Alxx® Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 След 5.0, играта със старите фърмуери отива на кино. Въпросът ти не е тъп и ето отговора: От 5.0 надолу - може, ако имаш shsh, но от 5.0.1(примерно) към 5.0 - забрави. 1 Цитирай
JVV Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Alxx, може ли да разясниш какво са направили... ? От 5.0.1 да забравим за даунгрейд към 4.x.x, така ли? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Не. От 5.0.1 няма да може да се сваля на 5.0, само на 4.x.x и то ако има SHSH за съответната iOS. Сега разбра ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 До 4.3.5, само ББ имаше baseband ticket за версията, който не позволява слизане надолу. От 5.0 - нагоре, има вграден API ticket за iOS, който не позволява връщане от 5> към 5<. Може би ще му намерят цаката и на него, но засега... Цитирай
kartichko Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Имам проблем със запазването на сигнатурите от 5 нагоре. Регулярно пускам сидията, за да си запази сигнатурите, за да ги имам, Вчера около 8 часа пак я пуснах. (беше случайно - не знаех, че скоро ще излиза 5.0.1). Днес влизам във форума и виждам, че подписването на 5.0 е било до около 12 часа вечерта и си викам "Супер - имам ги". Връзвам телефона за компютъра и пускам последната версия на tinyumbrella, но там пише, че ги нямам. Викам си "Здраве да е - сега ще запазя за 5.0.1 - поне тях да имам", но и тях не ми запази. Нито в сидия, нито с ъмбрелата нещо е запазено. Някакви идеи? Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 iSHSHit от Сидия ще ти ги запази, а дали ще могат да се ползват ............ не е ясно . Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Гога, не бързай... Има основания да се чуди и търси инфо. При мен положението е същото от 4.3.5 насам, въпреки, че многократно съм влизала в Cydia, и би трябвало отдавна да се изпише, че имам всичко до 5.0. Обяснете му с думи прости, baseband ticket за версията, който не позволява слизане надолу. От 5.0 - нагоре, има вграден API ticket за iOS, който не позволява връщане от 5> към 5<. че и още такива постове ще има Мързел ме гони нещо, и не съм пробвала да запазя ръчно, но kartichko – пробвай каквото kawabiker ти казва... Цитирай
kartichko Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Свалих програмката, но след като я стартирах ми дава да запазя SHSH само до 5.0 и както сами се досещате - тя не се подписва повече. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Ти пробва ли приложението или само се сещаш? Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Нали това е идеята, да ги имаш когато не се подписва въпросния фърм !?!?!?!??! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Да, де, обаче ги сваля само докато все още се подписва... Сега вече – "сбогом, Маро" Явно в случая не става дума за забавено изписване поради много заявки, а че въобще ги няма запазени. При мен обаче е странно, защото съм влизала в Cydia многократно още преди да излезе 5.0.1, а и аз нямам запазени за 5.0... Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Мдааа, няма сваляне вече , ами може да се пробва с хашовете за 5.0GM , които мисля всеки е запазил, ако е закачвал тела си на Ъмбрелата !? Цитирай
mupo Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Абе и да имате SHSH за 5.x едва ли ще ви вършат работа. За момента са безполезни, кой знае дали някога ще могат да бъдат ползвани изобщо. Downgrade до 5.х в момента е невъзможен заради допълнителните проверките добавени от Apple. По-подробна информация може да намерите в блога на Dev Team Цитирай
profusion Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Това ДребноЧадърче нещо не иска да ми разпознае телефона. Джейлнат и неджейлнат (преди), вързвам го и никаква емоция? Cydia ми показва pending TSS и викам с чадъра да подхващам ама нъцки Цитирай
Gregg Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 До вчера вечерта сигнатури за iOS 5.x.x във Cydia нямах, днес цъфнаха такива за iOS 5.0.1 ?! Странно.. Да не са оправили проблема и сега без iFaith да може да се направи рестор на 5.0.1 с официален фирм. ? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 И при мен се появи. Явно про всеки е така. По-късно ще разберем какво е станало Цитирай
Grievous Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Пишете наизуст пак. Кога не е могло да се ресторне до последен фирм, без дори да имаш запазени SHSH за него? Цитирай
Gregg Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 (редактирано) Grievous, рестор с офиц. фирм. който е спян да бъде подписван от Apple при iOS 5.x.x бях останал с впечатлението че беше проблемен + това наличието на сигнатури за iOS 5.x.x в Cydia ми дава надежда че е възможно да се прескача iFaith в бъдеще при downgrade от iOS 5.x.x към iOS 5.x.x Редактирано Декември 23, 2011 от Gregg Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Кой казва, че 5.0.1 не се подписва? Както каза Колето, до подледен фирм не ти трябва каквото и да било. Сидиа запазва всичко по принцип. Така беше и до сега. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Вие май не разбрахте какво пита Грег, има два варианта - или Саурик е намерил начин да запази и АПИ тикета, или ти си ползвал новия редсноу/ъмбрела(които го запазват) и си го пратил към сървърите на сидиа. Питането ти беше "к'во пра'йм в бъдеще", да? Цитирай
Gregg Публикувано Декември 24, 2011 Публикувано Декември 24, 2011 (редактирано) Преди 2 дни пуснах Tinyumbrella 5.10.01 (мисля беше версията) да проверя дали няма да запазя сигнатури за iOS 5.x.x , всички отметки без тази за бейсбанда бяха маркирани като във лога който вади в процеса на търсенето на записани сигнатури ми изписа 4.2.1 / 4.3.3 / 4.3.4 / 4.3.5 (Това бяха и тези които ми изкара като файлове на декстопа на компютъра). Опита бе да запазя тези за iOS 5.x.x и затова прочетох подробния лог които също вади чадъра и там при всички версий на iOS 5.x.x (защото имаше проверки и за бета версийте на iOS 5) пишеше че няма начин да бъдат запазени , защото било твърде късно. 2 дни няма нищо и днес цъфнаха някакви за iOS 5.0.1 (Аз съм на 4.3.3). От там си вадя извод че вероятно Саурик е намерил начин тези сигнатури да вървят заедно с този АПИ тикет. И изразих надежда че при излизането на iOS 5.0.2 или 5.1 и при запазени ест. на тези сигнатури ще има шанс човек да се върне от 5.0.2 ( 5.1 ) на 5.01. Защото като гледам как мудно се движи Джеийла даже сега да излезе то следващия може да е направо за 5.1 или когато излезе iPhone 5 (Лятото) Едит (24.12.2011) : Явно не съм се заблуждавал, тук намерих информация за това което подозирах, но не бях сигурен (Все пак при поява на по нова фърм. това ще се види реално дали е така) http://cydiahelp.com...ered-jailbreak/ Редактирано Декември 24, 2011 от Gregg Цитирай
asen4o0 Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 Ами прочетох я и нищо не ми помогна. Не са запазени на компютъра на приятеля ми, чийто е iPad-a. Цитирай
Grievous Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 Рейтинг ли трупаш, не мога да те разбера? Телефона не е джейлбрейкван когато актуален е бил 4.3.3. Това е станало след това, но този фирмуеър е бил историята. Точно поради тази причина няма запазени SHSH за него. Сега разбра ли, или да го кажа по-иначе? Цитирай
asen4o0 Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 (редактирано) До колкото разбрах като го е джейлнал, сега когато е актуален 5.1.1 са се сейфали за всичко друго. Прав ли съм или отново греша? Редактирано Август 7, 2012 от asen4o0 Цитирай
asen4o0 Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 Разбрах. Благодаря! А значи няма как ако кача на 5.1.1 да върна пак на 4.3.3 като няма сигнатури? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.