Публикувано Януари 12, 201313 гд С риск да ме обявите за щраус ще кажа, че нямам грам проблеми с телефона... Отново
Публикувано Януари 12, 201313 гд И аз се включвам във вашата "секта" Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 12, 201313 гд А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'... В началото беше по-малко.След 1-2 дни стана същото като на предишния.
Публикувано Януари 12, 201313 гд Това, че проблемът го няма при вас не означава, че няма да се появи в последствие и аз искарах няколко месеца без да ми светва локскрийна в зелено, но изведнъж почна да го прави. Ясно е, че при едни го има при друго го няма като всеки проблем и тоя не е по-различен. При мен вече се появявава при почти всяко отключване на екрана, особена ако телефона е бил на топло (в джоба), а на вън е доста по-студено, явно идва от рязката разлика в температурата.
Публикувано Януари 12, 201313 гд http://dice.bg/apple-lightning-to-usb-cable-originalen-usb-kabel-za-iphone-5-ipod-touch-5-ipod-nano-7-ipad-4-i-ipad-mini-item9725
Публикувано Януари 13, 201313 гд Никой не казва от къде са телефоните Аз досега съм купувал само американски и пак казвам... Нямам грам проблеми Людмиле! s0urce, виж си личните.
Публикувано Януари 13, 201313 гд Моят е от Глобул от втората пратка за България но е от първите 32ки и за сега нямам никакви проблеми . Редактирано Януари 13, 201313 гд от s0urce
Публикувано Януари 13, 201313 гд Това да не се окаже някакъв бъг на новите дисплей? Или Тими ще излезе и ще каже, че телефона не е направен да се натиска а зеленото е да виждате по добре в тъмното
Публикувано Януари 13, 201313 гд Моят е от Мтел - купуван декември и засега не съм забелязал проблем.
Публикувано Януари 13, 201313 гд Да ви припомня, че в темата се пише, когато имате проблеми с 5-цата.
Публикувано Януари 13, 201313 гд arm11 и аз това написах снощи, но коментара ми беше изтрит, но просто хората не разбират колко е неприятно да имаш някакъв проблем и всеки 2-ри да ти навира в лицето, че той такъв проблем нямал, мен т'ва не ме топли.
Публикувано Януари 14, 201313 гд Такааа...днес телефона отново замина за смяна. Ще ви държа в течение. Сега съм с нокия C5 и ходя с iPad-a за да гледам номерата които ми трябват Стискайте палци на младежа дето ще го гледа, че ако пак каже че е софтуерно и го върнеее...
Публикувано Януари 15, 201313 гд Здравейте Туку щю излезох от магазин на глобул (бех се запътил да сменям зелено светещоят ми айфон) и ми казаха че смяната щяла да отнеме до 2-3 седмици ! Ако някой е сменял в глобул моля да пише дали това е достоверно инфо. Мерси
Публикувано Януари 15, 201313 гд Така или иначе, законово могат да те мотаят до месец! Сега се чудя какъв точно е въпроса ти! Остави ли им го? Нали е по-важно, че ще го сменят!
Публикувано Януари 15, 201313 гд Аз вчера говорих с Мтел за същия проблем, казаха че ако имат такава бройка в наличност смяната щяла да стане веднага (след като моя го прегледа техник), но ако трябва да поръчат от Apple ще чакам 1 седмица. Не знам защо от Глобул са ти казали 2-3 седмици, но както ти каза Шамана могат да те мотаят до 30 дни, след това са задължени да ти сменят телефона с нов или да ти възстановят пълната сума, така е по закон.
Публикувано Януари 15, 201313 гд Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни.
Публикувано Януари 15, 201313 гд Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни. Това е точно така. Мен са ми сменяли 4-ка за това време от Мтел. От вторник следобед до четвъртък сутрин. Като ходих директно в сервиза на Кукуш. От Мтел са ми сменяли и 4с преди 2-3 месеца, казаха че няма налична бройка за мен... не знам си кво 2 седмици. Сега имам 4с в сервиз, уж официален риселър(не е мобилен оператор) - чакам ги 1 седмица още ги няма. Имам и 4-ка в Мтел за смяна, дадох я понеделник, казаха ми в четвъртък да си взема новата бройка. Та идеята ми е, зареди се с търпение и го давай да вършат работа. Колко да те забавят - 2-3 седмици, ще имаш поне телефон без дефект. Все пак си платил гаранция на апарата. Както сме карали до сега без айфони, така може да изкарваме по 10-15 дни, ако се наложи. Редактирано Януари 15, 201313 гд от Bobo
Публикувано Януари 16, 201313 гд Аз също искам да се оплача от дефектирала 5ца. Преди малко повече от месец си купих от Мтел, черна 5ца 16гб и след известно време ползване забелязах в статус бара отдясно точно до часа, един изгорял пиксел, съответно веднага се обърнах към Мтел и ги попитах как стоят нещата с такива проблеми. Те ми обясниха, че ремонти не се правят, но задължително телефона трябва да мине през техен сервиз за да му направят диагностика и след това се заменя с нов, за съжаление не се наеха да дават срокове. Честно казано аз се зарадвах от новината. Все още не съм го занесал и лошото е, че веднъж го изпуснах вкъщи на теракота съвсем леко и от ниско, но в горния ъгъл точно до Power бутона металната рамка леко се смачка. Така, че това също го считам за доста сериозен проблем, защото колкото и да не ми се вярваше, че са използвали "по-мек" метал за разлика от 4 и 4S, тях съм ги изтървал доста повече пъти, от доста по високо и дори и на асфалт, но подобни поражения не бях виждал. Та чудя се дали няма да се направят от мтел и да ми кажат, че пиксела е изгорял в следствие от падането или поне, че самото падане е допринесло за този пиксел, което е абсурдно според мен, как би могъл да изгори само 1 пиксел, но знам ли ги. Някой да има опит с подобни ситуации?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате