korn3 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Ако имаш друг телефон за разговори,защо не? Действай... Цитирай
mupo Публикувано Юни 20, 2009 Автор Публикувано Юни 20, 2009 Четете коя тема за кои телефони е, както и четете хубаво първото мнение на съответната тема!!!! Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Всичко мина като по вода :razz: Благодаря на всички! Цитирай
devilsangel Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Ultrasnow кога ще излезе и може ли да го поставите като нова тема? Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 РипДев и ДевТийм-а работят денонощно, защото модераторите на този форум са им командировали няколко бригади в квадратни коли с тъмни стъкла да ги следят изкъсо, така че ако подходиш с правилният въпрос, правилната сума и правилното заведение (поне 4000 лв сметка за почерпката), то може и да ти кажат на ЛС специално на теб датата на излизане на ultra-para-buta-mega-hiper-snow. Цитирай
vader11 Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Простете за въпроса, аз вчера с къстъм фирма нямах никакъв и проблем и сега хоп червен сняг, трябва ли и аз да мина по този път или всичко при мен е ок? А и да питам нали имаше функция снимки - видео, а при мен няма такова животно с 2G телефон съм. Цитирай
mupo Публикувано Юни 21, 2009 Автор Публикувано Юни 21, 2009 Няма нужда да минаваш с redsn0w. Тази функция я има само на iPhone 3GS. Цитирай
vader11 Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 ... обаче сега изникна друг проблем: аз мога да набирам и всичко е ок, а с мене не могат да се свържат. Моля за помощ! Цитирай
stes Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Аз имам същия проблем и мисля да направя пак рестор. Вчера минах на 3.0 с Custom файла без проблем, но в повечето случаи не могат да се свързват с мен - даава заето или че абонатът не отговаря, моля обадете се по-късно. По кой метод ще е най-добре да направя рестор с Custom или redsn0w? Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Stes :arrow: Редсноу. Колеги, не се тръшкайте, че имате проблеми, хората от форума на са магьосници. Качвайки 3.0, вие на ваша отговорност решавате какво да правите със собствения си телефон - дори сте натиснали YES на този въпрос в redsn0w. Повтарям пак за неразбралите - метода, който е описан от Миро на първа страница, работи безотказно на 2G :exclaim: Направете всичко step by step, след това дайте set as new на телефона в Тун-са. Не възстановявайте никакви бекъпи. Единствено си качете архивираните преди това контакти! Телефона се държи перфектно и в двете посоки - набиране и приемане, недоумявам какви проблеми имате и как го "разчеквате" с програми, за да не работи Не бързайте с качването на програми като невидели (като мен), а и съм постнал в началото програмите, които със сигурност вървят на 3.0 и няма да ви давят ядове. Ако не намирате отговори на въпросите си, има Гугъл, има хиляди форуми, от където и ние черпим информация, четете, все някъде има отговор на вашия въпрос. Ако намерите решение, по ваша воля може да го споделите и тук, но да ми казвате, че се връщате на по-долни версии, е смешно и нелепо. За какво го чакахте толкова и 3.0, и снега, и сега... недоволни... Това не ви е ккнига за похвали и оплаквания. Ново наблюдение - страхотно издържане на батерията :mrgreen: Много съм доволен :exclaim: Може би ще издържи 3 дни и половина ужасяващо ръчкане и брауз в нета. Цитирай
stes Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 zviara, благодаря! Никого не виня за проблема. Явно с Редсноу е по-добре наистина, ресторнах и звъни Сега ще почна да си връщам нещата обратно, но по-леко Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Ново наблюдение - страхотно издържане на батерията :mrgreen: Много съм доволен :exclaim: Може би ще издържи 3 дни и половина ужасяващо ръчкане и брауз в нета. Внимавай с батерията! Като излезе 3.0 и го сложих и аз имах такова наблюдени и бях много щастлив-приложени, игри, интернет а батерията не мърда. Изведнъж телефона изгасна докато си играех. Оказа се, че индикатора на батерията ми се е бил бъгнал и не е отчитал правилно. Цитирай
crasio Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Мени Тенкс на Миро, всичко е много добре обяснено. Имам два вапроса: 1.дали ще излезе по нататака някъкав вариант само с ъпдейт и джейлбрейк, понеже ми се иска да запазя някой неща? 2. И ОК ли са Арр-с от Cydia за 3.0 като: fiverows, fivecolumn и подобни екстрички? благодаря предварително!!! Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Всичко извън АппСторето нали се сещаш колко е редовно? Респективно при джайлнат (незаконно) телефон и лекувани или неоторизирани приложения, няма как да ти вървят след ъпдейт. Нов фърм - почваш на чисто, това са рисковете на кефа. Цитирай
tonygti Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 а и съм постнал в началото програмите, които със сигурност вървят на 3.0 и няма да ви давят ядове. Не съм съгласен! BossPrefs прави проблеми. Като включиш номериране на батерията и след respring всички икони се разместват все едно току що съм направил restor. SBsettings също прави големи проблеми... Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Аз нямам таква опция в Бос префс за батерията. Имам Extras>Enable Numeric Batery, но не ми работи и нищо не се случва. Минава на енейбъл и нищо. Т.е. Нямам проблем. Проблема е в тебе. СБ сетингс да съм написал, че е качена и няма проблеми? Всеки качва на свой риск програмите и не писка, че не му вървят, щото е нелепо някак си да мрънкаш, след като всичко ти е безплатно. Едно по едно... няма как да стане от раз всичко. Кое по-напред да излезе и да се пусне - всеки си гони интереса, сега ще започнат да оправят и програмите за 3.0, все пак това са нелицензирани приложения, логично е да има грешки, след като не се поддържат за пари (някои). Цитирай
PL87 Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 а и съм постнал в началото програмите, които със сигурност вървят на 3.0 и няма да ви давят ядове. Не съм съгласен! BossPrefs прави проблеми. Като включиш номериране на батерията и след respring всички икони се разместват все едно току що съм направил restor. SBsettings също прави големи проблеми... Никакви проблеми при мен и от двете програми. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 PWNED! Мерси,mupo!По -просто и лесно ръководство от това няма. Бях с къстъма на Thunder,обаче имах ядове с bossprefs,winterboard и още някои неща. Минах на варианта с ориг.фърм+redsnow, и сега няма грижи. Цитирай
prometel Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Когато синхронизирах за първи път телефона с I-tunes(след инсталирането на 3.0) не посочих Set as new. Към момента си работи добре, само ми се струва, че малко куца от към скорост. Да очаквам ли други усложнения? Цитирай
netmonk Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Добре! Счупих се от четене до 3 тази сутрин. Колкото повече чета, толкова повече ме хваща шубе Имам iPhone 3G - 2.2.1 - modem - 02.30.03 заключен към чужд оператор. Телефона не е ънлокнат и не е джейбрейкнат. Явно към момента няма вариянт за ънлок. Въпроса ми е, това ли е темата за мен, за да мога да джейлбрейкна? Ако не е, ще съм благодарен ако ме упътите. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Не,не е тази.Виж тук и чети внимателно: http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1204&start=0 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Все пак, най-добре изчакай излизането на quickpwn 3.0 и ultrasnow. Тогава със сигурност ще можеш да го отключиш и джейл-неш без риск(засега джейл-а върви на фабрично отключени телефони). Цитирай
GAlt Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Момчета, аз понеже сам малко по-простичък(ама от скоро ползвам тоя плод) и веднага се нахварлих да слагам 3.0 и съответно греда с unlock, ама си чета така и гледам да не задавам глупави въпроси, та и тая тема е образец, но само не разбрах като я изчетох, само пичовете с 3G ли трябва да чакат ultra-ta за unlock или и тия с 2G? Благодаря ви Цитирай
devilsangel Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Доколкото разбрах само тези с 3G имат проблеми и то само ако са фабрично заключени. Аз имам стар iphone 2G на кийто инсталирах 3, 0 след което го джейлбрекнах и ънлокнах без проблем, а новият ми iphone 3G който е фабрично заключен поради невнимание от моя страна му инсталирах 3,0 и сега само сън го джейлбрекнал и чакам ънлока /ULTRASNOW/ за да мога да го ползвам. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.