Grievous Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 В Cydia лежи версия 4.4.4, може ли да се намери лек? Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 (редактирано) Може да се излекува директно на телефона с iFile, но е голяма играчка (13 стъпки ) http://bbs.weiphone.com/read-htm-tid-994767.html това е един Tutorial как да си го излекуваш, след което винаги ще ти показва, че ти остават 9 дни до изтичане на лиценза. Не съм го пробвал, защото моята версия на MyWi съм я купил и е с редовен лиценз. Ако някой му се рискува и занимава, нека да опита и да сподели. Предполагам, че съвсем скоро ще се появи готово решение edit: Сега намерих пак в един Китайски форум ( http://www.mitbbs.com/article_t/Apple/31348775.html ) едно по-лесно решение. Ръководството е за MyWi 4.3.4-8, но един от потребителите твърди, че този метод работи и на 4.4.4 http://appinsect.com/2010/08/how-to-get-mywi-4-3-4-8-cracked-no-rock Редактирано Август 14, 2010 от johnnybravo 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 26, 2010 Публикувано Август 26, 2010 И вторият метод, към който съм дал линк работи и мисля, че е по-лесен за изпълнение, по-кратък като стъпки и най-важното - работи! Днес го пробвах на новият ми iPad, защото се оказа, че милите хорица от Rock Your Phone Team са едни алчни ******************. Платил съм им 20$ за MyWi (9.99$ лиценз за MyWi 3.x.x & 9.99$ лиценз за MyWi 4.x.x), но мога да си го ползвам само на едно устройство. За това бях принуден да търся друго решение 1. Отворете Cydia и добавете този сорс: repo.woowiz.net 2. В търсачката на Cydia напишете MyWi и инсталирайте MyWi (No Rock) от сорса repo.woowiz.net. 3. Връщате се в Cydia и в търсачката пишете Rock и го инсталирате 4. Отворете Rock и си инсталирайте от него MyWi Trial, за целта на мен ми се наложи да си създам нов Rock ID. 5. Сега отворете MyWi и се наслаждавайте на 3000+ Trial периода edit: Преди малко се появи версия 4.6.1. След като направих Update и магията се развали, Trial периода се стопи на 8 дни 3 Цитирай
BANNN Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 Жив и здрав да си johnny. Всичко работи на 6 и с новата 4.6.2 версия. Всичко което е нужно да се направи е да се изчистят всички файлове на MyWi и Rock и да се следва ръководството което си дал. 2 Цитирай
drinchev Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 аз се чудя .. какво се е променило в MyWi ( No ROCK ) от версия 3.4.3 нататък.. Има ли голям смисъл да update-вам ? Цитирай
BANNN Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 До колкото си спомням при 3.4.3 няма таб за USB или и липсваха някакви настройки. Цитирай
BANNN Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 com.mywi4_4.6.2_iphoneos-arm.deb http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
dadada21 Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 Възможно ли е да пусна интернет на телефона от компютъра и с тази програмка да пусна wifi на лаптоп ? Ако да, може ли името на програмата за интернет от комп към iphone ? Цитирай
Grievous Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 Разгледай този сайт, там е обяснено стъпка по стъпка как се прави, но мисля, че трябва да си с Windows 7. Иначе програмката е безплатна и тествана от мой приятел. Работи. Цитирай
dadada21 Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 неможах да разбера от поста ти как да вържа телефона към интернета на компютъра ...иначе мерси за отговора Цитирай
Grievous Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Елементарно. По думите ти разбирам, че не разполагаш с WiFi рутер във вас . Е тази програма, която съм ти дал превръща лаптопа в рутер. Цитирай
dadada21 Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 ама аз искам iphona да превърна в рутер и то не 3г рутер ами lan рутер (така да се каже) Цитирай
John Digweed Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Прочети първата странци на темата. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 И не само... От една страна цялата тема, от друга- чрез търсачката- темата за операцията, която искаш да правиш. Освен това първо се образовай в опциите и настройките за шерване на нет под Windows от XP до 7, които при наличие на лан карта са не само повече от елементарни, но и самото шерване е достатъчно добре обяснено тук. Само да има кой да потърси и почете, вместо да спами в неподходяща тема ... 1 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 MyWi 4.6.2-3 1. Отворете Cydia и добавете репото: repo.woowiz.net 2. Намерете MyWi (No Rock) от същото репо и го инсталирайте 3. Отворете Cydia и инсталирайте RockApp (Стартирате MyWi, регистрирате се за RockID, ако вече имате само се логвате) 4. Сега изтеглете MyWi TRIAL от RockApp използвайки вашето RockID 5. След като рестартирате телефона отворете MyWi и ще видите 3365 Trial период Цитирай
BANNN Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Ами аз съм с нея и смея да твърдя, че безотказния начин на johnny действа безотказно! Само, че при мен периода е 3602 дена. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Затова и аз съм дал него. Сравни ги. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Мой не съм казал обратното. Само искам да добавя, че версията е която съм дал на предната страница ( #58) след поста на johnny понеже в Rock не ми е излизал ъпдейт. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Излезе ъпдейт до v4.7.7. Ъпдейтвате спокойно без притеснения ако сте направили стъпките по горе. Триала си остава. MyWi v4.7.7 - оригинален .deb И минутка за реклама, можете също да си го добавите от моето репо - cydia.myrepospace.com/GPower/ 1 Цитирай
uponone Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 MyWi 4.6.2-3 1. Отворете Cydia и добавете репото: repo.woowiz.net 2. Намерете MyWi (No Rock) от същото репо и го инсталирайте 3. Отворете Cydia и инсталирайте RockApp (Стартирате MyWi, регистрирате се за RockID, ако вече имате само се логвате) 4. Сега изтеглете MyWi TRIAL от RockApp използвайки вашето RockID 5. След като рестартирате телефона отворете MyWi и ще видите 3365 Trial период Направих всичко описано и след като не успях да подкарам WiFi tethering нещо се прецака WiFi-то на телефона(изгуби връзка) влязох в Settings, но не успях да вляза в WiFi телефона просто заби. Излязох с Home бутона и след това натиснах Sleep бутона и телефона ИЗКЛЮЧИ и не искаше да се включва със Sleep бутона и успях да го подкарам след задържане на Home+Sleep за около 10-15сек. Включих телефона и продължих с пробите. Беше ред на подкарване на интернета през USB. След като му дадох да го споделя през USB в програмата отгоре в синьо ми изписа "Internet tethering down: 0kb up: 0kb".. нещо такова. След това пак пробвах да дам ON на Tethering, но телефона мисли мисли после ме пита може ли да пробва в Airplane мод (това можело и да оправи проблема). Пробвах и с двата начина, но не успях да подкарам интернет по никакъв начин. Както и да е.. това, че 2 пъти телефона ми заспа... за мен е достатъчно да се откажа от тази програма. Въпроса ми е кое трябва да изтрия за да се махне всичко инсталирано? (Rock и MyWi от Cydia достатъчно ли е?) Цитирай
BANNN Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Не си направил нещо както трябва! Програмата работи на 6. Погледни на предната страница пост #51 за да видиш как да премахнеш всички гадинки. Цитирай
uponone Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (редактирано) Махнах всички гадинки.. инсталирах отново, но същото положение. След опит за пускане на WiFi tethering изведнъж както телефона ми е свързан към wifi ми изписва, че нямам връзка и интернета спира. След като вляза в Settings и натисна WiFi и менюто забива. Не мога да намеря в Rock - "MyWi TRIAL" намирам само: MyWi 4.0 19.99$ ; MyWi(No Rock) ; MyWi Cracked ; До сега опитите ми бяха с MyWi 4.0 тъй като не намирам TRIAL. Редактирано Септември 14, 2010 от uponone Цитирай
BANNN Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Казах ти аз, че някъде бъркаш! Хайде да направим пак операцията по премахването на всички гадове и рестарт на телефона. След като започнеш Наблегни на 4. Отворете Rock и си инсталирайте от него MyWi Trial, за целта на мен ми се наложи да си създам нов Rock ID. П.П.- Алтернатива ! 3. Отворете Cydia и инсталирайте RockApp (Стартирате MyWi, регистрирате се за RockID, ако вече имате само се логвате) НЕ СЕ ЛОГВАШ СЪС СТАРИЯ АКАУНТ А ПРАВИШ НОВ !!! За това не ти дава да изтеглиш MyWi TRIAL а ти показва MyWi 4.0 19.99$ Хвърли един поглед на ръководството на johnnybravo пост #57 . Алтернатива 2 Триеш всички остатъци, рестартираш телефона, добавяш моето репо и инсталираш MyWi (No Rock) и не се разправяш с глупости! Цитирай
uponone Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (редактирано) Изтрих всичко инсталирано и всичко което пише в #51 пост. Инсталирах всичко по стъпките на johnnybravo. Направих си нов акаунт както ми каза. И като вляза в Rock отново не ми намира MyWi TRIAL. Чета и правя всичко което пишеш. Може проблема да е друг. Като отворя MyWi още преди да е инсталиран TRIAL, който така и не ми се показва ми пише, че имам 3618 дни... А уж съм с нов акаунт и съм изтрил всичко старо... (по назад в темата пишеше, че при първото отваряне ще ми изпише 9 дена) Редактирано Септември 14, 2010 от uponone Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.