Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

С риск да ме обявите за щраус :) ще кажа, че нямам грам проблеми с телефона... Отново :)

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Станахме двама!

Публикувано

И аз се включвам във вашата "секта" :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'...

В началото беше по-малко.След 1-2 дни стана същото като на предишния.

Публикувано

Това, че проблемът го няма при вас не означава, че няма да се появи в последствие и аз искарах няколко месеца без да ми светва локскрийна в зелено, но изведнъж почна да го прави. Ясно е, че при едни го има при друго го няма като всеки проблем и тоя не е по-различен. При мен вече се появявава при почти всяко отключване на екрана, особена ако телефона е бил на топло (в джоба), а на вън е доста по-студено, явно идва от рязката разлика в температурата.

Публикувано

Никой не казва от къде са телефоните ;) Аз досега съм купувал само американски и пак казвам... Нямам грам проблеми Людмиле!

s0urce, виж си личните.

Публикувано

Моя също е щатско и е без проблеми.

Публикувано

Моят е от Глобул от втората пратка за България но е от първите 32ки и за сега нямам никакви проблеми .

Редактирано от s0urce

Публикувано

:thinking:

Редактирано от casa

Публикувано

При мен не се появява този зелен ефект.

Публикувано

Моя беше от UK, след смяната (по друга причина) го няма проблема.

Публикувано

Това да не се окаже някакъв бъг на новите дисплей?

Или Тими ще излезе и ще каже, че телефона не е направен да се натиска а зеленото е да виждате по добре в тъмното :)

Публикувано

Моят е от Мтел - купуван декември и засега не съм забелязал проблем.

Публикувано

Да ви припомня, че в темата се пише, когато имате проблеми с 5-цата.

Публикувано

arm11 и аз това написах снощи, но коментара ми беше изтрит, но просто хората не разбират колко е неприятно да имаш някакъв проблем и всеки 2-ри да ти навира в лицето, че той такъв проблем нямал, мен т'ва не ме топли.

Публикувано

Такааа...днес телефона отново замина за смяна.

Ще ви държа в течение.

Сега съм с нокия C5 и ходя с iPad-a за да гледам номерата които ми трябват :D

Стискайте палци на младежа дето ще го гледа, че ако пак каже че е софтуерно и го върнеее... :ph34r:

Публикувано

Здравейте

Туку щю излезох от магазин на глобул (бех се запътил да сменям зелено светещоят ми айфон) и ми казаха че смяната щяла да отнеме до 2-3 седмици ! Ако някой е сменял в глобул моля да пише дали това е достоверно инфо. Мерси

Публикувано

Така или иначе, законово могат да те мотаят до месец! Сега се чудя какъв точно е въпроса ти! Остави ли им го? Нали е по-важно, че ще го сменят!

Публикувано

Аз вчера говорих с Мтел за същия проблем, казаха че ако имат такава бройка в наличност смяната щяла да стане веднага (след като моя го прегледа техник), но ако трябва да поръчат от Apple ще чакам 1 седмица. Не знам защо от Глобул са ти казали 2-3 седмици, но както ти каза Шамана могат да те мотаят до 30 дни, след това са задължени да ти сменят телефона с нов или да ти възстановят пълната сума, така е по закон.

Публикувано

Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни.

Публикувано

Ако ги имат в наличност :)

Публикувано

Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни.

Това е точно така.

Мен са ми сменяли 4-ка за това време от Мтел. От вторник следобед до четвъртък сутрин. Като ходих директно в сервиза на Кукуш.

От Мтел са ми сменяли и 4с преди 2-3 месеца, казаха че няма налична бройка за мен... не знам си кво 2 седмици.

Сега имам 4с в сервиз, уж официален риселър(не е мобилен оператор) - чакам ги 1 седмица още ги няма.

Имам и 4-ка в Мтел за смяна, дадох я понеделник, казаха ми в четвъртък да си взема новата бройка.

Та идеята ми е, зареди се с търпение и го давай да вършат работа. Колко да те забавят - 2-3 седмици, ще имаш поне телефон без дефект. Все пак си платил гаранция на апарата.

Както сме карали до сега без айфони, така може да изкарваме по 10-15 дни, ако се наложи. :smile:

Редактирано от Bobo

Публикувано

Хайде стига с тези четворки!

iPhone 5 общи проблеми

Публикувано

Аз също искам да се оплача от дефектирала 5ца.

Преди малко повече от месец си купих от Мтел, черна 5ца 16гб и след известно време ползване забелязах в статус бара отдясно точно до часа, един изгорял пиксел, съответно веднага се обърнах към Мтел и ги попитах как стоят нещата с такива проблеми. Те ми обясниха, че ремонти не се правят, но задължително телефона трябва да мине през техен сервиз за да му направят диагностика и след това се заменя с нов, за съжаление не се наеха да дават срокове.

Честно казано аз се зарадвах от новината. Все още не съм го занесал и лошото е, че веднъж го изпуснах вкъщи на теракота съвсем леко и от ниско, но в горния ъгъл точно до Power бутона металната рамка леко се смачка. Така, че това също го считам за доста сериозен проблем, защото колкото и да не ми се вярваше, че са използвали "по-мек" метал за разлика от 4 и 4S, тях съм ги изтървал доста повече пъти, от доста по високо и дори и на асфалт, но подобни поражения не бях виждал.

Та чудя се дали няма да се направят от мтел и да ми кажат, че пиксела е изгорял в следствие от падането или поне, че самото падане е допринесло за този пиксел, което е абсурдно според мен, как би могъл да изгори само 1 пиксел, но знам ли ги.

Някой да има опит с подобни ситуации?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.