Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?

От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.

При вас как е?

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Засега няма такива аномалии.

Днес на центъра на Варна ми загуби обхват, ама то тук си е нормално :D

Публикувано

И аз при разговори не съм имал проблеми, всички обаждания са достигали до мен или отсрещната страна и тн. Ползвам 3г на виваком в София. Беше ми направил обаче един дребен проблем наскоро - изчезваше иконката на 3г или вифи, но интернет има и като вляза в настройките, си е свързан към безжичната мрежа.

Публикувано

Аз забелязвам нещо неприятно: като поседи телефона заключен за около минута, при отключване най долу се появява зеленикаво сияние, което изчезва.

Явно като се запалва осветлението нещо става.

Не е болка, ама интересно друг наблюдавал ли е такова?

Публикувано

2 или 3 пъти го видях и аз. Вече не се забелязва.

Публикувано

Може да се отрака викаш :)

Ще видим.

Публикувано

Масов проблем има с качеството на микро и нано сим картите. Сменяй я и няма да прекъсва.

Здравейте,

Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?

От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.

При вас как е?

Публикувано

Аз съм в Дания и нямам никакви ядове с обхват, качество на разговори, пропуснати обаждания и т.н.

Публикувано

Ти си на друга планета, баце. Тука е...

Публикувано

Искам и аз да споделя едно проблемче.Когато съм на мобилен интернет(виваком) с 3g нямам проблеми.Но при липса на 3g не иска да браузва в сафари,не ми отваря Facebook.Изписва ми,че няма връзка с интернет.Странното в този случай ми е,че от падащото меню ми показва реално Weather,Stocks....което означава ,че всъщост си има връзка с нета :(

Да отбележа,че лимита ми за по-бърз интернет не е свършил....имам поне още 200mb.

Публикувано

А друга страница отваря ли ти, или само facebook? Пробвай с нещо леко и просто.

Публикувано

За сега с обхвата и качеството на връзка през мобилния оператор /Глобул/ не съм регистрирал проблеми. Отчитам по ниска чувствителност на wifi модула, в сравнение със iPhone 4S.

Публикувано

През сафари нищо не мога да отворя....

Публикувано
  • Автор

Вече съм с нов чип и ще видим как е, ще пиша дали още има прекъсванията :)

аз такова сияние не съм забелязал при отключването :)

Публикувано
Публикувано

Не е добре това!

Публикувано

Направо го давай за смяна- не е нормално това!

Публикувано

Хора може ли да ви питам нещо. НЕ знам дали тука е мястото, но съм от скоро така че моля за извинение :) Преди 2 дена приятелката ми си взе 5-ца бяла 16 ГБ от Глобул до колкото знам. Понеже телефона е през фирма и е по така на далавера е купен само телефона, който са и казали, че е отключен. Тя е абонат на М-тел. Когато обаче, се опитаме да пуснем Нанокартата на Мтел стигаме до активацията на телефона и след като помисли малко време казва, че картата е невалидна. Пробвахме с Нанокарта на Глобул, която дори не е активирана по простата причина, че нормалната сим карта на този номер все още е активна. Телефона тръгна с нея и стигна до iOS-a. Когато пуснем на Мтел картата пак същата работа с активацията.. Това означава ли, че телефона е заключен само към Глобул и са е излъгали дефакто, че телефона е отключен? Мерси!

Публикувано

Да, заключен е към Глобул

Публикувано

Пешо, и аз не съм го виждал това. За два месеца нито веднъж.

Публикувано

Утре го давам :(

Публикувано

Тва зеленото още от две три места го чувам. Не съм го виждал на живо.

Публикувано

А дали пробвахте да го включите в тунса, ако е отключен там ще каже че има ъпдате който трябва да се направи за да стане ФО телефонът. Аз си купувах 4 ката от глобул и докато не направих процедурата през туню ми казваше невалиден сим(мтел).

Публикувано

bobidi, дай още веднъж сега, но по-бавно и по-разяснително, ако обичаш.

Казваш, че ако телефона му е купен от Глобул и е ФЗ му слагаш карта на Мтел, ръгаш го в Тюнса, той изревава, че има ъпдейт за да се отключи, ти правиш процедурата и телефона вече работи с другата карта - тоест става отключен?!?!

Правилно ли съм те разбрал?

Как хем е ФО, хем "ъпдате който трябва да се направи за да стане ФО телефонът" ?

Публикувано

Моя неще да "пее" при всички коректни настройки за notification на Facebook-а. Идват си, ама ни зов ни стон. С другите апликации подобен проблем няма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.