Alxx® Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Логна ли се като developer в сидиа? Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Мисля, че не. Кажи как да се логна като такъв. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Cydia/Manage - отгоре има таб Settings. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Качих програмата но ми иска лиценз и се рестартира след като натиска trial ... И след рестарта на телефона пусна ли приложението на ново? Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Cydia/Manage - отгоре има таб Settings. След като качих statusbaricons качих MyWi и рестартирах телефона. След това пуснах приложението и натиснах Triel телефона се рестартира и сега всичко е ОК. Ако възникнат проблеми ще пиша. Настроих картата на "Computer-to-computer network" намира MyWi но уви не пуска интернет на лаптопа ... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2010 Публикувано Декември 24, 2010 Махни я тая настройка бре, тя е за споделяне от лаптопа. Търси си телефона както търсиш рутър. Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 В Wireless Network Connection показва MyWi по този начин Като се опитам да вляза ми изписва това Изпълнявам инструкциите но нет-а така и не идва Явно проблема при мен е в настройките на картата ... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Отдолу виждам едно хубаво BAD (On demand), а в настройките има отметка на Any available...(access point preffered) - това значи че винаги ще предпочете рутера. Първо прекъсни връзката с рутера(направи я да се свързва ръчно, не автоматично) и после опитай. Мисля че нещо ти липсва и в настройките на майуай, не би трябвало да я виждаш като ад-хок, а като аксес пойнт. Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Това са ми настройките на MyWi. Network to access - Any available network ли да го оставя или Access point. Махнах отметката от Automatically connect. п.п. Прави ми впечатление, че дори когато е спряна програмата пак намира wireless network-a Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Намира го, защото го е запаметил като профил за свързване. Изтрий сегашния профил(като ад-хок от лаптопа), остави mywi на аксес пойнт и се свържи наново. Цитирай
delmondo Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Програмата работи перфектно! Заслужава си паричките! Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Намира го, защото го е запаметил като профил за свързване. Изтрий сегашния профил(като ад-хок от лаптопа), остави mywi на аксес пойнт и се свържи наново. Трия сегашния профил на mywi от Preferred networks , пускам mywi и пак го намира като ад-хок . свързва се но не пуска нет .... На теб как са ти настройките на mywi ? И е крайно време да го пуснеш тоя skype :] п.п. Кажи си настройките на wireless картата на лаптопа. На всички стана само при мен не иска :mad: Цитирай
joroiliev Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Давал съм нет от mywi на над 70-80 лаптопа дето съм правил. С някои съм имал малки проблеми със свързването като например Acer и HP, но това се дължи на калпавите драйвъри дето сам си слага win7. След това сложа ли официалните си драйвъри всичко си тръгва нормално. Също ми се е случвало лаптопа да се свърже и да има индикация че има нет а да не може една страница да отвори . До сега останових че 2 модела wifi адаптери не се понасят много с mywi и първоначално трудно се свързват, но един път направят ли го след това нямат проблеми. Пробвай да изтеглиш най новите драйвъри за wifi-я ти. След това ако се кънектнеш с mywi изключи и включи няколко пъти програмата а на лаптопа се опитай да рефрешваш някоя страница докато не отпецне трансфера на интернет. Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 29, 2010 Публикувано Декември 29, 2010 Лаптопа ми е модел ASUS X51R. Качих последните драйвери на wifi картата. Пускам MyWi намира го като ад-хок, конектва се (прави го за около 3-4 мин иначе се свързва за секунди) но интернeт така и не идва Пробвай да изтеглиш най новите драйвъри за wifi-я ти.След това ако се кънектнеш с mywi изключи и включи няколко пъти програмата а на лаптопа се опитай да рефрешваш някоя страница докато не отпецне трансфера на интернет. Дори след тази манипулация пак не иска. Явно лаптопа ми не се разбира с MyWi... Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Преди малко си направих Update на My-Wi до версия 4.12.5. Новото, което забелязах е "Bluetooth Tethering" Цитирай
BANNN Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 MyWi 4.12.5 http://itunes.apple.com/linkmaker/ What's new - Bluetooth Tethering Option Added - Fix to stop "Not Initialized/Reboot Required" message after phone has been on for a few days. - BETA: Added vibrate/audio on new connection option Tnx WORTEL Премахвате старата версия и почиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия. Тествано и работи. Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 MyWi 4.12.6 v4.12.6- Fix for Bluetooth Tethering - Fix for DNS (for some users) Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Опитах се да кача последната версия. Права го по този начин НО като приключи инсталацията не ми дава "Finished with result code:0" ... явно не се разбира с някоя от програмите но не мога да установя точно с коя. п.п. ако може един линк на statusbaricons Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 MyWi 4.50.20 (including OnDemand) -Full http://itunes.apple.com/linkmaker/ Премахвате старата версия и изчиствате всички файлове! Инсталирате .deb фаила чрез iFile като задължително трябва да имате пуснат нет на телефона, респринг, стартирате приложението и след това рестарт. Работи с всички джейлбрейкнати iPhones (включително 2G/3G/3GS/4) и iPad на 3.1.2) 4.50.6 Initial Release-Added support for MyWi OnDemand -Auto Shutoff Timer -All new UI to make using MyWi even easier! -Active Users now shows device names Тествано е лично на iPhone4 - FW4.1/iPhone3G - FW3.1.3 Cracked by Wortel Цитирай
R32 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 На 3GS FW 4.0.1 работи идеално. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 MyWi 4.50.21 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Премахвате старата версия и изчиствате всички файлове! - Fix for iPad UI - Fix for iOS 4.0/4.0.1 OnDemand issue - Fix for Wep Key entry - Fix for uninstall error with OnDemand CRACKED BY WORTEL Цитирай
direct3d Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 След като ъпдейтнах на 4.2.1 и джейлнах, като инсталирам МyWi тази последната кракнатата ми излезе да цъкна trial, register и още нещо цъкнах триал и искаше ребуут след и сега постоянно като я пусна иска ребуут .. Как да го оправя и кои файлове да почиста ако може да ми кажете каде се намират, че нещо не се оправям c Ifile. Цитирай
turganay Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 Влизаш в iFile в Search пишеш MyWi натискаш върху Hierarchy и каквото ти излезе там го триеш и след това пак инсталираш. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 MyWi 4.51.1 **FULL** http://itunes.apple.com/linkmaker/ Fix for iOS 4.2.6 (Verizon Phone) Премахвате старата версия и изчиствате всички файлове! Инсталирате .deb фаила чрез iFile като задължително трябва да имате пуснат нет на телефона, респринг, стартирате приложението и след това рестарт. Работи с всички джейлбрейкнати iPhones (включително 2G/3G/3GS/4) и iPad на 3.1.2) Тествано и работи! CRACKED BY WORTEL Цитирай
B_A_D Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Като го инсталирам през iFile дава "Finished with result code:255" и после никъде не мога да го намеря нито като икона нито с serch-а на iFile. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.