Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

А някой да е забелязал освен досега описаните бъгове дали има и невероятната способност да ти сваля от батерията дори при включен кабел ?

Публикувано

Понеже отскоро имам iphone, моля кажете как се минава под safe mod.

Благодаря предварително!

Публикувано

Деинсталирайте Clippy - програмата за copy/paste. Същата пречи на скайпа.

Явно и други неща пречат, защото на телефон, който не е джейлнат се държи добре.

Публикувано

Паметта му пречи на скайпа, когато започне да зарежда контактите и гърми.

Публикувано

Тази сутрин Skype бе пуснат напълно безплатно в AppStore. Сложих го и първите впечатления са, че се държи много добре. Няма проблем при чат и разговор. Контактите ти зарежда сравнително бързо. Кефи ме беее :goodpost:))

Публикувано

Държи се добре, защото нямаш джейл! :mrgreen:

Публикувано
Държи се добре, защото нямаш джейл! :mrgreen:

Аааа, може да си много прав тук :goodpost:

Публикувано

Освен Clippy, явно самият джейл му пречи... Кофти работа. Явно ще чакаме да се развият нещата...

Публикувано

Освен Clippy, трябва да махнете и mobile substrate (няма да ви работи winterboard , sbssettings, MySMS и всичко което го ползва)) и ще имате напълно работещ скайп :goodpost:

Другият (по-безполезнен) вариант е да изчакате авторите на clippy и mobile substrate да отреагират.

От Skype едва ли ще има някаква реакция, защото на телефон без джейл си работи нормално.

Публикувано

Аз предимно заради Mobile Substrate правя jailbreak, така че ще му пи**я на Skype-a.

Публикувано

Здравейте,

С iPhone 2G съм и друго освен Cydia, Mobile Installation, Boss Prefs и iPhonetic, нямам и Skype пак крашва. Въпросните Clippy и Mobile Substrate, не съм ги инсталирал никога.

Публикувано

Махайки Clippy и Мobile substrate при мен се реши проблема.

Имай предвид, че mobile substrate се качва като допълнителен пакет и е много вероятно да си го качил с някое приложение, което после си деинсталирал. Така че, отиди в Cydia-->Search и намери mobile substrate. Много е вреоятно да откриеш, че все пак го имаш инсталирано.

Публикувано

Мерси, получи се! Интересното беше, че за размер ми даде 0.0kb. За момента Skype се държи стабилно, проведох един разговор през Wi-Fi, чуваше се нормално.

Публикувано

Излезе ъпдейт на MobileSubstrate, Skype тръгна нормално. Работи си без да се налага да деинсталирам Clippy. С новият ъпдейт на MobileSubstrate не работи FiveIconDock.

Публикувано

Преди малко, точно преди да махна Мobile substrate, се появи ъпдейт, ъпдейтнах и за момента скайп си се държи добре.

Публикувано

Потвърждавам :goodpost: Всичко е ок! Чакаме само фикс за 3G.

Публикувано

при всеки различно действа ( или само при мен се е получило за сега )

ресторнах телефона и му качих този скайп но преди това обнових приложенията от Cydia и в списъка беше MobileSubstrate

след това натискам си на иконката на скайпа и ми излиза съобщение че неможе да се стартира ... махам MobileSubstrate пускам скайпа и пее без да си влизам в Safe Mode :)

при някои пречи а при други не ... интересна работа :goodpost:

Публикувано

След ъпдейта на MobileSubstrate всичко е ОК!Работи без проблем!

П.П. - FiveIconDock си работи.

Публикувано

Потвърждавам, че след ъпдейт на MobileSubstrate не крашва. Аз Clippy нямам, но имам hClippboard която явно не прави проблем, но също така и не работи (не се появява) в Skype :goodpost: :razz:

Публикувано

Аз забелязох, че след последният ъпдейт на MobileSubstrate всичко е ОК със Skype, само че не ми работи iKeyEx!

Което е доста неприятно! Ще чакаме нов ъпдейт! :goodpost:

Публикувано

Има нов ъпдей на Mobile substrate и с него вече работи и Five Icons Dock. Добра работа.

Публикувано

На мен не ми работи Backgrounder само със skype аз съм с 2.2 2G.

Публикувано

Да, Backgrounder и при мен не работи със Skype.

Публикувано

Ако гледаме колко бързо изкараха нова версия на Mobile substrate за да е съвместима със скайп, няма да ни се наложи да чакаме доста за да излезе нова версия и на Backgrounder-a ;)

Търпение му е майката ;)

Публикувано

При мен и със старата версия на Mobile Substrate, върви без проблеми, но предварително махнах Клипито.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...