Публикувано Декември 24, 201213 гд Баща ми лятото си хвърли 4ката в морето , като им го тръшнах....казаха ,че е ВОДЕН СЕНЗОР(няма такова обяснение)...Обявиха ми цена от 390лв. без ддс за ремонт... поръчах си отверка от ибей за 4$ отворих го и си го оправих сам....такива майстори са тези в сервизите им....да пази господ! -Моето било софтуерен проблем Тва ментел не са добре... Утре като пристигне ще я видим тази работа...
Публикувано Декември 24, 201213 гд След празниците ще го пращам пак за смяна. И като е локнат екрана пак се появява зеуеното... Пешо оная вечер и при мен се появи това със зеленото при отключване. Виж какво ще ти кажат в сервиза, ако трябва и аз да го нося.
Публикувано Декември 24, 201213 гд Да питам вярно ли е че има ънлок за iPhone 5 с някакви чип карти подобни на gevey?
Публикувано Декември 25, 201213 гд X-sim 30$. И аз днес видях една обява за такъв телефон на доста сносна цена.
Публикувано Декември 27, 201213 гд Само при мен ли яко загрява при малко игра или средно ползване на мобилен нет? Под "яко" имам предвид - повече от ipad3, за което се пишеше като голям проблем...
Публикувано Декември 29, 201213 гд Автор Алуминия е по-добър проводник на температура и като цяло може да служи като радиатор за извеждане топлината навън... Нищо не казаха хората с проблема със зелената светлина при отключване на телефона
Публикувано Декември 29, 201213 гд Чакаме Пешо да каже какво ще му кажат от сервиза след празниците, то и при мен продължава да се появява тоя проблем.
Публикувано Декември 29, 201213 гд При мен даже лилаво става вече Чакам един преходник от нано към микро и към нормален сим че ми писна да сменям чипове и като заработят го пращам за смяна. Ако онзи хакер пак каже че е от софта, паля и отивам в София да го видим
Публикувано Януари 2, 201313 гд Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите.
Публикувано Януари 2, 201313 гд Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата ? Редактирано Януари 2, 201313 гд от arm11
Публикувано Януари 2, 201313 гд Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите. При мен постои ли заключен за малко, зеленясва. Не намирам връзка топло/студено... Никола, моите са еднакви
Публикувано Януари 2, 201313 гд Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата ? При мен са си напълно симетрични, никаква разлика не забелязвам. Какво имаше предвид под камерата, защото тя е другата страна или имаше предвид, че с тва копче се снима, но това си ее софтуерно. Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна. Редактирано Януари 2, 201313 гд от Lyudmil
Публикувано Януари 2, 201313 гд Имам в предвид за камерата,защото с iOS 6 вече може да се снима и с копчето за намаляВАне,а преди беше само с това за увеличаване.И сега като е по дълъг телефона ми е по-удобно да снимам с него и затова.Надявам се ме разбра Още ми е мътно от празниците и трудно се изразявам
Публикувано Януари 2, 201313 гд Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна. О дааа...само да ми пристигне сим преходника и го засилвам за смяна!
Публикувано Януари 2, 201313 гд Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък.
Публикувано Януари 9, 201313 гд Аз имам следния проблем и макар , че не е пряко свързан с 5-цата за да не пускам нова тема го пиша тук. В къщата имаме 2 -рутера на две различни мрежи.На етажа на който прекарвам повече време се намира единия и следователно сигнала е силен.Проблема е ,че телефона непрекъснато се свързва към другия рутер , който е по далеч и с доста по слаб сигнал.Това не е инцидентно а всеки път.Единствения начин по който успях да накарам телефона да се свързва към по силния сигнал е като му дадох да забрави другата мрежа , но пък така трябва да пиша парола всеки път когато реша да сменя мрежата.Има ли друг начин да му задам предпочитана мрежа.Става въпрос за телефона от профила. Да добавя , че докато бях с 4-ката нямах този проблем. Редактирано Януари 9, 201313 гд от mimeto83
Публикувано Януари 9, 201313 гд Единственият проблем, който съм имал е...че от време на време удря Call Failed... Пренабирам веднага и пак call failed. Трябва да минат 10тина секунди за да се оправи. Ама това го имах и при 4 и при 4с... Относно зеленото, като дадете screen shot, на снимката, като свалите на компютър снимката вижда ли се зелено или не? Не е по темата може би, но бихте ли ми казали откъде да си взема още един sync кабел за 5-цата, че да си го сложа за зарядното в колата, което от имам от предишния телефон. Питам какъв точно и откъде да купя кабел, защото в dice има различни варианти, изглеждащи еднакво? Благодаря Редактирано Януари 9, 201313 гд от Bobo
Публикувано Януари 9, 201313 гд Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък. Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple.
Публикувано Януари 12, 201313 гд Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple. А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате