BANNN Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Я ми кажи къде в поста на Джони видя, че трябва да пуснеш програмата преди да си сложил Трейла ? Ако успееш да ми отговориш адекватно паля колата и идвам да ти я инсталирам. Цитирай
uponone Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 А как да си направя нов акаунт? В Rock ти дава само да го напишеш, а като влезеш в MyWi първият път можеш да си направиш нов. "3. Отворете Cydia и инсталирайте RockApp (Стартирате MyWi, регистрирате се за RockID, ако вече имате само се логвате) 4. Сега изтеглете MyWi TRIAL от RockApp използвайки вашето RockID" Цитирай
BANNN Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 http://rockyourphone.com/ Пост #57! Цитирай
BANNN Публикувано Септември 20, 2010 Публикувано Септември 20, 2010 За тези който искат да имат последна версия на MyWi v4.7.7, но не искат да инсталират Rock. Изтегляте MyWi 4.7.7 от репото на ModMyi Стартирате за да Ви даде 3 Day Trial (ако Ви покаже, че неможе да се initilise рестартирате и пускате отново MyWi) Отваряте Cydia и инсталирате MyWi (iOS4) от моето репо Рестартирате 3 дневния лиценз няма да изтече. Надявам се да съм помогнал на всички. 2 Цитирай
DaDurty Публикувано Септември 20, 2010 Публикувано Септември 20, 2010 EDIT: Забелязвам следния проблем - след инсталацията не иска да ми хваща автоматично вече запаметените WiFi мрежи, след като пусна телефона - трябва всеки път да влизам в Сетингс и да избирам мрежа ... Паролите поне ги помни . Има ли някой подобен проблем?! аз също позвам последната версия на програмката.. инсталирах я и след това упдейтнах точно от репото на Gpower... аз нямам проблема, за който споменаваш ти с откза да се закача към вече познатите WiFi мрежи. Пища за да кажа че имах такъв единтичен проблем, но при мен се появи след като си инсталирах допълнителна програмка за търсена и запаметяване на WiFi мрежи, а именно eWiFi се казваше тя, мисалта ми е да провериш ако ест имаш др такава подобна програма, да не би случайно и при теб да се "карат" по между си... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 @DaDurty - не знам кои програми се карат, но ще ти се карам аз. Престани да пишеш като първолак, купи си речник по правопис ако е нужно. Цитирай
DaDurty Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 @DaDurty - не знам кои програми се карат, но ще ти се карам аз. Престани да пишеш като първолак, купи си речник по правопис ако е нужно. ЩЕ ЗАМЪЛЧА...направи се на интересен... печелиш 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 Това, че ти се ще да замълчиш би било добре, ако наистина го бе направил, вместо ти да се пробваш да се правиш на интересен с репликиране на забележка ( то основателна) на мод. Запознай се с правилата, и повече не рискувай, а прави каквото ти се казва. Защото следващият път няма да съм кротка и само да предупреждавам с 4 точки... Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 (редактирано) Нещо не се получава. Всичко направих както трябва, но триал периода всеки ден ми пада. Днес вече ми остават 2 дни. Редактирано Октомври 2, 2010 от joroiliev Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 MyWi 4.8.1 Fix for 4.1 USB usersFix for when WiFi is powered off prior to turning on MyWi Improved UI Switch on/off response За тези, които искат нова инсталация на MyWi 4.0; Инсталирате MyWi 4.0 v4.8.1 от Cydia Рестартирайте IPAD / iPhone Стартирате MyWi 4.0 v4.8.1 за да видите "3-дневен пробен период" Инсталирате този пакет Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Само да добавя, че ресторнах два телефона заради MyWi. Мобилният интернет се губи и да се появи за малко са нужни няколко (3-4) респринга. Цялостно почистване на файловата система също не помогна. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 При мен е безотказен ФО iPhone 4! П.П. -Ето друг вариант Изчиствате всичко Инсталирате v4.8.1 от репото на ModMyi - не deb. Рестартирайте Отваряте MyWi за да сте сигурни, че ще се отвори. Тя вероятно ще Ви каже, че трябва да я купите. Игнорирате съобщението и затваряте MyWi. Отваряте файловата с-ма и отивате на var/stash/applications/mywi.app Намирате MyWiApp и го отваряте с текстови редактор, изтривате всичко в него и поставяте това: #!/bin/bashPath=$(dirname "$0") ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T") x=exec "date" "-s 2010-09-14" { sleep 3; exec "date" "-s $ddd"; } & exec "${Path}"/MyWiApp_ в реда x=exec "date" "-s 2010-09-14" променяте датата до деня в който сте направили първата инсталация. ( Доста играчка ще падне ако не си спомняте кога сте я инсталирали, но можете да импровизирате! Моята е 2010-10-10 )Отворете MyWi, ако получите exit/reboot prompt, излесте веднага след това отворете MyWi отново и излезте бързо отново. Отворете MyWi за трети път и натиснете рестартиране. След като рестартирате телефона си отворете MyWi и трябва да Ви покаже проучване изтича в дни X Edit - Дори този вариянт е по-добър! Няма кракове няма нищо, смяна само на датата и всичко е 6 точки. Ето как да проверите датата на първата инсталация без да е нужно да помните или записвате където и да е. 1. Отваряте iFile на телефона и отивате на главната директория (ако не сте вече там) 2. Променяте режима на търсене Hierarchy, след това пишете MyWi. (Бъдете търпеливи, докато той търси) 3. Когато преключи търсенето, превъртете на доло и намерете файла LaunchedMyWi483 и кликнете върху синия бутон > 4. Превъртете надолу и датата, която търсите, е в"Last Modification" (Последна промяна). Успех и се надявам да работи на Вас! 1 Цитирай
kokolighta Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Само да добавя, че ресторнах два телефона заради MyWi. Мобилният интернет се губи и да се появи за малко са нужни няколко (3-4) респринга. Цялостно почистване на файловата система също не помогна. И при мен се получи същото, интересното е че през MyWi си работи мобилния интернет на лаптопа но на самия телефон не иска.Със 3г. 3.1.2 Ф.З. съм. Дали има решение на този проблем? Благодаря предварително. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Налична е версия 4.8.3 Просто следвате стъпките от пост #97. Тествано и работи. Цитирай
imanev Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Пробвано работи, но голяма игра падна с датата :-) Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Оправих се но защо навсякъде из всички форуми са написани че са на 6 реда а в действителност трябва да са на 1! #!/bin/bashPath=$(dirname "$0") ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T") x=exec "date" "-s 2010-09-14" { sleep 3; exec "date" "-s $ddd"; } & exec "${Path}"/MyWiApp_ Благодарение на тези 2 файла се оправих и видях къде е грешката. P.S. Иначе метода работи . Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Ето как да проверите датата на първата инсталация без да е нужно да помните или записвате където и да е. 1. Отваряте iFile на телефона и отивате на главната директория (ако не сте вече там) 2. Променяте режима на търсене Hierarchy, след това пишете MyWi. (Бъдете търпеливи, докато той търси) 3. Когато преключи търсенето, превъртете на доло и намерете файла LaunchedMyWi483 и кликнете върху синия бутон > 4. Превъртете надолу и датата, която търсите, е в"Last Modification" (Последна промяна). Успех и се надявам да работи на Вас! Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 22, 2010 Публикувано Октомври 22, 2010 От вчера постоянно ми дава това: Ресторнах, защото си помислих да не съм оплескал нещо, но пак така стана. Единствено ми работи и не ме кара да рестартирам ако сменя датата на инсталацията. Използвам по горният метод с това : #!/bin/bashPath=$(dirname "$0") ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T") x=exec "date" "-s 2010-09-14" { sleep 3; exec "date" "-s $ddd"; } & exec "${Path}"/MyWiApp_ Идея си нямам какво да правя вече. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 22, 2010 Публикувано Октомври 22, 2010 "Кихни" им, заслужават ги. 1 Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 (редактирано) Установих че след рестарт на устройството или след като падне батерията се получава това с "MyWi Not Initialized". След него трябва да се приложи отново това с 3-те рестарта описано по горе. Тогава автоматично датата се сменя на деня на инсталиране на програмата а часа става на 00:00 или на настоящит но с друга дата. Ръчно се сменя на настоящата и така явно се залъгва програмата и работи докато не наложи рестарт или да падне батерията. Снощи многократно пробвах и в крайна сметка стигнах до това заключение. Редактирано Октомври 23, 2010 от joroiliev Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 От вчера постоянно ми дава това: Ресторнах, защото си помислих да не съм оплескал нещо, но пак така стана. Единствено ми работи и не ме кара да рестартирам ако сменя датата на инсталацията. Използвам по горният метод с това : Идея си нямам какво да правя вече. Отворете MyWi, ако получите exit/reboot, излесте веднага след това отворете MyWi отново и излезте бързо отново. Отворете MyWi за трети път и натиснете рестартиране. След като рестартирате телефона си отворете MyWi и трябва да работи Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Това става така "MyWi Not Initialized" след всеки рестарт или като падне батерията и трябва да се приложи този метод с 3-те рестарта. Никъде не се споменава че тогава отново трябва да се направи същата процедура. Докато го останових този факт ми се наложи 3 да ресторна и точно когато се бях отчаял че няма да го бъде открих решението. Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 8, 2010 Публикувано Ноември 8, 2010 MyWi 4.9.9 в Cydia, но не са отбелязани какви са промените. На пръв поглед не виждам промени де. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Досегашния метод не работи. Не ъпдейтвайте. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.