Icco Публикувано Март 30, 2009 Публикувано Март 30, 2009 А някой да е забелязал освен досега описаните бъгове дали има и невероятната способност да ти сваля от батерията дори при включен кабел ? Цитирай
Гости ecobell Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Понеже отскоро имам iphone, моля кажете как се минава под safe mod. Благодаря предварително! Цитирай
Severus Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Деинсталирайте Clippy - програмата за copy/paste. Същата пречи на скайпа. Явно и други неща пречат, защото на телефон, който не е джейлнат се държи добре. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Паметта му пречи на скайпа, когато започне да зарежда контактите и гърми. Цитирай
Adamov Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Тази сутрин Skype бе пуснат напълно безплатно в AppStore. Сложих го и първите впечатления са, че се държи много добре. Няма проблем при чат и разговор. Контактите ти зарежда сравнително бързо. Кефи ме беее )) Цитирай
Severus Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Държи се добре, защото нямаш джейл! :mrgreen: Цитирай
Adamov Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Държи се добре, защото нямаш джейл! :mrgreen: Аааа, може да си много прав тук Цитирай
LUBECA Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Освен Clippy, явно самият джейл му пречи... Кофти работа. Явно ще чакаме да се развият нещата... Цитирай
Severus Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Освен Clippy, трябва да махнете и mobile substrate (няма да ви работи winterboard , sbssettings, MySMS и всичко което го ползва)) и ще имате напълно работещ скайп Другият (по-безполезнен) вариант е да изчакате авторите на clippy и mobile substrate да отреагират. От Skype едва ли ще има някаква реакция, защото на телефон без джейл си работи нормално. Цитирай
mupo Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Аз предимно заради Mobile Substrate правя jailbreak, така че ще му пи**я на Skype-a. Цитирай
praveza Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Здравейте, С iPhone 2G съм и друго освен Cydia, Mobile Installation, Boss Prefs и iPhonetic, нямам и Skype пак крашва. Въпросните Clippy и Mobile Substrate, не съм ги инсталирал никога. Цитирай
Severus Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Махайки Clippy и Мobile substrate при мен се реши проблема. Имай предвид, че mobile substrate се качва като допълнителен пакет и е много вероятно да си го качил с някое приложение, което после си деинсталирал. Така че, отиди в Cydia-->Search и намери mobile substrate. Много е вреоятно да откриеш, че все пак го имаш инсталирано. Цитирай
praveza Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Мерси, получи се! Интересното беше, че за размер ми даде 0.0kb. За момента Skype се държи стабилно, проведох един разговор през Wi-Fi, чуваше се нормално. Цитирай
tonywoolf Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Излезе ъпдейт на MobileSubstrate, Skype тръгна нормално. Работи си без да се налага да деинсталирам Clippy. С новият ъпдейт на MobileSubstrate не работи FiveIconDock. Цитирай
fidodido Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Преди малко, точно преди да махна Мobile substrate, се появи ъпдейт, ъпдейтнах и за момента скайп си се държи добре. Цитирай
Severus Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Потвърждавам Всичко е ок! Чакаме само фикс за 3G. Цитирай
vespov Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 при всеки различно действа ( или само при мен се е получило за сега ) ресторнах телефона и му качих този скайп но преди това обнових приложенията от Cydia и в списъка беше MobileSubstrate след това натискам си на иконката на скайпа и ми излиза съобщение че неможе да се стартира ... махам MobileSubstrate пускам скайпа и пее без да си влизам в Safe Mode при някои пречи а при други не ... интересна работа Цитирай
skypro Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 След ъпдейта на MobileSubstrate всичко е ОК!Работи без проблем! П.П. - FiveIconDock си работи. Цитирай
Kaloyan Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Потвърждавам, че след ъпдейт на MobileSubstrate не крашва. Аз Clippy нямам, но имам hClippboard която явно не прави проблем, но също така и не работи (не се появява) в Skype :razz: Цитирай
chefo Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Аз забелязох, че след последният ъпдейт на MobileSubstrate всичко е ОК със Skype, само че не ми работи iKeyEx! Което е доста неприятно! Ще чакаме нов ъпдейт! Цитирай
Anthony Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Има нов ъпдей на Mobile substrate и с него вече работи и Five Icons Dock. Добра работа. Цитирай
andreev_vs Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 На мен не ми работи Backgrounder само със skype аз съм с 2.2 2G. Цитирай
tonywoolf Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Да, Backgrounder и при мен не работи със Skype. Цитирай
Icco Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Ако гледаме колко бързо изкараха нова версия на Mobile substrate за да е съвместима със скайп, няма да ни се наложи да чакаме доста за да излезе нова версия и на Backgrounder-a Търпение му е майката Цитирай
The Shaman Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 При мен и със старата версия на Mobile Substrate, върви без проблеми, но предварително махнах Клипито. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.