Sladichuk® Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Като те гледам как пишеш, силно се съмнявам, че и въобще разбираш български език, та май хич и си нямаш нужда някой да ти обЕснява от кАде да ти излиза опция за БГ.... Стой си там в "е"вропата и си ползвай наИ–добрата, нищо, че "тЪИ като сАм " в Испания, май само тя, ама не и България за теб е в Европа... Цитирай
Martio Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Защо на ипода работи за 1-2 минути и после спира???Ползвам я с roqyBt Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Виж тук: "Какво да направим, ако някое приложение ни изхвърля?" Цитирай
Martio Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Всъщност то не спира ами спира стрелката на едно място и се губи връзката с GPS-a който е Holux M-1000 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/1286-bluetooth-GPS?highlight=%E2%FA%ED%F8%E5%ED+gps Цитирай
JOKe Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Здравейте, преди извесно време имах iGo и работеше като пушка БГ версията. От един момент нататък започна да си крашва сама още като се стартира. Сега свалих 1.1 без никви карти да пробвам с нея отново крашва. Iphone 3G, OS 3.0, Jailbreaked with redsn0w, unlocked имам Backgrounder, ProSwitcher, iKeyEx не се сещам за друго което може да прави проблем в съответната папка на инсталираното приложение няма нищо странно има ли някакви логове някъде където могат да се видят ? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 (редактирано) Дали пък това, че си с 3.0 не е проблем? п.п. оправи профилчето, ако обичаш. Редактирано Февруари 3, 2010 от Grievous Цитирай
JOKe Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Здравей Grievous, ами не не е от това че е 3.0, а и си работеше преди пак на 3.0. Вчера след определено разцъкване останових, че след рестарт на телефона ако Igo е първото приложение което пускам всичко работи. След известно време дори да не съм пускал нищо спира да работи. Няма ли найстина някакви логове някъде ? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 iGO все още е в конфликт с някои приложения. За други не се сещам, освен MobileLog, но след ъпдейт на двете се разбираха. Прегледай имаш ли нещо от тези: Който иска да има стабилно работещ iGO My way, ще трябва да се раздели с тези приложения:- HapticPro - MobileLog - IrealSms - lockdown Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 (редактирано) Аз пък се сещам за недостатъчно RAM. Телефона ти е работил нормално преди, защото не си имал приложения, товарещи рам паметта. Затова след рестарт - всичко е наред. В СБсетингс / процеси има опция free memory - или ползвай нея преди айгоу, или ресвай(и без това го пише в инструкциите за употреба на айгоу). Няма ли найстина някакви логове някъде ? Когато ти крашне - влез в var/mobile/Logs/Crash Reporter - Ще видиш лог файл с име IGocrash.plist или нещо подобно - в него ще пише причината. Или LowMemorycrash.plist. Редактирано Февруари 4, 2010 от alxx Цитирай
primus Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Моля помогнете! При мен и двете пароли не отварят архивите, нито Pass: BGiPhone, нито Pass: BG_iPhone. Цитирай
avgusto0 Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Сложих си последната версия, но няма български говор англииски и някъкви други. Опциите съм настройл на България, как да си го добавя? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Просто прочети темата. Цитирай
avgusto0 Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 На снимката това го нямам. Прочетох е! Питам защото не видях да пише нещо за това. Карти, камери и т.н., Видях каде и как се слагат, но за това не видях. IGo да добавя не е теглен от тук! Цитирай
chayanne Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Е нормално е като не е теглено от тук. Прочети темата, както каза колегата. Ще намериш гласове и къде се поставят. Цитирай
chain Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 имам следния проблем.. вече тегля няколко различни IPA файла, но ми показва грека... това става когато дам sync на Itune, започва да се инсталира самото приложение, но около 80% някаде ми показва тази грешка.. The application "iGo My Way" is not installed on the Iphone "chain" because an unknown error occurred (0xE8008001). някои има ли идея от каде може да е проблема ? мерси предварително Цитирай
bombastyk Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Започни от станица 1-ва и ще разбереш от къде ти е проблема. И си оправи профила по Правилата. Цитирай
FuckDaShit Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Ето и нещо полезно! .pdf - User Manual iGo My Way Цитирай
borisb Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 (редактирано) iGo My Way 1.1.1 (8.4.2.123000) - работи и с карти на ТА. В пакета: Bulgaria83_TA_2009.09_091026.fbl; скина от другата тема; стационарни камери; POI за България. П.П. Ако въпреки задаването на определена poi-икона на картата не се показва същата, подменете data.gro с този (Тук съм изтрил файла kmlpoi.icon) Редактирано Март 17, 2010 от borisb Бъг във визуализацията на poi-иконите Цитирай
vesko06 Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Вчера си качих версията iGO_My_way-v1.0-Cracked, направена от Aveliky, но стои по 10-20 минути на търсене на GPS сигнал и нищо повече. Какъв може да е проблема? Цитирай
vesko06 Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Пред компютъра ли я пробваш ? не, пробвах я из цяла италия и франция и не засече къде се намирам... Цитирай
Dream4o Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Благодаря ти borisb, работи перфектно! Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Може ли малко помощ,инсталирах си големия архив(1.39гб) и като пусна Igo-to показва се началната картинка и ме изхвърля.В първия пост пише да се махнат 4 програми за да върви добре,аз нямам нито една от тях.Следователно проблема ми е някъде другаде.Ако може малко помощ. Цитирай
Anthony Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Имаш някоя друга програма от Cydia, която му пречи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.