John Digweed Публикувано Септември 4, 2009 Сподели Публикувано Септември 4, 2009 Много ти благодаря братко номер 1 си Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Въпреки всичко описано, имам проблем със смяната на тапета зад иконите. Исползвам WinterBoard и разбрах, че е от голямо значение подредбата на опцийте в самата програма. Темата се слага(иконите се променят, diler-ът, и lockdown-картинката), но картината зад иконите винаги си остава черна, въпреки че в темата си има wallpaper.png. При всяко слагане на нова тема, Wallpaper-ът ми си остава черен. Ако някой има отговор, моля пишете. - Nix Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 7, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Wallpaper.png, с главно W Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Всичките теми, които имам имат Wallpaper с голямо w. Това не е проблемът при мен... Продължавам разучаването. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 В WinterBoard отбелязал ли си User Wallpaper? Пробвай да видим. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Ето това са моите опции в WinterBoard: 1.User Wallpaper - с тикче 2.oldmanworld (това ми е темата - погледнете как трябва да изглежда картинката зад иконитe http://www.mbtheme.com/Iphone_theme/200 ... 11604.html , а тя вмомента е черна) - с тикче 3.Saurik 4.User Lock Bckground 5.Solid Status Bar 6.Dim Icons 7.DigitalGroupCool2 8.Transparent Dock 9.Server Lock Example 10.No Undocked Icon Labels 11.No Docked Icon Labels 12.Black Navigation Bars С две думи - имам user wallpaper, имам тема и няма повече какво да направя... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 След като си сложил тапета в папката на темата, сега махни отметката от User Wallpaper и виж какво ще стане. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Не съм сложил тапета в папката на темата. В самия файл с темата си има Wallpaper.png , но нещо не го прилага, а си остава черен както при всички други теми с техен wallpaper, които съм слагал. Премахнах тикчето от User Wallpaper, но все същото. Изпробвах доста неща и се чудя дали няма някаква друга програма за теми която вече ще ми оправи картинките. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Сложи тикче на User wallpaper, качи с тюнса снимката в photos, и от settings/wallpaper избери снимката и респрингни! П.П. МАХНИ я от темата обаче. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Изтрих картинката от темата, качих я чрез ITunes и я зададох като Wallpaper, но отново нищо не се получи... Някакви други предложения? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Сложи тикче на User wallpaper,? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Да, наистина сложих... Но явно не е проблема нито в WinderBoard, нито в темите, които тегля. Начина, по който си слагам мата тема е чрез iPhoneBrowser - Добавям папката с истеглената тема в дясното прозорче и тя преминава при другите в WinterBoard. Но незнайно защо никога нямам Wallpaper зад иконите. За User Wallpaper опитах по всякакъв начин - User Wallpeper с тикче да е над името на темата, която съм сложил и обратно - под нея, но отново няма никакъв ефект. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Я качи тази тема някъде да и метнем по едно очо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 За какво да я качвам при положение, че при всички теми Wallpaper-ът ми е черен... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Защото съм сигурен, че бъркаш некъде и ще ти бъде оказана помощ. Качи я и ще видиш Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Ето как трябва да изглежда самата тема - http://www.mbtheme.com/Iphone_theme/200 ... 11604.html . Всичко си е наред и ми става точно както е показано, но синия Wallpaper, който е зад иконите си остава черен... Ето линк за директно теглене - http://www.mbtheme.com/uploads/soft/the ... 145705.rar . Надявам се да имате някакви предложения за решаване на проблема ми :confused: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 8, 2009 Сподели Публикувано Септември 8, 2009 Не че има някакво значение, но влез през iFunBox в Library/Themes и изтрий всичко което не ползваш. Прегледах темата и не видях нищо нередно, ето ти я по изчистена. Тествай. [download:21gwc9sm]http://dox.bg/files/dw?a=9846c7b0b5[/download:21gwc9sm] Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 9, 2009 Сподели Публикувано Септември 9, 2009 Направих посоченото от теб, но продължава да си няма Wallpaper. Подозирам, че или трябва да се сложат някакви файлове в IPhone-а, или други такива са били изтрити(телефонът е взет нов). Ето как продължават да изглеждат темите ми: Това е горепосочената Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 9, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 9, 2009 Nixing, опитай с преинсталация на MobileSubstrate и/или WinterBoard от Cydia Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Септември 9, 2009 Сподели Публикувано Септември 9, 2009 Явно нещо на телефона не е било в ред още когато са ми го дали. След като си го JailBreak-нах наново, всичко се оправи. Наистина благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат - страшни сте! :razz: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 9, 2009 Сподели Публикувано Септември 9, 2009 Значи Миро, е бил прав. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vcohen Публикувано Септември 10, 2009 Сподели Публикувано Септември 10, 2009 имам проблем с функции на winterboard - 1.transparent dock и 2.famous quotes за 1. когато го активирам в WB не се променя нищо дока не става прозрачен за 2. инсталирал съм приложението което изважда при заключен телефон цитати но когато стартирам приложението ми изчезва wallpaper и оства само черен екран някой имал ли е подобни проблеми и има ли решение за тях? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alfanasko Публикувано Септември 16, 2009 Сподели Публикувано Септември 16, 2009 Здравейте искам да попитам как мога да заменям иконките на темата чрез ifunbox тоест тези иконки които не ми се показват на темата като влезна в нея чрез програмата и друго как да сменям тапета :eek: значи сменям го но тои не ми се променя благодаря ви Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 16, 2009 Сподели Публикувано Септември 16, 2009 alfanasko, опитай с преинсталация на MobileSubstrate и/или WinterBoard от Cydia Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alfanasko Публикувано Септември 16, 2009 Сподели Публикувано Септември 16, 2009 стана направих му update през cydia и се получи все пак благодаря за ъкъла Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.