш 100мб рам свободни при отворени сидия, инсталъс и сафари си е супер. А всичко върви с пъти по-бързо. Цитирай
b12s Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 взех си 3гс някой знае ли как мога да разбера дали е ФО или ФЗ? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Епа чети. Ако сам не разбереш - не е за теб или поне не се занимавай с глупости. Има теми за ънлок - там ще видиш къде и какво се инсталира за да стане. Има ли го качено - сещай се сам. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.