Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Имам предвид restore с OS 3

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
  • Автор

Немога да разбера какво целиш с рестора? Да ти оправи GPS-a?

Публикувано

да, нали за това говорим, друг начин не виждам или ултрасноу или рестор

Публикувано
  • Автор

Ти с какъв firmware си сега ?

Публикувано

OS 3 , в подписа ми го пише

Публикувано
  • Автор
OS 3 , в подписа ми го пише

А какво общо има UltraSnow с рестор? Защо "или ултрасноу или рестор"? UltraSnow няма нищо общо с GPS-a. И дай малко по-детайлно какъв е проблема с GPS-a ти и как го тестватш?

Публикувано

2 дена по 3 пъти на ден, 160-170 градусова видимост към чистото небе, от време на време с wifi.

Трябва да е от това че нямам връзка с оператор. За това търся някой, който е с ОС3 3G заключен към оператор.

Ако няма този проблем явно при restore е станал гафа. В този случай само restore би ми помогнал.

Ako има същия проблем явно е къде е проблема...

Публикувано

На мен мн ми цикли, най-вече когато натисна "Home", за да изляза от някоя програма (SMS, Contacts...). С фаб. откл. 3G съм, OS 3.

Идеи?

Публикувано

Ако с ultrasnow ми се оправи GPS-a това ще означава, че aGPS-a на iphone e много тясно обвързан с GSM мрежата.

Публикувано

A-GPS:Assisted GPS. Асистенцията е от оператора, естествено е да зацикля. Мисля че Thunder е с фабрично откл., и няма такива грижи.

Публикувано

И за двете неща знам... просто се усъмних защото никой не се оплаква.

Може би съм единсвения със заключен 3g OS 3 към оператора, но не ми се вярваше.

Публикувано

Искам да попитам някой има ли проблем с "iREALsms" при 3.0 ОС ?

Става дума за версия 2.0.7.2 - при мен се получава много странно нещо - пиша смс, изпращам го НО няма никакъв признак че се праща...преди имаше звук и отиваше в папка изпратени, а сега нищо! Отговарят ми на смс-ите & след това иконката от статус бара не се маха след като отворя смс-а през "iREALsms", а с обикновенното приложение за смс-и няма проблем!

Извинявам се, не съм обърнал внимание (или по-точно съм забравил), че по тази тема е говорено & се чака ЪП-дейт на 2-те програми (iREALsms & StatusNotifier)!

Публикувано
Аз имам едно.. като проблемче :biggrin: Когато някой ми звъни.. Телефона се побърква леко.. Т.е. докато слайдвам за да вдигна насича и понякога не иска.. Да знаете как да го оправя?

FW 3.0 unlocked with redsn0w (Win) iPhone 2G

Връщал ли си бекъп от 2.2.1?

Върнах го чрез iTunes. Предполагам, че е от това и когато имам свободно време ще си направя всичко на чисто :biggrin: Мерси!

Публикувано
  • Автор
A-GPS:Assisted GPS. Асистенцията е от оператора, естествено е да зацикля. Мисля че Thunder е с фабрично откл., и няма такива грижи.

Отворете Wikipedia и прочетете.

Ето ви опровержение от johnnybravo:

[youtube:7velm06n]http://www.youtube.com/watch?v=YN42F-TFtpY[/youtube:7velm06n]

Публикувано

Thunder,братле...iDa-та е класи над вградената навигация. Доколкото разбрах колегата, той има ядове с вградената.

Публикувано

Той твърди, че има проблем с GPS, а не с навигация. GPS-а няма нищо общо с операторът. Той си е хардуерен модул и трябва да работи. Не знам какво чакаш, а не направиш рестор? Ще ти отнеме 15 минути. Без това си със заключен телефон.

Публикувано
  • Автор

Абе хора, каква вградена, каква iDA !?!@?!@ GPS-a си е GPS и няма значение в кое приложение си. А това, че е асистед само може да ти ускори позиционирането през EDGE, 3G or WiFi, ако нямаш просто те позиционира по-бавно.

Публикувано

Няма да направя рестор докато не излезе ultrasnow или някой със 3G ОС3 заключен към оператора каже че няма същия проблем.

Публикувано
  • Автор

Ти си нацъкал 3.0 вече ... и 128 рестора да направиш, по-лошо няма да стане.

Публикувано
:lol: Що бре Много съм си добре със ОС3, прекалено много музика и клипчета съм синхронизирал не ми се занимава пак напразно
Публикувано
  • Автор

Да имаш чуден Apple iPod 3G 8GB OS 3 :lol:

Публикувано

В крайна сметка ти си знаеш приоритетите. След като можеш да замениш GPS-a за безцения един час от твоя живот (което ти е рестор и синхронизация), ок. Поиска съвет, получи го, вече изборът си твой.

Публикувано

За момента не го ползвам пък и ми е интересно наистина ли аGPS-a е зависим от GSM мрежата.

Тези опити, които сте правили и аз съм ги правил, но ми се струват необективни.

Мисля, че точно сега е момента, в който ще разбера истината.

Публикувано

Тази тема е разисквана вече. И е доказано с факти че не е зависим.

Публикувано

Въпросът е приключен. След като ти е толкова интерсно, изгледай филмчето на Джони. Ако още не вярваш, направете си отбор с Kikko и си говорете двамата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.