Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Downgrade на baseband 06.15.00

Recommended Posts

Публикувано

3Г с 3.1.3, качих му къстъм на 4.2.1, после следвах процедурата за даунгрейда, след което ънлок с ултрасноу и сега всичко е ОК. Гпс-а работи, само проблема е, че много се губи ГПС сигнала, дори и когато съм на вън...с iGO My Way показва, че търси сигнал намира и след 5 секунди пак така...има ли нещо което трябва да се направи за да се оптимизира сигнала на ГПС-а ?

Публикувано

Стана на 7-8 път обаче телефона вместо да се рестартира направо се изключи и като го свържа към компютъра ми казва че е в дфу моде. Направих ръчно махане от дфу моде обаче неще да запали ?!?

Публикувано

Рестор с Custom FW с Baseband Preservation Mode.

Публикувано (редактирано)

Така обаче с тоя новия ултрасноу немога да сложа кустом 4.2.1 пише ми че иска поне 4.3.3 ,а не искам да пробвам с 4.3.3 защото незнам какъв ми е basebanda. Пробвахс itunes ,но започна да ми дава ония грешки 1600 ....

ПС: Оправих се !

Редактирано от djmixes
Публикувано

На 3гс с 4.2.1, нов буут правя процедурата и не бута бейзбанда и след инсталирането на редсноу не намира обхват. Трябва ли процедурата да се прави след рестор?

Публикувано

На не джейлнат телефон не може да понижиш бейса! Изчакай новата версия от DevTeam!

Публикувано

Джейлнат си е щом искам да бутам.

Хора помагайте омаза се мн здраво. След рестор седи на логото на тунеса и дори в тунеса го разпознава много бавно и немога да го кативирам а имам карта към оператора, изписва че няма карта. Как да го оправя че утре телефона адски много ми трябва?

Публикувано

Рестор с Custom FW с Baseband Preservation Mode за всеки случай, пък после, ако трябва пак на 06.15, пък като имаш време ще се занимаваш.

Публикувано

Не става! Друг вариянт има ли?

Публикувано

Дфу. Слагаш 4.1 слагаш айпадски бейсбанд с някой стар редсноу мисля, че е 9 или 10. След това слагаш 5.1.1 къстъм с изрязан бейсбанд. Джейлваш с новия редсноу без да бараш бейсбанда. Инсталираш ултрасноу и си пушка.

Публикувано

Оправи се мерси много! :)

Публикувано

смъкнах си ББ обаче немога да сложа по нова версия на ios От 4.2.1 с която бях досега. Пробвах с бая версии активирани ,неактивирани .Инсталирам ги и телефона не иска да тръгне стои си в дфу моде и това е слагам 4.2.1 и запалва веднага . Някакви идеи къде бъркам ?

ПС: ББ 05,13,04

Публикувано

1.Кофти версии дърпаш.

2.Обнови ли тюнса първо?

Публикувано

1. Пробвах с оригинални версии къстъм и готови къстъми. Странното е че въпреки сваления ББ ,сидиа ми показва shsh 4.2.1r1, 4.3, 4.3.5, 5,1.1 и преди да го смъкна пак ми показваше същите.

2. Не съм го обновил - ей сега ще го обновя.

С тази версия тръгва телефона : iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Hactive_Custom_Restore. Ако можеш дай линк към някоя

Публикувано

ъпдейтнах Itunes и сега почна с измислените грешки 1600.... сложих и IReb R5 и пак ми дава грешка 1600

ПС:преди и 23 ми даде

Pe6o666 сложих твоя фирм и пак не иска да запали(не излиза от дфу)

Публикувано

http://bgiphone.com/topic/10700-dfu-loop-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F/page__fromsearch__1

разгледай тук , в общи линий си ресторнал с кастъм за който нямаш запазени сигнатури и телефона ти е влязъл дфу луп. Задължително пробвай с оригинален 4.1 като гледай тайни ъмбрела да ти сочи към апъл а не към сидия. Ако пак не ще да излезе от дфу , отваряш телефона и откачаш батерията за 1 мин и ресторваш пак с 4.1 или 5.1.1 . Ако нещо не си разбрал пиши на лично.

Публикувано

1. Пробвах с оригинални версии къстъм и готови къстъми. Странното е че въпреки сваления ББ ,сидиа ми показва shsh 4.2.1r1, 4.3, 4.3.5, 5,1.1 и преди да го смъкна пак ми показваше същите.

2. Не съм го обновил - ей сега ще го обновя.

С тази версия тръгва телефона : iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Hactive_Custom_Restore. Ако можеш дай линк към някоя

С този пост показваш че никак не си прочел поне основните теми, а сега ни разиграваш да те водим за ръчичка. Бягай в раздела "Нов съм..." и после в "Ръководства" да се запознаеш поне с основните понятия! До тогава да не съм те видял тука!

Публикувано

Той лиоможо, вече го е изкарал от дфу лупа :D

Различното при мене е че не ми дава грешка 28 и че немгоа да си сложа tiny umbrela :(

ПС:

liomojo написал съм ти лично

Редактирано от djmixes
Публикувано

RedSn0w 0.9.14b2 (Mac)

RedSn0w 0.9.14b2 (Windows)

Тази версия поддържа 3 различни вида NOR чипове за iPhone 3G iPhone 3GS, за разлика от предишната.

Може да прескочите точка 4 от ръководството.

Публикувано

Вече всичко е наред :)

Публикувано

Сичко стана от първия път, сега ББ ми е 5.13.4, но ГПС все още не работи (може би защото не съм го пробвал на вън).

Публикувано

Тези след 35 седмица могат ли да се вдигнат до 06.15 и после да се свалят или приключват участие ?

след 35 седмица на 2011 са отписани, ако пробваш ъпгрейд до 6.15.00 се сбогуваш със wifi,bluetooth и общо зето ще се радваш само на IPOD

Редактирано от Alxx®

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...