akoae Публикувано Юни 14, 2010 Сподели Публикувано Юни 14, 2010 (редактирано) Имам задачка - закачка. Как да си направим тема , подобна на тази, особено ме интересува частта с слагането на часовника на мястото на page indicator-a. Сигурен съм че ще ви допадне http://www.youtube.com/user/1stshifttrans#p/u/5/9gfbnwYglmk П.С. Да не говорим, че самото видео е доста информиращо , за сума ти малки промени, много от които са обсъждани в темата. Редактирано Юни 14, 2010 от pe6o666 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mindgamevo Публикувано Юни 14, 2010 Сподели Публикувано Юни 14, 2010 (редактирано) Има го някъде със сигурност... Правиш един прозрачен файл (картинка) .png, слагаш му име FST_BG.png и го слагаш в папка Bundlescom.apple.springboard. Защо ли си мисля, че това е когато искаш да го направиш Transparent? Редактирано Юни 14, 2010 от mindgamevo Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 14, 2010 Автор Сподели Публикувано Юни 14, 2010 Направи всички файлове прозрачни (за WiFi, за батерията, за обхвата, за логото на оператора), просто няма как да го скриеш всичко и часовника ти да почва от самото начало на екрана все едно там няма статусбар. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mindgamevo Публикувано Юни 14, 2010 Сподели Публикувано Юни 14, 2010 Да, това направих, по късно ще покажа темата която правя и там ще са включени всички прозрачни икони за статус бара. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mindgamevo Публикувано Юни 15, 2010 Сподели Публикувано Юни 15, 2010 (редактирано) От 2 дни насам се опитвам сам, но нищо не можах да направя. Целта ми да имам на локскрийна батерията която се появява в режим на телефона, когато се зарежда (вкючен към зарядно или комп.), когато телефонът не е в този режим. Но разбира се не просто да ползвам wallpaper на 1 от 17те png-та за батерията, а да дава актуална информация на какъв процент е батерията в момента. Надявам се да не съм ви объркал много и да се разбрали за какво говоря . Ще се радвам ако някой знае как да го направя. Редактирано Юни 15, 2010 от Grievous Съобразявай се къде пускаш тема, и нужна ли е нова? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 15, 2010 Автор Сподели Публикувано Юни 15, 2010 Това което го искаш няма как да стане, освен ако няма някакво допълнително приложение в Cydia което да добавя тази възмжност, но аз за такова приложение не съм чувал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Юни 16, 2010 Сподели Публикувано Юни 16, 2010 Здр. Някой може ли да ми каже, как да си подменя иконката на часа с ето тази , без Winterboard и да ми се запази Live Clock-a? В момента не използвам WinterBoard. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 16, 2010 Сподели Публикувано Юни 16, 2010 А защо пишеш в тази тема??? http://bgiphone.com/showthread.php/5520-Смяна-на-икони-без-Winterboard А Live Clock иконата би трябвало да я смениш в самия плъгин. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Юни 16, 2010 Сподели Публикувано Юни 16, 2010 Извинявам се, че пак пиша... Искам да кажа, че съм я заместил иконката в Clock Icon – /Applications/MobileTimer.app/icon.png. Не те разбрах в кой плъгин да я заменя... П.С. Ако искаш напиши ми на Л.С. какво да направя, щом съм писал в грешната тема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Юни 16, 2010 Сподели Публикувано Юни 16, 2010 Приятни иконки за режимите на звука. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Юни 17, 2010 Сподели Публикувано Юни 17, 2010 За пръв път от мнооого време си слагам нещо в winterboard, мерси. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Юни 17, 2010 Сподели Публикувано Юни 17, 2010 Благодаря нали знаеш къде е, под поста или звездичката! :razz: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Юни 18, 2010 Сподели Публикувано Юни 18, 2010 Явно без WinterBoard няма да стане. Ще може ли ми кажете как да го направя с WB, че ме дразни тая иконка как не се връзва с другите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 18, 2010 Сподели Публикувано Юни 18, 2010 Независимо дали е с или без борд-а - трябва да знаеш името на иконката в плъг ин-а Live Clock. По добре го потърси със search-a в iFile, намери иконката, и я замести с новата. Ако все пак ползваш борд-а, трябва да имаш в темата папка, носеща същото име като папката с плъг ин-а и файла вътре трябва да е именуван подобаващо(т.е. хич не е по-лесно). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Юни 19, 2010 Сподели Публикувано Юни 19, 2010 (редактирано) GPower ми разреши проблема...:clap 2: Силно се съмнявам, че някой го интересува... В папка System/Library/CoreServices/SpringBoard има иконка LiveClock.png и я земествам с такава по мой избор. П.С. Както ти ми каза всъщност. Редактирано Юни 19, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Юни 25, 2010 Сподели Публикувано Юни 25, 2010 WinterBoard 0.9.3211-1 нов ъпдейт, поддържа iOS4. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
fredo Публикувано Юни 28, 2010 Сподели Публикувано Юни 28, 2010 При опит да променя wi-fi bar и signal bar не се плучава.Немога да махна и полупрозрачния фон зад часовника,само слайдера успях да променя.Дали проблема е от IOS4 или е в моя телевизор? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chris4o Публикувано Юни 28, 2010 Сподели Публикувано Юни 28, 2010 Някой неща са разместени в 4.0 и затова.. Като ги открият хората къде са, ще си оправят и темите.. Иконките на apps се сменят успешно, clock hide също става, но signal bars и другите джунджурии FSO_*, Default_* от SpringBoard.app вече ги няма там Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Юли 4, 2010 Сподели Публикувано Юли 4, 2010 (редактирано) Не знам дали само при мен се получава такъв бъг, но някой теми сблъскват иконите нагоре. Предполагам защото сменят и док-а, а не са добре оптимизирани за iOS 4 или въобще не са. Досега ми се беше случвало да повдигне с един ред нагоре,а днес ми се случи това : като ми разрешаваше да пипам (стартирам,местя,трия) само нещата на док-а, от "search" също не можах да стартирам нищо. Нервирах се, вече виждах рестора, но се сетих и за много лесното решение на проблема, а именно през iTunes да преместя "settings" на док-а. Дано е полезно за някой. Редактирано Юли 4, 2010 от roll2puff Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Юли 15, 2010 Сподели Публикувано Юли 15, 2010 iOS 4.0 Status Bar Icons.rar Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Юли 24, 2010 Сподели Публикувано Юли 24, 2010 transparentstatusbarforios4_1.0_iphoneos-arm.deb Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Юли 28, 2010 Сподели Публикувано Юли 28, 2010 Blu Ui Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Юли 31, 2010 Сподели Публикувано Юли 31, 2010 (редактирано) Кък мога да сменя цвета на часовника в локскреена? И този проблем с цифрите може ли да се оправи? Редактирано Август 1, 2010 от uomoto Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 1, 2010 Сподели Публикувано Август 1, 2010 Проблемът с цифрите, вероятно е от шрифта който ползваш - избери си друг. За часовника прочети по - обстойно постовете на mupo в тази тема, всичко е написал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Август 1, 2010 Сподели Публикувано Август 1, 2010 (редактирано) Оправих проблема, сега почвам да чета. Мерси пак за помощта. П.П. Промених шрифта къкто каза и се орпавиха цифрите, но все още търся за цвета на часовника на локскреена.. Редактирано Август 1, 2010 от uomoto Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.