adept Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 (редактирано) MyWi 4.52.2 **PATCH** Fix for OnDemand Negotiating issue for 3.2,4.0 Fix for WEP Key entry on iOS 3.1-3.1.3 Fix for Bluetooth Tethering on 4.2.1/Greenpois0n jailbreak license issue Fix for MyWi Not working when filesystem error Начин на инсталиране: 1. Премахвате старата версия и изчиствате всички файлове! 2. Инсталирайте оригиналната MyWi от Cydia 3. Инсталирайте този пач (4.52.2_ptc.deb (147.52 KB)) 4. Готово Редактирано Март 2, 2011 от adept Цитирай
BANNN Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 MyWi 4.53.1 - Fix for OnDemand detection of WiFi connectivity Цитирай
Grievous Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 MyWi 4.53.1 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
mufasata Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 (редактирано) Току що свалих MyWi последната версия от xSellize, лаптопа ми намира iphone4****MYWI, но не може да идентифицира... Със 7-цата съм. С неограничен интернет от Мтел iphone XL.. Пробвах със спрян Firewall, но пак не става... Прочетох цялата тема, но няма решение... Проблема решен... Ъпдейтнах драйверите.. рестартирах тела... реснах и компа... пуснах 3Г-то на тела пуснах програмата МайУи излезна ми Трафик бара пуснах да се свързва компа с мрежата на тела и докато търси "идентифицира" пуснах да зарежда някой сайт оафарито и ПИЛНА тела и на компа светна ще има нет през тела.. и готово.. Редактирано Март 19, 2011 от mufasata Цитирай
xprank Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Май стана... Не знайно как успях да инсталирам 4.0 - всичко си върви и е функционално като ми изписва 3 дневен пробен период. После смъкнах и инсталирах 4.53.1 патча, подкарах програмата и предупреждението за пробен период изчезна. Правилно ли съм инсталирал всичко? Надявам се в последствие да нямам някакви проблеми ?! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Опитах да изпробвам програмата, но нещо не ми дава IP на устройствата, които се връзват към мрежата. Инсталирана е на iPhone 4 4.2.1. Опитах с iPad да се свържа, мрежата я намира, но не ми дава IP - след известно време слага едно измислено 169.... Цитирай
zera Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 (редактирано) Вчера си инсталирах MYWI 4 Cracked 4,53,1 от sinful repo и работи перфектно с WIN XP и 7-ца. Редактирано Март 21, 2011 от zera Цитирай
xprank Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 Същото е и при мен. Два дни го пробвам с най-различни устройства. Работи перфектно с WinXP, Win7, Nokia N97, SE Experia Mini, HTC Touch2. Дори ги включих всички едновременно. Цитирай
BANNN Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Mywi 4.60.3 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Деинсталирате старата версия. Изчиствате остатъчните файлове и инсталирате по познатия начин. - WiFi Extender (Bridge WiFi to WiFi) (i4 w/ iOS 4.2.6+) - WPA2 Security (iPhone4 w/ iOS 4.2.6+) - Infrastructure/80211.N WiFi Tethering (i4 w/ iOS 4.2.6+) - SBSettings toggle (iPhone4 w/ iOS 4.2.6+) - Auto Bridge mode (USB all versions & WiFi on i4 w/ iOS 4.2.6+) - Improved performance and reduced memory - Crash fixes for MyWi App - Fix for Bluetooth Tethering without OnDemand license - Fix for USB enable/disable - Fix for OnDemand occasional reboots Цитирай
xprank Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Нужно ли ми е да деинсталирам по-старата версия и да слагам по-нова след като старата вече работи безотказно и няма никакви проблеми около нея ?! Цитирай
BANNN Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 MyWi 4.60.6 http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Fix for MyWi OnDemand (Server) after reboot- Fix for WiFi Tethering 4.2.6+ - Auto disable not monitoring activity Цитирай
mariankalfov Публикувано Март 28, 2011 Публикувано Март 28, 2011 При мен нещо не се получава. След като инсталирам приложението от Сидия (MyWi OnDemand) и после последният крак от темата тук уж всичко си е ок, но като направя мрежа и свържа лаптоп и иконата на WiFi-то на лаптопа става с удивителна и интернет няма. Освен това приложението ми прецаква WiFi-то на телефона и не мога да се вързвам автоматично към рутера вкъщи или където и да е другаде (трябва да го правя ръчно). След като разкарам всичко свързано с това приложение и рестартирам, проблема се оправя. Някой има ли представа защо се случва това? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Що ме прати да ровя в шеста глуха бре??? Не е в биг бос, а в моуд май ай. Сети се сам как да го свалиш. Цитирай
BANNN Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 MyWi 4.60.12 http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Official Deb http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Patch fix the blue tethering bar on the iPad/iPod on demand Цитирай
turganay Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 GPower, би ли обяснил как се прави това с пача, че как ли не опитах и не става. Цитирай
BANNN Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Инсталираш оригиналната MyWi 4.60.12 Инсталираш ПачаРестарт/Респринг - устройството ще влезе в сейф модВлизаш в Cydia и изтриваш Пача Цитирай
BANNN Публикувано Април 9, 2011 Публикувано Април 9, 2011 MyWi 4.60.14 Patch http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Fixed Bluetooth Tethering and MyWi OnDemand sporadic resets - Fixed Safe Mode when trial expired on 4.2.6+ 1 Цитирай
xprank Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Покрай ъпдейтите на Cydia омазах и MyWi и го разкарах. Сега искам да го сложа отново. Кое (от всички упоменати тук) ще бъде най-чистото инсталиране за iOS 4.0.1? Цитирай
BANNN Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Support for Verizon 4.2.7/8- Added option for Adhoc vs Infrastructure for iOS 4.2.6+ - Fixed Active User Count for iOS 4.2.6+ - Fixed data usage not correct when using status bar icon - Fixed Not Initialized Needs Respring Error (occurs after sometime) Инсталирате оригиналната MyWi 4.61.1 Инсталирате Пача Рестарт/Респринг - устройството ще влезе в сейф мод Влизате в Cydia и изтривате Пача Цитирай
taka87 Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 (редактирано) Още след пъррвата инсталация на тази програма на телефона ми ме пита дали искам триел весрия 4.7.7 съм инсталирал и аз дадох да и след това веднага започна да ми излиза по горе на колегата "joroiliev" екрана който се показва за "Ребут" или " Ексит " може ли малко помощ как се оправя това и как мога да ползвам програмата ? Редактирано Май 30, 2011 от taka87 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Да се сещаш да си погледнеш фърма с който си, и колко е съвместим с тая версия? А да почетеш преди да пипаш и питаш? Даинсталираш, и слагаш по–стара MyWi. И си оправи профила. Цитирай
FoxDie Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 Добрее... а сега е мой ред за въпрос... а именно както следва: Инсталирах си кракната версия от репото на SiNfuL(пише, че е 4.61.1) и искам да я вържа чрез блутут към лаптопът си, а с Wireless-ите им да ползвам нет от различни мрежи(или в случай, че едното устройство не намира мрежата, поради това, че хардуерът му е по-слаб - iPhone 3GS 32GB 4.1 Custom от Adamov + ultrasn0w от repo666) По друг начин мога да опиша ситуацията като следната: работя на място където мога да си ползвам лаптопа, но не хващам WiFi с телефонът си, а само с лаптопа, но пък бих желал да мога да си контролирам пуснатите от iTunes парчета с телефона чрез Remote. И така реших, че ако успея да вържа телефона с лаптопа чрез 'син зъб', лаптопа ще може да си ползва интернет от този, който едвам хваща и всичко ще е идеално. MacBook Pro A1260, Mac OS X 10.6.8 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 16, 2011 Публикувано Септември 16, 2011 MyWi 5 New Features and Improvements:iOS 5.0 Support! Faster performance Lower battery consumption Choose the In Use Indicator that you want: Status bar icon (no battery use) Blue pulsing bar (10% – 15% more battery) Adjust the WiFi transmit power (Between 30% and 100%) Battery consumption meter USB Bridge mode. (Connect your laptop over USB to the phones 3G or WiFi connection!), Finally make use of all that free WiFi your iPhone/iPad gets! Bluetooth Tethering Option now available (version 4.12+) 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Здравейте, коя версия да ползвам на програмата Mywi, за да работи с Ios5. Има в cydia Mywi 5.0, но е платена - няма ли кракната версия, или друга подобна, която да работи с ios5. Предварително Благодаря! Цитирай
kokich777 Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 (редактирано) Пробвай с PdaNet Cracked. Има и сериал за регистрация. Успех.... Редактирано Декември 18, 2011 от kokich777 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.