Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Въпреки всичко описано, имам проблем със смяната на тапета зад иконите. Исползвам WinterBoard и разбрах, че е от голямо значение подредбата на опцийте в самата програма. Темата се слага(иконите се променят, diler-ът, и lockdown-картинката), но картината зад иконите винаги си остава черна, въпреки че в темата си има wallpaper.png.

При всяко слагане на нова тема, Wallpaper-ът ми си остава черен. Ако някой има отговор, моля пишете.

- Nix

Публикувано

Wallpaper.png, с главно W

Публикувано

Всичките теми, които имам имат Wallpaper с голямо w. Това не е проблемът при мен...

Продължавам разучаването. :smile:

Публикувано

В WinterBoard отбелязал ли си User Wallpaper? Пробвай да видим.

Публикувано

Ето това са моите опции в WinterBoard:

1.User Wallpaper - с тикче

2.oldmanworld (това ми е темата - погледнете как трябва да изглежда картинката зад иконитe http://www.mbtheme.com/Iphone_theme/200 ... 11604.html , а тя вмомента е черна) - с тикче

3.Saurik

4.User Lock Bckground

5.Solid Status Bar

6.Dim Icons

7.DigitalGroupCool2

8.Transparent Dock

9.Server Lock Example

10.No Undocked Icon Labels

11.No Docked Icon Labels

12.Black Navigation Bars

С две думи - имам user wallpaper, имам тема и няма повече какво да направя...

Публикувано

След като си сложил тапета в папката на темата, сега махни отметката от User Wallpaper и виж какво ще стане.

Публикувано

Не съм сложил тапета в папката на темата. В самия файл с темата си има Wallpaper.png , но нещо не го прилага, а си остава черен както при всички други теми с техен wallpaper, които съм слагал.

Премахнах тикчето от User Wallpaper, но все същото. Изпробвах доста неща и се чудя дали няма някаква друга програма за теми която вече ще ми оправи картинките.

Публикувано

Сложи тикче на User wallpaper, качи с тюнса снимката в photos, и от settings/wallpaper избери снимката и респрингни!

П.П. МАХНИ я от темата обаче.

Публикувано

Изтрих картинката от темата, качих я чрез ITunes и я зададох като Wallpaper, но отново нищо не се получи...

Някакви други предложения?

Публикувано
Сложи тикче на User wallpaper,
?
Публикувано

Да, наистина сложих... Но явно не е проблема нито в WinderBoard, нито в темите, които тегля. Начина, по който си слагам мата тема е чрез iPhoneBrowser -

Wallpeper.jpg

Добавям папката с истеглената тема в дясното прозорче и тя преминава при другите в WinterBoard. Но незнайно защо никога нямам Wallpaper зад иконите. За User Wallpaper опитах по всякакъв начин - User Wallpeper с тикче да е над името на темата, която съм сложил и обратно - под нея, но отново няма никакъв ефект.

Публикувано

Я качи тази тема някъде да и метнем по едно очо.

Публикувано

За какво да я качвам при положение, че при всички теми Wallpaper-ът ми е черен...

Публикувано

Защото съм сигурен, че бъркаш некъде и ще ти бъде оказана помощ. Качи я и ще видиш

Публикувано

Ето как трябва да изглежда самата тема - http://www.mbtheme.com/Iphone_theme/200 ... 11604.html . Всичко си е наред и ми става точно както е показано, но синия Wallpaper, който е зад иконите си остава черен... Ето линк за директно теглене - http://www.mbtheme.com/uploads/soft/the ... 145705.rar .

Надявам се да имате някакви предложения за решаване на проблема ми :confused:

Публикувано

Не че има някакво значение, но влез през iFunBox в Library/Themes и изтрий всичко което не ползваш. Прегледах темата и не видях нищо нередно, ето ти я по изчистена. Тествай.

[download:21gwc9sm]http://dox.bg/files/dw?a=9846c7b0b5[/download:21gwc9sm]

Публикувано

Направих посоченото от теб, но продължава да си няма Wallpaper. Подозирам, че или трябва да се сложат някакви файлове в IPhone-а, или други такива са били изтрити(телефонът е взет нов).

Ето как продължават да изглеждат темите ми:

Това е горепосочената

IMG_0084.pngIMG_0085.pngIMG_0086.png

Публикувано

Nixing, опитай с преинсталация на MobileSubstrate и/или WinterBoard от Cydia

Публикувано

Явно нещо на телефона не е било в ред още когато са ми го дали. След като си го JailBreak-нах наново, всичко се оправи. Наистина благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат - страшни сте! :razz:

2a.png1a.png3a.png

Публикувано

имам проблем с функции на winterboard - 1.transparent dock и 2.famous quotes

за 1. когато го активирам в WB не се променя нищо дока не става прозрачен

за 2. инсталирал съм приложението което изважда при заключен телефон цитати но когато стартирам приложението ми изчезва wallpaper и оства само черен екран

някой имал ли е подобни проблеми и има ли решение за тях?

Публикувано

Здравейте искам да попитам как мога да заменям иконките на темата чрез ifunbox тоест тези иконки които не ми се показват на темата като влезна в нея чрез програмата и друго как да сменям тапета :eek: значи сменям го но тои не ми се променя

благодаря ви

Публикувано
alfanasko, опитай с преинсталация на MobileSubstrate и/или WinterBoard от Cydia

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...