Публикувано Януари 12, 201214 гд Здравейте, Използвам IPhone 3GS - IOS 5.0.1 jail/unlock - всичко ми изглеждаше да работи нормално до вчера. Проблемът е че не мога да подкарам IMessages. Опитвах да сменя регистрацията, опитвам се да изпратя съобщение както в БГ така и в други страни изобщо не става. Избирателно ми показва един път в синьо друг път в зелено един и същ контакт.Когато се опитвам да изпратя на син контакт ми изписва (not delivered). Контактите са със Iphone - IOS 5 и нагоре така че не от тях. Пробвам както през Wi-Fi така и през 3G. Друг проблем който забелязах е че от вчера не получавам notification-и от Viber да речем а от други приложения получавам което е много странно. Благодаря Ви предварително,
Публикувано Януари 12, 201214 гд При мен работи iMessage. Преди малко го пробвах. Мисля че има все пак значение отсрешния дали е на Wi-Fi. Човека с който го пробвам е с 3GS но е на Wi-Fi, а не на 3G. Аз съм с iPhone 4 5.0.1 с джейл. Иначе и при мен се е случвало да го прати като синьо съобщение ( през iMessage ) и като влезна след малко да видя дали е прочетено, да го видя че е в зелено, което значи че е изпратено като нормално съобщение през мрежата на оператора.
Публикувано Януари 12, 201214 гд На мен ми се случи да праща през оператора когато нямах обхват на моб. интернет. Щом захапе обхвата си праща пак iMessage
Публикувано Януари 12, 201214 гд Автор В опциите на Messages под IMessages ми пише ( waiting for activation ) на вас какво ви пише.
Публикувано Януари 12, 201214 гд Ти от къде ги пишеш? Аз си влизам във съобщенията и от там преди да пиша с блед текст ми пише iMessage и като напиша съобщението, то става синьо горе. След това под него пише Delivered. Когато се прочете ми изписва Read и часа на прочитане. При мен няма нищо за Activation ...
Публикувано Януари 12, 201214 гд Автор Да за настройките говоря. Иначе съобщенията и аз си ги пиша по нормалният начин. Например на сестра ми като тръгна да и пиша съобщение ми е в синьо. Но когато тръгна да го пращам ми пише ( not delivered ).
Публикувано Януари 12, 201214 гд Сега и аз влезнах в настройките. Спрях iMessage и го пуснах повторно. Поиска ми AppleID парола и ме предупреди че оператора може да ме таксува за съобщения който не са през iMessage ( или нещо подобно ). След като го активирах ми пишеше 10 секунди Waiting for Activation и след това се активира.
Публикувано Януари 12, 201214 гд Автор Да и аз правя същото в настрйките само че си чакам 30 мин и не се активира а си чака на Waiting for Activation. Ще опитам да си направя нов акаунт да видиме дали това е проблема.
Публикувано Януари 12, 201214 гд emil stoyanov, ако телефона ти е хактивиран, проблема с активирането на iMessages е много вероятно да идва от там.
Публикувано Януари 12, 201214 гд Автор хактивиран е. а да се знае лек за този проблем ако идва от там.
Публикувано Януари 12, 201214 гд Автор След дълго търсене и четене и рестартиране на телефона всичко се оправи Благодаря Ви за помоща. След инсталация на SAM всичко си работи нормално.
Публикувано Януари 12, 201214 гд А дали може да бозят сървърите на Apple ,че стига докрая на бара sending ,но не изпраща
Публикувано Януари 22, 201214 гд Ясно, сега правя рестор. Джейла ми е от първите под Mac. Не ми позволява да го активирам. Пускам го, то веднага се изключва, като липсват и половината опции. П.С. Готово, всичко си дойде на мястото.
Публикувано Януари 22, 201214 гд Чистичък. Правих джейла в заведение и стигнах до извода, че интернета беше слаб. Прибрах се в нас и сега всичко е ток.
Публикувано Януари 22, 201214 гд Абе, хора, някой като попита дали ви работи (или не работи) нещо, достатъчно е 1-2ма да потвърдят, че нещото работи, та човекът спокойно да си търси проблема при него. Не е необходимо 12312424234234 потребителя да пишат, че работи. Да не говорим, че въпросният потребител вече е оправил проблема и сигурно е забравил, че го е имало.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате