The Shaman Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 Нулира всичко. Контактите се върнаха, но... Цитирай
rumboni Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 Чичко Бил иска да почне на чисто с лапачката Цитирай
iphone 4 Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Здравейте При мен проблемът в новата версия на скайпа е в камерите,като пусна видео връзка много лошо се вижда доста е замазана картинката(в двете камери.При вас така ли е? С старата версия 3.0.1 се виждаше много добре. След това реших да върна старата версия,отначало не искаше да се инсталирва с итунеса но успях да я инсталирам с програмата iSpirit но сега немога да го подкарам(за 1-2сек. черен екран и веднага ме изхвърля от приложението) Може ли по някакъв начин да се реши този проблем? При вас камерите как работят,има ли разлика в качеството на изображението? Цитирай
vasko1987 Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 На мене пък ми забива видеото при разговорите. Дано има нов ъпдейт. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Той кога не е бил дърво Цитирай
iphone 4 Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Същата работа и с тази версия.Отново качеството на видео при разговор е много лошо Може ли по някакъв начин да си върна старата версия 3.0.1? Цитирай
koshmara Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 Разбира се че може Триеш тази версия и си качваш по старата. Пратих ти линк-а на ЛС Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 30, 2011 Публикувано Септември 30, 2011 ...и няма да я подкара изобщо, защото не е с твоя акаунт на компа. Е, нема такова дърво! По - скапано приложение за iOS не съм виждал досега! Краш, след краш, даже и просто да стои отворена - без да пипам нищо. За десет минути крашна 15-тина пъти и я заличих със страшна сила. П.П. Интересно ми е, някой колега програмист, да ми "светне": защо когато пусна скайп, на телефона пали sandbox като процес? Знам че приложенията от сидиа са сандбокс-нати(напр. MyTube), а апсторските - не. Цитирай
djcyperx Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Да попитам аз, в новата версия май и това моливче се появи пак докато пиша, преди ъпдейта не ми прави никой забележка за тоя молив, от 2 дена се почна...след ъпдейта. А по принцип дали има нормален начин да се махне, защото аз не виждам такъв? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Аз лично нищо не ти разбрах?! 1 Цитирай
djcyperx Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 (редактирано) Индикатор при писане. По принцип го мразя, в момента с новата версия излиза когато пиша. Преди не излизаше.Не виждам начин и да се махне? Между другото, коя точно беше предпоследната версия? Редактирано Октомври 2, 2011 от djcyperx Цитирай
miroslavm Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Ще може ли някой да ми прати skype 3.0.1,на лични.Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Другарчета, проумейте че апсторска програма, сваляна с конкретен акаунт - НЯМА КАК ДА ЗАПАЛИ ПРИ ВАС, АКО СТЕ С ДРУГ!!! Или сваляш от инсталъс, или се примиряваш с дръвцето, засега. Цитирай
iphone 4 Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Току що пробвах от инсталъс но отново не става.Програмата се инсталира нормално но неможе да стартира Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Свали я тогава от сайта им и я инсталирай сандбоксната, чрез iFunBox - така тюнсът няма да я вижда. Може би ще запали. П.П. Не трий най - новата, която си качил с тюнса, просто плясни тая отгоре. Цитирай
iphone 4 Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ!!! И така не става,отново не стартирва Направо лоша работа Цитирай
iphone 4 Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 Жива трагедия с тази версия, на получено и изпратено съобщение дори не пише нито час нито дата. То се разбра че по никъкъв начин неможе да се върне старата версия ,освен да се пращат меили на съпорта на скайп да си оправят бъговете Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 3, 2011 Публикувано Октомври 3, 2011 Какво толкова не ви харесва на приложението не знам? При мен пее! Цитирай
jein Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 (редактирано) смъкнах си версията до 3.1.3 и сега немога да инсталирам скайп.изтеглих това IMО... но нещо не кефи. По това което разбрах вариантът е чрез ifunbox да сложа по-стара версия, но от къде да я изтегля? и ако може някой по-подробно да ми обясни на ЛС стъпките (I`m lamer..) П).С. Инсталирах Installous и сложих по-стара версия всичко е ок Редактирано Октомври 4, 2011 от jein Цитирай
matsan Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Взе да ми писва от Микромеките.IM+ няма видео разговори,поне версията,с която съм аз. Цитирай
VladkoM Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Здравейте! Съжелявам ако го пише някъде по-нагоре но не го намерих. Искам да попитам. Трябва ли да се правят някакви настройки на Iphon-a за видео разговор през skype, аз се виждам но отсрещната страна не ми излиза камерата, защо така се получава? Цитирай
VladkoM Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Не, компютър е. С Iphone не съм го пробвал. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Не би трябвало да има проблеми. Естествено и компютъра трябва да има камера Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.