Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Баща ми лятото си хвърли 4ката в морето , като им го тръшнах....казаха ,че е ВОДЕН СЕНЗОР(няма такова обяснение)...Обявиха ми цена от 390лв. без ддс за ремонт... поръчах си отверка от ибей за 4$ отворих го и си го оправих сам....такива майстори са тези в сервизите им....да пази господ!

-

Моето било софтуерен проблем :yikes:

Тва ментел не са добре...

Утре като пристигне ще я видим тази работа...

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

След празниците ще го пращам пак за смяна.

И като е локнат екрана пак се появява зеуеното...

Пешо оная вечер и при мен се появи това със зеленото при отключване. Виж какво ще ти кажат в сервиза, ако трябва и аз да го нося.

Публикувано

Да питам вярно ли е че има ънлок за iPhone 5 с някакви чип карти подобни на gevey?

Публикувано

Има, дори вече ми предлагаха такъв телефон.

Публикувано

X-sim 30$. И аз днес видях една обява за такъв телефон на доста сносна цена.

Публикувано

Отдавна има чипове за петицата.

Публикувано

Само при мен ли яко загрява при малко игра или средно ползване на мобилен нет? Под "яко" имам предвид - повече от ipad3, за което се пишеше като голям проблем...

Публикувано

И при мен е така, точно в тези случаи.

Публикувано
  • Автор

Алуминия е по-добър проводник на температура и като цяло може да служи като радиатор за извеждане топлината навън...

Нищо не казаха хората с проблема със зелената светлина при отключване на телефона

Публикувано

Чакаме Пешо да каже какво ще му кажат от сервиза след празниците, то и при мен продължава да се появява тоя проблем.

Публикувано

При мен даже лилаво става вече :get-crazy:

Чакам един преходник от нано към микро и към нормален сим че ми писна да сменям чипове и като заработят го пращам за смяна.

Ако онзи хакер пак каже че е от софта, паля и отивам в София да го видим :ph34r:

Публикувано
  • Автор

Аз пак имам проблем с обхвата.. Същото стана днес...

Публикувано

Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите.

:thinking:

Публикувано

Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата :biggrin: ?

Редактирано от arm11

Публикувано

Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите.

:thinking:

При мен постои ли заключен за малко, зеленясва.

Не намирам връзка топло/студено...

Никола, моите са еднакви

Публикувано

Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата :biggrin: ?

При мен са си напълно симетрични, никаква разлика не забелязвам. Какво имаше предвид под камерата, защото тя е другата страна или имаше предвид, че с тва копче се снима, но това си ее софтуерно.

Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна.

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

Имам в предвид за камерата,защото с iOS 6 вече може да се снима и с копчето за намаляВАне,а преди беше само с това за увеличаване.И сега като е по дълъг телефона ми е по-удобно да снимам с него и затова.Надявам се ме разбра :biggrin: Още ми е мътно от празниците и трудно се изразявам :biggrin:

Публикувано

Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна.

О дааа...само да ми пристигне сим преходника и го засилвам за смяна!

Публикувано

Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. :blink: Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък.

Публикувано

Аз имам следния проблем и макар , че не е пряко свързан с 5-цата за да не пускам нова тема го пиша тук.

В къщата имаме 2 -рутера на две различни мрежи.На етажа на който прекарвам повече време се намира единия и следователно сигнала е силен.Проблема е ,че телефона непрекъснато се свързва към другия рутер , който е по далеч и с доста по слаб сигнал.Това не е инцидентно а всеки път.Единствения начин по който успях да накарам телефона да се свързва към по силния сигнал е като му дадох да забрави другата мрежа , но пък така трябва да пиша парола всеки път когато реша да сменя мрежата.Има ли друг начин да му задам предпочитана мрежа.Става въпрос за телефона от профила.

Да добавя , че докато бях с 4-ката нямах този проблем.

Редактирано от mimeto83

Публикувано

Setings/wifi/ask to join

Публикувано

Единственият проблем, който съм имал е...че от време на време удря Call Failed... Пренабирам веднага и пак call failed.

Трябва да минат 10тина секунди за да се оправи. Ама това го имах и при 4 и при 4с...

Относно зеленото, като дадете screen shot, на снимката, като свалите на компютър снимката вижда ли се зелено или не?

Не е по темата може би, но бихте ли ми казали откъде да си взема още един sync кабел за 5-цата, че да си го сложа за зарядното в колата, което от имам от предишния телефон.

Питам какъв точно и откъде да купя кабел, защото в dice има различни варианти, изглеждащи еднакво?

Благодаря

Редактирано от Bobo

Публикувано

Виж си личните.

Публикувано

Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. :blink: Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък.

Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple.

Публикувано

Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple.

А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.