The Shaman Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 http://img694.imageshack.us/i/imagelde.jpg/ http://img64.imageshack.us/i/imagedvw.jpg/ 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Ами некакви сертификати (картинки) 1 Цитирай
lubomir_stoilov Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 http://www.powerpage.org/2011/01/19/rumor-personal-hotspot-feature-could-come-to-iphone-3gs-under-ios-4-3/ Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Добре де, "прасни" му един превод. Какво разбрах на кратко: В iLounge са получили анонимен сигнал, че Hot-Spot на IOS 4.3 ще работи както на iPhone 4 така и на iPhone 3GS. Според източници, който са изпитвали първата бета версия на IOS 4.3, функцията работи на 3GS точно, включително възможността за споделяне на 3G мрежата на устройството през Wi-Fi. Функцията може да се намира в операционната система, но не се появява в потребителските Настройки освен ако не е била разрешена от своят оператор. Възможно е Apple да са премахнали функцията преди публична версия на обновяването. Има я, нема я. Играеме си на: Намери Hot-Shots (смотаняци). Чудно, при бетата на iPhone 4 има Hot-Spot. При бетата на iPad има Hot-Spot, а при бетата на iPhone 3GS има Hot-Shots (първа и втора серия). Hot-Spot-та са го скрили някъде в дъното на файловата система и евентуално, могат да го пуснат (евентуално) във финалната версия. Чекай стрино, чепкана вуна...... 2 Цитирай
mupo Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Благодаря за картинките, предполагах че е нещо такова Няма нужда да питам дали нашата родина я има в списъка с държавите, нали? Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Е има я, Europa. Нали сме си едно 1 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Аз си мисля, че ще на принципа на активиране на FaceTime. На ФО няма да има проблеми, а на другите ще му лепнат един пач в Cydia и опа. Цитирай
Severus Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Ще е на принципа - Искате ли ъпдейт на carrier settings, и като отговориш с "yes" - сбогом на това меню Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 А в N88AP.plist май беше на3гс ,не може ли да се пипне , да се пусне - HotSpot true примерно !? Цитирай
direct3d Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 @naidenoff как си направи тела на български ? Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 @naidenoff как си направи тела на български ? Да поясня. Защото ЛС ми се препълни? Тези шотове са направени, докато бях на iOS4.3. Поради това че не открих никаква разлика с iOS 4.2.1, и невъзможноста за джейлбрейк, направих даунгрейд към iOS 4.2.1, с помоща на neol23 и с къстъм (единствения възможен вариант, поради обновяването на бейзбанда - 5.16.00, да не се бърка с 6.15.00) Тези шотове са правени, след като даунгрейднах на iOS 4.2.1 и качих iPhonetic 4.2.1 (уважавам труда на VladTheImpaler и предпочитам, телефона ми да комуникира с мен на родния ми език). Моля въпроси от рода: Как качи Български на iOS4.3, да не ми бъдат задавани. Написах че Cydia крашва веднага, а пълноценен джейл (респективно, iPhonetic 4.2.1) без Cydia не става. Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Няма смисъл Лъчо, нас с 3GS-те леко-леко ни избутват в ъгъла. Пророкувам че iOS 4.3 ще е "Лебедовата песен" на 3GS-та Сам видя че бета1, по-нищо не се различава с iOS 4.2.1 та даже и с 4.1 Даже нямаше и менюто за повторение на SMS-те. и гредата. Пълна излагация. Не очаквам в бета2 да е по-различно. Ще изчакам направо финалната версия. p.s Но ако ти падне някой линк за бета2 на 3GS-ка давай. Нямам си работа, а и знаеме вече "Хватката" с даунгрейда, що да не пробваме (може и да искочи "Hot-Spots"). Поне ще осведомим потребителите с 3GS-ки, какво да очакват (неочакват). Цитирай
bgdn Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Има 4.3 beta 2 вече. Но не знам какви са промените? Има ли тестери на линия? Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Тей ме наа...... давай една бетка2, да я пардашна. Цитирай
bgdn Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Билда е толкова нов, че наравно с останалия свят ще видим какво е новото. Даже не е изтекла и информация по неофициалните канали. Има един тестер на iPad и на iP4 засега. И още един на iP 3Gs. Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Свалям, утре сутрин докато си пия кафето ще "пердаша". Инфо за новата бета2, около 09:00. Цитирай
Bad To The Bone Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Билда е толкова нов, че наравно с останалия свят ще видим какво е новото. Даже не е изтекла и информация по неофициалните канали. Има един тестер на iPad и на iP4 засега. И още един на iP 3Gs. Градски, ако дадеш линк за iPad ще тествам и бета2. Цитирай
Severus Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Дали ще го има това в iPhone5 и дали това ще означава по-голям екран (с премахнат хоум бутон)? Защото на 3.5" екран, не си представям движения с 4 и 5 пръстта.... Цитирай
bgdn Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 @Bad To The Bone - аз линк мога да ти дам, но ще ти направи устройството неизползваемо. Виж на naidenoff писанията след слагането. Трябва да се активира като ми дадеш UDID-то си. @ammcfc Може да минават на 4.3" или по-голям? Цитирай
Bad To The Bone Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 @ bgdn Аз сам с бета1 сега си работи ок, сидиа не ми трябва. Без Скайпа и Сафари но сам сложил iCab за браузер. Аз го "хактивирам" така че не ми трябва дев. акауунт. Мога да ти изпратя и UDID-то, на ЛС ако кажеш. Благодаря. Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Както обещах, ето и отзиви за новата бета2 (8F5153d) за iPhone 3GS. Бейзбанда е запазен на 5.16.00 (явно ще си остане). Като цяло телефона ми се струва по-бавен. При бета1 (8F5148b)телефона беше по-бърз. Слайда между екраните и менютата е някакси "Мазен". При набиране или отваряне на приложение, за момент екрана става черен. Промени от бета1 аз не намирам (освен по-бавната работа на телефона), като изключиме че тук е добавено менюто за напомняне за получен SMS. Друго няма, аз още си търся менюто за Hot-Shots (смотаняци). Ето и шотове, на бета2(8F5153d). Ако някой забележи нещо което пропускам, да пита. За съжаление, ще направя даунгрейд на iOS 4.2.1 къстъм, защото бета 2 е много бъгава. Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 С риск да се повторя, пробва ли да добавиш в n88ap.plist a hotspot true Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Да, пробвах още на бета1. Сега също пробвах, резултат никакъв. Цитирай
bgdn Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Значи - може FW-то за 4-ка и за 3-ка да са напълно различни и ти да си го включваш и обаче функционалноста да липсва изобщо. 4-ката има сякаш много по-добър power management и ме съмнява че го използват активно. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.