zdravec79 Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 работи ли на 2.2.1 защото при мен нещо не се получава, или може би не правя нещо както трябва кажете какви са стъпките да се инсталира тая програма Цитирай
The Shaman Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Пробвай през Installous. П.П. Трябва ми карта на Македония. Тея от покет България нещо не стават. Цитирай
genie Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 (редактирано) Ето го spud файла от poiplaza. Едно предложение само! Може ли да пробвате дали от този txt файл няма да се генерира все пак spdb файлче?! Изтеглих .spud файла,но ми прави впечатление,че се казва speedcamupdates.spud,докато в папката на iGO файла е SpeedcamUpdates.spud . В момента в тази папка имам два .spud файла-твоя и този,който беше веча там.Това проблем ли е? Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
Brego Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Еми, може би програмата все още работи с оригиналния си....Преименувай моя файл по същия начин. П.С. На никой ли не се получава с картите от другия форум? тази тук тема: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27215 Цитирай
bojev Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Тъй като се налага да изтрия iRealSMS,каква алтернативна програма да използвам? Цитирай
Anthony Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Никоя не работи май. Аз бях с biteSMS, която за мен е най-добрата, но се наложи да я махна. Цитирай
Kossboss Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Някой с FW 2.2.1 успя ли да я инсталира през Installous? След като около 30 мин. я разархивира, накрая изписва "Unable to find executable" и дотам. Инсталира се след промяна на install method от clean на dirty, но след опит за стартиране на приложението, телефонът крашва и влиза във safe mode. Цитирай
dan83 Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 С Iphone 3G 2.2.1 и като се опитам да инсталирам програмата през iTunes ми изписва, че програмата не е съвместима. Изтеглих пълната версия. Цитирай
mupo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Добре де не виждате ли, че в iTunes си пише, че изисква iPhone OS 3.0 или по-нова? Цитирай
Sturmmann Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 С 3.0 съм и не иска да тръгне. Излиза логото на иго за около 2-3 сек. и след отново ме изхвърля от програмката като ме връща в менюто ... някакви идеи? Цитирай
Aveliky Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Който иска да има стабилно работещ iGO My way, ще трябва да се раздели с тези приложения:- HapticPro - MobileLog - IrealSms - lockdown Цитирай
rafaelo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Аз първо да благодаря за успешната работа с пакетирането на програмата. Ползвах я вчера и днес. До сега нито една навигация не ми показваше пътеките в южния парк в София. Тази е първата, която не само ги изкарваше детайлно, но и ме следеше на всеки завой почти перфектно. Затривам всички други. iGo is the best за сега. Благодарство ! Цитирай
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Аз имам инсталирана lockdown и iGo си върви без проблеми,но качих SpeedCam и не се показват? Цитирай
Brego Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Колеги, в Амигото, а предполагам и в iPhone версията че е така, камерите се появяват (а и опциите им за активиране) чак при получаване на сигнал от спътниците! Уверете се че имате получен GPS сигнал и тогава проверете в настройките дали е включено предупреждението за камерите. Цитирай
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Ти как си мислиш, че гледам за камерите без GPS сигнал ли. Цитирай
Brego Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Еми, примерно седейки вкъщи и разглеждайки програмата. Опитвам се просто да разбера защо не се появяват.... Цитирай
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 (редактирано) За тези, които искат да си активират SpeedCams:SpeedcamUpdates.spud.zip[/attachment:166y5c44] Ъплоадвате SpeedcamUpdates.spud в /private/var/mobile/Applications/295C1705-C0D5-41CA-83EE-0314BA92269A/Library/Caches/content/speedcam/ ПС: 295C1705-C0D5-41CA-83EE-0314BA92269A при вас ще е различно Всичкото това съм го направил. Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
cvalio Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Маааалко в страни от основната идея на темата.... В момента съм в Родопите (Триград) и ползвам iGO ( на Asus R600) Впечатлението е ... блестящо представяне - такова водене и точна навигация не съм виждал-честно! Маршрута започна от Русе и имаше една единствена грешка - в Хисаря просто затвори маршрута в квадрат (много странно) Иначе - и най малките междуселски пътища, отбивчици и др. дрееебни джунджурийки, ако не беше iGO - да съм загубил два дни в разпитване.(при това на Asusa - iGo и картите не са най-новите). С една дума накрая - ПРЕВЪЗХОДНО ! Цитирай
shupiluliluma Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Има ли начин да си копирам запаметение места (Favourites), и после да си ги добавям при преинсталиране на програмата? Не виждам да има такъв файл. Може би цялата папка Preferences трябва да се копира? Някой дали е пробвал? Цитирай
circle Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 от както качих програмата без да я ползвам батерията ми отива за 6 часа, някой има ли идея защо Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 shupiluliluma: копирай направо цялото Library от папката на iGO. circle, не ти пада от iGO на 1000% поради факта, че не остава като background процес. Цитирай
marinius3 Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Еми, може би програмата все още работи с оригиналния си....Преименувай моя файл по същия начин.П.С. На никой ли не се получава с картите от другия форум? тази тук тема: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27215 Не се получава -картите излизат с наименованията си в списъка с карти но не се отварят! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.